icon

Príspevky pre slobodnú mamičku od otca dieťaťa

octaviagolf
28. dec 2017

Ahojte maminky chcem sa opýtať..s priateľom sa rozchádzame čakáme spolu druhé bábo..chcem sa opýtať čítala som na nete že mi môže ex platiť ..na mňa kým som tehotná a všetko spojené s tehotenstvom
On bude s našim malým na rodičovskom predĺženom keďže býva často chorý...
Čo všetko a kde to mám vybaviť a čoho sa vyvarovať akú sumu určiť alebo ako.. nemám s tým žiadne skúsenosti
Ďakujem za každú odpoveď..

Strana
z3
lindusss2016
28. dec 2017

@octaviagolf
No ale ty sa v kazdom.pripade nemozes vzdat syna len tak. Skonci ti materska a nedostanes ani.korunu ako ti pisala @fokuska a co potom? Donesies mu aj druhe dieta a pojdes zas pracovat? A budes ich vsetkych zivit ty?

lili235111
28. dec 2017

@octaviagolf keby bývaš u rodičov to nevadí len mu hlavne zrus ten RP a bojuj o prvé dieťa! Pre boha si matka si ho porodila dávaš mu všetko tak bojuj! Názor 4 ročného dieťaťa na súde nezaváži a keďže papierovo príjem nemá tak sa rozluc s peniazmi

octaviagolf
autor
28. dec 2017

@lili235111
Ešte stále ho poberám ja..aj keď stále vykrikuje že on sa on viac stará..ale ja som mu povedala že ja si neodkladam nič z výplaty keď som mala
Platila som celú domácnosť stravu oblečenie moje auto školu lieky potraviny drogériu hračky elektroniku.. proste všetko nábytok v celom dome je môj...
On platil hypo a energie!
Spokojný 😐

lili235111
28. dec 2017

@octaviagolf trochu ta chápem v tom že maly je fixovaný na otca videla som že má 4 roky je to dosť ťažké obdobie pre dieťa .... ja sama som odišla od ex s ktorým mám dcéru asi keď mala 3 roky no ešte keď som bola s ním som si otvorila bar mala som ho pól roka robila som sama on nezamestnaný zatiaľ pri malej keď išla zo škôlky až do noci s ňou....za pól roka môjho meškania v bare sa mi dcéra tak odcudzila že keď mala ísť po víkende ku mne sa trhala kopala vrieskala že nechce byt somnou a to som s ňom nebola v kuse cca pól roka a trvalo to 8 mesiacov kým prestala vyvádzať a pochopila o čo ide...ver že mi išlo srdce rozdrapiť keď som si spomenula ako som každú noc v chorobe v bolesti pri nej prebdená a jej otec chodil domov spávať lebo to počúvať nemohol a ona sa mi odvracala po rokoch ...bolo to zle ale bojovala som o ňu stále a nevzdala sa

octaviagolf
autor
28. dec 2017

@lili235111 aspoň vieš že to nie je jednoduché ja sa ho určite nechcem vzdať ja viem že keď bude bábo bude radšej somnou ešte nevie že som tehu lebo mám len druhý mesiac takže kým nebude po prvom trimestri tak mi to nepoviem aby nebol potom sklamaný ak sa niečo pokazí..lebo jeho otec mi povedal že by bol radšej keby sa to nenarodilo čo samozrejme citlivá žena v tehu berie inakšie...
Snažím sa k nemu nájsť cestu ale stále len ocinko ak keď som s ním na nákupe povie mi či si to môže kúpiť poviem dobré zober si zoberie jasné že 2x lebo jedno ockovi jedno jemu..tak mi povie
Oni nechodia spolu na nákup tak neviem či by aj na mňa tak myslel ako na oca😦😩

lindusss2016
28. dec 2017

@octaviagolf
A uz je ten rozchod taky akutny, ze coskoro odchadzas? Treba vyuzit kazdu minutu na to, aby si si maleho ziskala na svoju stranu. Si v 2.m tak mas este kopec casu do porodu, ktory mozes venovat len jemu. Hraj sa s nim, blazni sa s nim, nos ho von. Ak nemate domace zvierata, vezmi ho niekam, kde sa moze pohrat so psikmi napr., na to.deti velmi reaguju 😉

octaviagolf
autor
28. dec 2017

@lindusss2016
Chodím už asi pár mesiacov s ním po výletoch boli sme aj v kontak zoo aby mal zážitok chodím s ním plávať hrám sa s ním celé dni aj keď sa mi nechce ..ale zatiaľ to nestačí..oco je stále predomnou!!!
Ešte musím počkať lebo nemám kde ísť u nás je veľká prerábka domu takže ešte ostanem u neho..

lindusss2016
28. dec 2017

@octaviagolf
Tak proste ten cas vyuzi naplno, aby si si ho ziskala. Musis prist na to, co na maleho plati, co ma rad a to mu daj.

lili235111
28. dec 2017

@octaviagolf z jednej strany chápem preto som ti napísala môj prípad lebo viem že je to ťažké ale preto sa vzdávať netreba dieťaťa,to je ta najjednoduchšia cesta...si len v 2 mesiaci tehotenstva možno tebou Lomcujú hormóny a možno ani k rozchodu nepríde ťažko povedať .. ale ak by si sa vzdala staršieho a nedajboh by tehotenstvo nešlo ako by malo potom by si čo robila ,plakala kade chodila takze BOJOVAŤ BOJOVAŤ A BOJOVAŤ! Neni to len o materiálnych veciach aj keď deti vnímajú hlavne to .... výlety,maznajte sa,bláznite sa,čítajte si,objavujte,hrajte sa,čítajte na dobrú noc je toho veľa čo si dieťa pamätá 😊

fidorka7
29. dec 2017

@octaviagolf BINGO! fokuska ti dala presnú odpoveď Ak bude dieťa zverené otcovi, ty už rodičák na novorodenca nedostaneš - Vybabreš sama so sebou.

Strana
z3