Pravdepodobne mimomaternicové tehotenstvo
Ahojte,
Zijem v Irsku a nedavno sme sa rozhodli s priatelom ze ideme na vec urboit si konecne babetko.
Tak po 2 mesiacoch snazenia sa mi podaril pozitivny tehotensky test. Velmi sme sa tesili.
Test som si robila 29.02. na druhy den som zacala jemne spinit, nemyslela som ze je to
nieco zle lebo vela zien ma mierne spinenie. O dalsie dva dni sa to spinenie zmeilo na krv na papiery
po toalete tak som sa trochu zlakla ale na druchy den to zase prestalo a bol to len hnedy vytok.
Potom som isla ku doktorke a tej som vseetko povedala tak ma poslala do nemocnice, tam mi
urobili sono to som mohla byt v 5tt na sone nebolo nic vidno tak mi zobrala krv na HCG s podozrenim
na mimomaternicove a poslala ma domov ze ale musim okamzite prist ked budem mat bolesit alebo silne krvacanie.
HCG v utorok 743
v stvrtok 939
v sobotu 1554
v pondelok 1699
teda ani to nejak dvojnasobne nestupalo takze dalsi dovod na stres k tomu som v stredu aj krvacala tak som bola ulpne mimo ale
dalsi den to prestalo a zmenio sa to na hnedy vytok. V pondelok mi robili aj sono ale ze nic nikde nieje vidno tak mi sestricka povedala
ze sa mam pripravit ze mi poobede pichnu METHOTREXATE na potratenie a vraj sa to ma len vstrebat.
Prisla som poobede teda s priatelom s tym ze je koniec a prvy krat sa rozpravala z doktorom ktory mi vsetko pekne vysvetlil ze hoci to
vyzera na mimomatenicove tak este pockame lebo ze ked sa ja citim ok ze nemam ziadne bolesti tak maline nemusi byt vidno lebo HCG je male ze
ho mozno bude vidno od HCG 2000. takze ma poslal domov a mam prist na krv zase zajtra. Ale keby prisli bolesti alebo masivne krvacanie tak musim rychlo
prist. Veru ma z casti aj potesil ze mi dal zase nadej ale na druhej strane sa strasne bojim k tomu moj priatel robi nocne takze som doma sama v noci.
Volala som aj s mojim Gynekologom zo slovenska a ten ma na vec taky isty nazor ze co ak by tou inekciou zabili v mne zivy zdravy plod. Takze len cakam
ani neviem na co ?? zajtra na testy ?? na bolesi ?? ci krv ?? Len tu bludim po nete a hladam ani neviem co. Strasne sa boijm a uz znevladzem je to strasne
na psychiku. Pocula ste niekedy niektora ze bolo podozrenie na mimomatenicove a prdsa sa to otocilo a bolo to nakoniec ok???
Dobry večer baby moze mi niektora poradit?do kedyk trva hladina hcg ked som pred 5 tyzdnami potratila a zrobila som si test a ten vysiel pozitivne,a cloveka to nahneva ked dava pozor pocas styku a asik otehotnie digitalny test mi ukazal 1-2 tyzdne moze to byt?ked som odchadzala z nemocnice bola vyska hladina hcg 2-3.........ja uz fakt nechapem tomu a som trochu zufala
@magduskatothova1 Potratila si spontanne a potom si mala hcg 2? Tak to po piatich tyzdnoch nemohol tehu test zachytit. To bude nove hcg.
tak asik ano ale ako ked sme dali pozor ako sa len dalo a mam bolesti v podbruchu a na pravom vajecniku nevjem pochopit ako sa to mohlo stat asik zas potratim...........ked som potratila bola som tiez 1-2 tyzdnom tehotenstva a uz po 2 raz nie je to nebespecne ked za radom?
@kveta tak asik ano ale ako ked sme dali pozor ako sa len dalo a mam bolesti v podbruchu a na pravom vajecniku nevjem pochopit ako sa to mohlo stat asik zas potratim...........ked som potratila bola som tiez 1-2 tyzdnom tehotenstva a uz po 2 raz nie je to nebespecne ked za radom?
ahojte baby no nakoniec som zistila ze som tehotna na ultrazvuku nevydno len hcg vyslo na 740 ja mam od vcera bolesti sem tam krvavy vytok a prisla som ku doktorke a ona ani ma nevysetrila ani neporadila ze nech sa rozhodnem sama ze ze ako sa citim no kde to sme?ked chcem nech idem do nemocnice alebo ze ako chcem no tak ako ja mislim jej povinostou ma je vysetrit ked dobre znam posla mi za druhim doktorom a ten mi dal papierik nech sa od nej vyhlasim dnes a nech zajtra pridem no uvidim ked budem mat vecsie bolesti asik pojdem do nemocnice bo tu uz jak vydym lekari kaslu na vsetko
@magduskatothova1 Rozhodne si daj vitamin C. To sa dava pri takychto krvacaniach. Drz sa.
@kveta mne klesalo hcg- sobota 5000, pondelok 2400, a piatok 140 a po tyzdni uz nic,,,cize ratam ze to mas nove hcg 🙂
@magduskatothova1 hcg mas este nizucke nato aby ti nieco ukazalo, vydrz par dni,,,spinit mozes aj ked je vsetko ok,,ale treba to odsledovat,,,drzim prsteky nech ste obaja v poriadku
@kveta pardon patrilo to magduske🙂
@marienka1703 Dik za info. ;)
@kveta ahoj inac dakujem za info bola som dneska u lekara nebolo velmi daco vydno ze vraj len maly vačok tam bol zobrala mi hcg ale zdalo sa jej to divne cele na ultrazvuku takze budu ma zajtra cistit asik ze vraj mam zadrzany potrat takze tak
@marienka1703 uz som bola dneska na vysetreni a zajtra ma budu cistit bo pani doktorke sa daco nezda zobrala mi hcg krv a zajtra mi to zrobia ze vraj zadrzany potrat
@magduskatothova1 tak to bolo alebo len asi????? ved musi vediet presne,,,,,, neze sa unaaaaaaaaaahli,,,,,, je mi to lutoooo
@marienka1703 ako diagnoze je napisane:zadrzany potrat
ahojte chcela by som sa vas opitat MS SOM mala 21.11.2013 tvala mi 7 dni potom som dostala 21.12.2013 a to som len 4 dni ale len spinila robila som si testy vysli mi ze ano isla som pondelok ku doktorovi a nic nevidel tak mi zobralkrv na HCG visiel 982 tak ze by som mala byt este na zaciatku tehotenstva 3 az 4 tt dnes som bola na kontrole pozera ma ale povedla ze tam nic nevidi ako keby tam tehotenstvo vobec nebolo velmi sa bojim ci to neni mi momaternicive tehotenstvo tak mi dal este papier na inesono ze tam maju lepsie ze tam sa uakze a potom mi zavola ze ako som dopadla co si mylsite ja som uz stoho zufala aj keby tam aj nieco bolo tak by hadam aj povedal ze je tam nieco ale ze sa to este neda potvrdit dakujem za radi 😉
Dobry vecer.,.som 2 tyzdne po operacii mimo maternicoveho teh.vybrali mi pravy vajcovod ale stale mam bolesti sice slabsie ako pred tym ale predsa.Tie bolesti resp.pichanie citim na lavej strane,ale sem tam ma picha po celom bruchu.Neviem co mam robit..na kontrolu man
ist az o 4tyzdne

@mata111122 viem čo to je tiež som to zažila, je mi to ľúto 😕