icon

Prvé príznaky tehotenstva

ludka1009
5. jan 2014

Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂

bozkavatko
3. mar 2016

@laska07 uprimne ani nie 😀 len som viac unavena

bozkavatko
4. mar 2016

@laska07 a ty mas nejame priznaky? Mne tazko vsetko trovi... Papam menej zlahka ale vsetko mi stoji v brusku

laska07
4. mar 2016

@bozkavatko iba ma bolia prsia,sem tam podbrusko a v poslednej dobe sa mi zda ze casto chodim cikat.

bozkavatko
4. mar 2016

@laska07 noo ja aj malo 🙂 na to ze vypijem cez dva litre

vik_i
5. mar 2016

Čaute kočky,možno to sem nepatrí, ale je normálne aby som už koncom druhého mesiaca mala takéto bruško?

bozkavatko
5. mar 2016

@vik_i ty si jak ja 😂😂😂😂😂 6tt

vik_i
5. mar 2016

@bozkavatko sme dopadli 😀 ja som trocha v šoku z toho 🙂

laska07
5. mar 2016

@vik_i nafuknuta si to mam aj ja.

bozkavatko
5. mar 2016

Neviem ci je to nafuknute ci trojicky 😂

vik_i
5. mar 2016

@bozkavatko @laska07 snúbenec ma v rodine veľa dvojičiek,tak sa len modlím aby nás to obišlo :-P

bozkavatko
5. mar 2016

@vik_i nooo ja mam asi 64 kg a 167 cm a bokx mam siroke odjakziva tak som si myslela ze bude rast do boku a ne dopredu 😂

vik_i
5. mar 2016

@bozkavatko haha..ja mám 175cm a 75kg..a začína to byť zaujímavé 😂

bozkavatko
5. mar 2016

@vik_i ake funny 😂😂😂😂 a to si ani neuvedomujem ze som tehu 😂

eliska1986
8. mar 2016

Maminky čo hovoríte na takéto niečo jeden mesiac menzes neprišiel testy negatívne boli,prsia naliate,kovová,horká a kyslá chuť v ústach.V marci menzes prišiel a to boli len tlaky v podbrusku jeden den len špinenie,dva dni silne a potom slabne menzes,také silnejsie špinenie.Kovova,horká chuť v ústach a kyslosť zostala.Poradte čo to môže byť.

janula12345
8. mar 2016

@eliska1986 , ak by si bola teho od februara,, resp od januara kedze vo februari uz si mala tie priznaky ktore popisujes, to uz by si videla na teste a aj na UZ babatko.
podla mna niektore zeny ked velmi tuzia po babatku si same privodzuju psychicky pocity a chute/nechute.
nepravidelna menstruacia je problem mnohych zien,, tlaky v podbrusku tiez mozu byt cokolvek - hormonalna nerovnovaha, atd.. co sa tyka chute v ustach - netusim.
Ale ak nie si tehotna, nepatraj ze ti nieco je.. ukludni sa a ukludnia sa aj tie prejavy.

eliska1986
8. mar 2016

@janula12345 Dakujem ti za odpoved

snilko77
16. mar 2016

Ahojte zienky takúto to mam od lekarapotvrdene :tehotná 5tyzden chcela som vas poprosiť o radu som rada ze som v tom ale niekedy ma zachváti taká panika pred pôrodom bo skoro všetky moje kamarátky len nadávajú na to a ja sa teraz dosť moc bojím kedže som prvýkrát tehotná prosim prosim poraďte mi ako to mam zvládnuť 😢

bozkavatko
16. mar 2016

@snilko77 uzivat si tehotenstvo a nemysliet na to 🙂 ved porod bude ten krasny moment kedy uvidis svoje miminko 😍😍😍😍 a vela zien vravi ze uz sa nevies dockat kedy to pride lebo uz si unavena 😄

mirkazoravy
16. mar 2016

@snilko77 Hlavne ich nepocuvaj! Kazdy porod je iny,kazda zena ho inak preziva. Uzivaj si to krasne ticho 🙂 a nestresuj sa bachorkami inych tehotnych. Ja som sa ich tiez napocuvala a nakoniec ani jeden sa k tomu mojmu nepriblizoval... Takze moja rada: Vychutnavaj si tehulkovanie! 🙂

snilko77
16. mar 2016

@bozkavatko dakujem moja len ma niekedy prepadne taký strach ze som vystrašená: -( ale veľmi milé slova

snilko77
16. mar 2016

@mirkazoravy dakujem Mirka 🙂 si zlata dakujem za milé Slovka veľmi si ma potešila ja fakt len dufam ze to nebude take hrozne ... Som sa rozhodla ze uz sa radšej nebudem pýtať ake mali pôrody... Budem sa snažiť veriť ze to pôjde hladko a budem mocť ukludnovat iné prvotehulky lebo baby ste fakt zlate 🙂 a som vďačná za každé vaše milé slovko 😉

mimka161
16. mar 2016

@snilko77 neboj sa a užívaj si tehotenstvo 🙂 ja som tiež tehu prvý krát v hlave som mala toľko myšlienok , toľko strachu toľko hrozných scenárov no musela som všetko vypustiť lebo som vedela že stres neprospieva miminku 🙂 a ohladom pôrodu no nemám tušenia , určite to nebude prechádzka ružovou záhradou ale určite zato bude akákoľvek bolesť stáť ked dostaneme do rúk naše detičky 🙂

snilko77
17. mar 2016

@mimka161 sikulka obdivujem ta ze si to zobrala takto pekne 😉 aj ja by som to tak rada brala verím a dufam ze sa mi to podarí tak ako tebe 🙂a moja ty si v kolkom týždni?

bozkavatko
17. mar 2016

@snilko77 ak sa budes stresovat a strachovat take to potom aj bude. Musis mysliet pozitivne aj ja cakam prve mimi a nemam zaujem pocuvat o inych porodoch 😂 budem vidiet ake to je az ked budem rodit ja 🙂

mimka161
17. mar 2016

@snilko77 ja som išla do hrozných stavov ani nie tak z pôrodu ako odrazu stres o partnera aby si dával pozor cestou do prace aby sa mu nič nestalo proste aby som neostala na bábo sama , tak ja som prestala pozerať správy z fb som si vymazala všetky stránky kde sa ukazovali správy a nehody a podobne 🙂 skús aj ty nájsť bod od ktorého sa odrazíš a nasmeruješ 🙂 ja som v 20tt ešte polka predomnou 🙂

katy2210
17. mar 2016

ahojte tehulky 🙂 chcem sa spytat, vy uz mate nejake tie priznaky za sebou, mali ste niektora aj take pobolievanie az palenie v podbrusku smerom k vajecnikom? mne sa strieda rz jeden raz druhy, pichaju ma aj v podbrusku a aj ako keby pali...je mi to cudne, lebo som len 6dpo a to asi tak skoro nemozem mat nieco take...ake mate vy skusenosti? kedy ste citili prve naznaky? dakujem 🙂

mon777
20. mar 2016

Ahojte 🙂 Babule, ktoré píšete o bolesti a citlivosť pŕs...smie sa niečo spýtať? Kedy ste si to všimli?? Myslím...ako dlho po sexe, z ktorého ste najpravdepodobnejšie otehotneli 🙂 Ďakujem 🙂

laska07
20. mar 2016

@mon777 14-15 dni po oplodneni.

mon777
20. mar 2016

@laska07 Ďakujem 🙂

petulik1991
20. mar 2016

@mon777 Mna zacali boliet uz na 6 DPO. V beznom cykle ma bolievaju max 4 dni pred ms 🙂