icon

Povera, ak sa žena v tehotenstve zľakne

brna1989
20. nov 2020

Ahojte, čítala som ,že ak sa žena v tehotenstve zľakne a chytí sa pritom za bruško, že sa dieťa môže narodiť so znamienkom, (nezhubným nádorom) nazývaným hemangióm viď foto.
Veríte na to?máte s tým niektorá osobnú skúsenosť?

Povera, ak sa žena  v tehotenstve zľakne
simsalabim
20. nov 2020

@brna1989 no daj doveryhodny zdroj tejto informacie...

brna1989
autor
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
20. nov 2020

@brna1989 pomenovala si to spravne. Je to POVERA.

bodka70
20. nov 2020

Ja už sa nečudujem ničomu. Keď sú ľudia schopní uveriť, že testovaním či očkovaním sa im do tela dostane čip, cez ktorý ho niekto bude ovládať, tak uveria aj takejto blbosti.😀

deti95060810
20. nov 2020

mamina sesternica má tiež tento problém... ako rástla, rástlo aj znamienko.... tiež som počula o tejto povere - aj keď ja tomu neverím.

lusyf
20. nov 2020

@brna1989 nepamatam si, zeby som sa nejako extremne zlakla a chytila za brusko, moj syn to ma na hlavicke od narodenia, ale trosku menej vyrazne. Sleduje mu to lekarka a zatial je to ok. Dufam🙏🏻🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
janci05
20. nov 2020

Ja som počula, že keď sa v tehotenstve žena popáli, tak dieťa má na tom mieste fľak. Len toľko čo mi otec povedal, že starká keď ho čakala sa popálila na ruke a on tam má fľak. Ale je to podľa mňa blbosť.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
20. nov 2020

@brna1989 nie. Ja sama som sa raz velmi zlakla a nic take sa nekonalo.

evamea
20. nov 2020

Ak by to bola pravda, tak neviem ako by moje dieťa vyzeralo, keďže ma zo stoličky dvihne aj hlasný prd.

vevesh
20. nov 2020

@brna1989 je to prevazne dedicne. Povery s tym nic nemaju spolocne. Cize niekto z rodiny hemangiom bude mat/mal- u nas sa prejavili az obgeneraciu ci 3 generacie neskor🤷‍♀️🤷‍♀️lekar skonstatoval, pokial nemeni velkost, farbu, tvar, tak je to okej.

otazka1
20. nov 2020

@janci05 odpadnes ale ja som sa popalila ked som bola tehotna a hovorim si, som zvedava ci bude mat male flak. A ma😀ale napr. Ja som sa na zaciatku tehu tak zlakla, ze som sa skoro pototo a znamienko od narodenia nema 😊

janci05
20. nov 2020

@otazka1 Ja fakt netuším, ako by sa to mohlo preniesť na to dieťa. Ja som to spomenula preto, lebo aj môj otec má fľak na tom istom mieste, kde sa starká popálila keď bola tehotná.

spadnutaslivka
20. nov 2020

je to povera

anicka182
20. nov 2020

@janci05 moja mama si popalila brucho ked bola tehotna somnou a mojou sestrou, neuveris ale obe mame v krizovej oblasti flaky, ja vyraznejsie kedze som bola na vrchu, cize nieco na tom bude.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
janci05
20. nov 2020

OK. Ja sa nehádam. Píšem, že aj otec to mal. Len neviem akým štýlom sa to na to dieťa prenesie. To mi je záhada. No príroda je všemocná.🙂

evinqua
20. nov 2020

Ja ho mam na boku a moj syn na chodidle. Nijake zlaknutie to urcite nesposobilo

maximilie
20. nov 2020

@brna1989 kravina

abcmajacba
21. nov 2020

@brna1989 ja som sa tak zľakla až ma v brušku bolelo (asi 7m) a nemá nič.

bodka70
24. nov 2020

@anicka182 , jááj, takže tvoja mama sa popálila na bruchu, až tak hlboko, že ten "oheň" prešiel cez všetky vrstvy jej kože, cez maternicu, plodový obal, plodovú vodu, až došiel na pokožku teba ako bábätka v brušku, tam vypálil znamenie, potom pokračoval ďalej cez celé tvoje telo, až sa dotkol kože tvojej sestry, ktorá bola v brušku za tebou a tam tiež urobil znamenie, len tým "prechodom" cez tvoje telo sa to zmiernilo a má ho preto menšie. Tak si to myslela? 😲😝

anicka182
24. nov 2020

@bodka70 ty si truba, neriesim ako sa to tam dostalo, pisala som fakt ze mama sa oparila a obe deti mame flek, nic viac nic menej, nejdem rozoberať ako je to mozne, proste to tak mame a bodka.

sticker
bodka70
24. nov 2020

jasné, že to máte a má či malo to veľa detí a ešte viac detí to nemá - bez ohľadu na to, či sa ich mama v tehotenstve popálila, obarila, zľakla alebo robila akúkoľvek inú činnosť alebo nerobila vôbec nič. Hovorí sa tomu náhoda 😉

@anicka182

leeo
24. nov 2020

Som na tom podobne ako @evamea, ak nie horsie a moje deti uz mali byt ako muchotravky 😂... no a nie su. Ale tiez sa o tom casto bavim s niektorymi, ktori sa dusuju, ze je to pravda a maju aj presvedcive dokazy, no ja stale tvrdim, ze je to nahoda. Ved nijako sa to neda medicinsky objasnit. Najblizsie ma k tomu snad genetika