icon

Prečo si gynekológ pýta za každý ultrazvuk 7, 10 či 20 eur?

sara409
21. feb 2014

Som demotivovaná z môjho gynekologa, v decembri som zistila , že som tehotná a odvtedy platím ako najatá... K dnešnímu dátumu som u ňho bola 5x, som v 15. týždni tehotenstva a nechala som mu tam spolu 70 E!!! Mám pocit, že si odo mňa pýta podla nálady, robí mi vždy len ultrazvuk, raz 7E , 10E alebo maximálne ma naštvalo, že na druhom triple teste si vypýtal 20E. Má zmluvu s mojou poisťovňou Dôvera, ale vkuse pýta, samozrejme bez potvrdenky. Viete mi poradiť, ako to mám riešiť???

Strana
z2
petrika555
23. júl 2018

Pri starsom synovi som mala presne taku gynekologicku 5€ ultrazvuk 1€ ster z krcka proste stale cosi pri druhom som presla k inej a za cele tehu som platila 1€ za tehotensku knizku tak mi povedzte ta pyta euro za knizku inak nic a vynasa jej to tak kolko prachov musi mat ta prva ked pyta za kazdu sprostost malo by to byt jednotne zo zakona

janka3112
23. júl 2018

@sara409 co sa sona tyka, tak ak sa necitis zle, sono nie je potrebne. Napr. v UK sa vseho vsudy robi sono len 2x pocas tehotenstva a vsetci ziju...😀 ultrazvuk tu sa napr.robi iba z vonku.
Netreba to prehanat...

Strana
z2