icon

PPohlavie dieťaťa pomocou nub teórie

28. okt 2025

Ahojte, na zaciatok musim povedat,ze nemame s muzom preferovane pohlavie,hlavne nech je babo zdrave,ale uz sa nevieme dockat,ked zistime,co cakame. Mam uz odobranu aj krv a cakame na vysledok pohlavia,no nechcete si zatipovat ake pohlavie to bude? Ja som si myslela,ze to bude chlapcek,no podla foto,to podla mna vyzera skor na dievca,co vy na to?

PPohlavie dieťaťa pomocou nub teórie
pabla99
28. okt 2025

Chat GPT sa k tomu vyjadrila zevraj dievča…😉 nuž onedlho sa dozviete, či sa trafila
Ja na základe sono fotky isto nebudem tipovať pohlavie, aj tak to je 50/50 stále…

autor
28. okt 2025
@pabla99

Chat GPT sa k tomu vyjadrila zevraj dievča…😉 nuž onedlho sa dozviete, či sa trafila
Ja na základe sono fotky isto nebudem tipovať pohlavie, aj tak to je 50/50 stále…

@pabla99 ja som sa ani nepytala doktora,je to este skoro,preto budeme mat 100%vysledok z krvi.tie tipy beriem ako kratenie casu a ci tipy vyjdu 😄

anjelicek26
28. okt 2025

Tak falicky vybezok paralelne s chrbticou, gulate celo, gulata hlavicka, gulata brada, dievcatko... ale uvidite o par tyzdnov...

autor
28. okt 2025
@anjelicek26

Tak falicky vybezok paralelne s chrbticou, gulate celo, gulata hlavicka, gulata brada, dievcatko... ale uvidite o par tyzdnov...

@anjelicek26 ano,dokonca mame uz dceru,takze som si porovnala fotky a vyzeraju velmi podobne,preto som zmenila nazor,ze asi chlapceka necakame 😅

nevenka
28. okt 2025
@anjelicek26

@anjelicek26 tiez som toho nazoru ako Ty

reela
28. okt 2025

Uvidis este, nam vychadzal uhol na dievcatko a mame chlapca

autor
28. okt 2025
@reela

Uvidis este, nam vychadzal uhol na dievcatko a mame chlapca

@reela super,v mojej rodine si vaetci myslia,ze to bude chlapec,tak som zvedava 😄

maryetta
28. okt 2025

U mna si pri poslednom vsetci mysleli ze chlapec. Este ked mi aj dr povedal ze dievca tak nie lebo chlapec 🤣🙈

autor
13. nov 2025

Ahojte,pisem update,kedze uz mame vysledky,ako som si myslela,bude to baba 😄

pabla99
14. nov 2025
@anonym_autor

Ahojte,pisem update,kedze uz mame vysledky,ako som si myslela,bude to baba 😄

@anonym_autor tak chat GPT sa nemýlila 😂gratulujem

autor
14. nov 2025
@pabla99

@anonym_autor tak chat GPT sa nemýlila 😂gratulujem