Povera, ak sa žena v tehotenstve zľakne
Ahojte, čítala som ,že ak sa žena v tehotenstve zľakne a chytí sa pritom za bruško, že sa dieťa môže narodiť so znamienkom, (nezhubným nádorom) nazývaným hemangióm viď foto.
Veríte na to?máte s tým niektorá osobnú skúsenosť?

@brna1989 pomenovala si to spravne. Je to POVERA.
Ja už sa nečudujem ničomu. Keď sú ľudia schopní uveriť, že testovaním či očkovaním sa im do tela dostane čip, cez ktorý ho niekto bude ovládať, tak uveria aj takejto blbosti.😀
mamina sesternica má tiež tento problém... ako rástla, rástlo aj znamienko.... tiež som počula o tejto povere - aj keď ja tomu neverím.
Ja som počula, že keď sa v tehotenstve žena popáli, tak dieťa má na tom mieste fľak. Len toľko čo mi otec povedal, že starká keď ho čakala sa popálila na ruke a on tam má fľak. Ale je to podľa mňa blbosť.
@brna1989 nie. Ja sama som sa raz velmi zlakla a nic take sa nekonalo.
Ak by to bola pravda, tak neviem ako by moje dieťa vyzeralo, keďže ma zo stoličky dvihne aj hlasný prd.
je to povera
OK. Ja sa nehádam. Píšem, že aj otec to mal. Len neviem akým štýlom sa to na to dieťa prenesie. To mi je záhada. No príroda je všemocná.🙂
Ja ho mam na boku a moj syn na chodidle. Nijake zlaknutie to urcite nesposobilo
@brna1989 ja som sa tak zľakla až ma v brušku bolelo (asi 7m) a nemá nič.
@anicka182 , jááj, takže tvoja mama sa popálila na bruchu, až tak hlboko, že ten "oheň" prešiel cez všetky vrstvy jej kože, cez maternicu, plodový obal, plodovú vodu, až došiel na pokožku teba ako bábätka v brušku, tam vypálil znamenie, potom pokračoval ďalej cez celé tvoje telo, až sa dotkol kože tvojej sestry, ktorá bola v brušku za tebou a tam tiež urobil znamenie, len tým "prechodom" cez tvoje telo sa to zmiernilo a má ho preto menšie. Tak si to myslela? 😲😝
Som na tom podobne ako @evamea, ak nie horsie a moje deti uz mali byt ako muchotravky 😂... no a nie su. Ale tiez sa o tom casto bavim s niektorymi, ktori sa dusuju, ze je to pravda a maju aj presvedcive dokazy, no ja stale tvrdim, ze je to nahoda. Ved nijako sa to neda medicinsky objasnit. Najblizsie ma k tomu snad genetika

@brna1989 no daj doveryhodny zdroj tejto informacie...