icon

Prvé príznaky tehotenstva

ludka1009
5. jan 2014

Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂

mon777
20. mar 2016

@petulik1991 no mňa začali jemne pobolievať 4 dni po sexe, z ktorého by čiste teoreticky aj niečo mohlo byť. Ale to sa mi zdá nepravdepodobné 😖 Ale posledné tri dni je to horšie a horšie. Dnes ma mm objal a ja som skoro vyskočila z kože, jak ma z toho objatia prsia zaboleli 😖 Ide mi to už na city, lebo neviem, čím to je a ja som jeden z typov ľudí, čo nevedia vydržať pár dní....a na teste holé nič

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xa...

petulik1991
20. mar 2016

@mon777 Kolko si DPO? Ja som mala uplne pidi pidi dusika, viditelneho iba mojim okom na 10DPO 😀 Potom tmavol kazdym dnom..ale babenko sa neudrzalo. Potratila som v 8tt ☹ Ale snazime sa znovu. Momentalne som asi 3 DPO a boli ma lava bradavka 😀

mon777
20. mar 2016

@petulik1991 o dpo netusim 😖 vzdy si poviem ze budem sledovat BT a nikdy sa k tomu nemam 😅

sabibi51
29. mar 2016

Zeny ja mam iny problem mala by som byt teraz v 8tt a zmizli priznaky tehotenstva uz ma neboli brucho ani prsia, neni mi uz zle dokonca by som povedala ze som nejako podozrivo fit unava je prec pritom som zvykla prespat cely den, uz ani na wc nebeham kazdu chvilu ide ma slak trafit k lekarke mam ist az o tyzden dovtedy ma porazi ☹ mam zly pocit ze uz asi skonci tehotenstvo precitala som tu na MK take hrozne veci ze sa bojim ci sa nepridam do poctu tych smutnych ☹ je to cudne bolo mi vsetko a zrazu som fit akoby som tehotna nikdy nebola ☹

bozkavatko
29. mar 2016

@sabibi51 ono sa to strieda kazdy den nebojkaj 🙂 aj ja mam taky den ze by som tancovala a iny taky ze by som spala 🙂 ani prsia ma nebolia kazdy den 🙂 ked tak zavolaj dr nemaj boja vsetko bude dobre a negativne veci necitaj myslii pozitivne 🙂

mon777
29. mar 2016

@sabibi51 ja som bola na tomto tak isto a verdikt bol anembryomola 😢 ale rozhodne ta nechcem strasit. Ja dnes koncim 5tt a zacinam 6tt a veru sa citim menej tehu ako pri najdeni II na teste. Len naliate prsia a caste cikanie mi nahovara opak 🙂 a teda zacalo mi byvar rano zle. Nevraciam, ale zle mi byva. A aj napriek tomu mam strach. Ten je opodstatnený. Sme predsa maminky. Aj ked len cakatelky 😉

sabibi51
29. mar 2016

@bozkavatko No velmi dufam ze ked o tyzden pojdem k lekarke bude vsetko v poriadku ale toto je stres totalny uz necitam nic radsej lebo vo vsetkom zlom sa uz vidim snazim sa byt pozitivna stale si kukam fotky kde mam dve ciarky na teste potom tak bruchu rozpravam ze dufam ze si tam drobec 🙂 uvidim u lekara potom ale neviem ako sa zamestnat aby som nerozmyslala nad somarinami 🙂

sabibi51
29. mar 2016

@mon777 joj ty ma nestras ☹ ja take nieco nerozdycham ani nahodou lebo vsetci sme sa zaradovali ze bude mimi nejak som nepocitala s nicim inym az kym som neprisla o priznaky a nezacala citat pribehy mamiciek a ich skusenosti no to som nemala robit ☹ ale nebudem to riesit uvidim potom u lekarky ze co a duuufam ze stresujem zbytocne a mimi je v poriadku.

meaningful
29. mar 2016

@sabibi51 ahoj, neboj, vsetko bude tak ako ma byt. Neries priznaky. Ja som zo zaciatku necitila nic, prsia ma nebleli ze tusim vobec. Neskor mi byvavalo zle, neznasala som prudke vône, kavy, nabytku, parfemy ... ale kazda sme ina. Neries a zbytocne sa nestresuj. Urob si pohodu a vobec na to nemysli.

sabibi51
29. mar 2016

@meaningful ahoj, snazim sa neriesit to len tak okato mi nahle vsetky priznaky zmizli tak som zlaknuta pretoze mimi chceme velmi velmi no snazim sa nemyslet na zle nejak vydrzim 🙂 ved ako nic zle nemam potvrdene su to len moje obavy a dohady a tak uvidim 🙂

mon777
29. mar 2016

@sabibi51 nestrasim ta. Len zial hovorim vlastnu skusenost☹ skus si spravit test. Pokial nezbledol, nemas sa coho bat. Si myslim 😉 alebo skus ist na pohotovost s tym, ze sa obavas i svoje tehotenstvo, lebo sa ti vytratili priznaky a necitis sa tehotne. Kuknu sono a budes vediet, na com si 😉

meaningful
29. mar 2016

@sabibi51 presne nic zle nebude, neboj. Este budes musiet vydrzaaaat dlho 🙂 minimalne takych par mesiacov. A uzivaj si to. Si predsa tehotnaaa. 🙂

sabibi51
30. mar 2016

@mon777 No nebudem ja vymyslat pockam si k lekarke este 6 dni nejak vydrzim a uvidim co povie ked ma vysetri a podla toho sa zariadim 🙂

sabibi51
30. mar 2016

@meaningful hej no podaj by si pravdu mala 🙂 mas pravdu idem si to uzivat a potom o tyzden sa ozvem ci si uzivam nadalej alebo co je 🙂

meaningful
30. mar 2016

@sabibi51 budem cakat dobre spravy.

dejna31333
30. mar 2016

Ahojte nemate niektora na predaj Inofolic a florandrol...dakujem

sabibi51
30. mar 2016

@meaningful No celkom iste v kazdom pripade napisem co bolo a co mi k tomu aj lekarka povedala ale dneska po ranajkach mi bolo zas divne tak neviem.a hlava ma boli cely den.

mon777
30. mar 2016

@sabibi51 jeden test by ťa nezabil a bola by si pokojnejšia 😉

sabibi51
30. mar 2016

@mon777 Tu som citala na MK skusenosti a zeny pisali ze im neklesalo ani hcg ak potratili len za nejaky cas po cisteni im klesalo takze nebudem sa na test spoliehat len koli tomu nebudem robit a citala som to od viacerych.

mon777
30. mar 2016

@sabibi51 uvidíš sama 😉

sabibi51
30. mar 2016

@mon777 ved jasne uvidim sak keby nieco co s tym mozem ja narobit no nic ja sa snazim jak viem staram sa o seba nefajcim nepijem vitaminy papam hybem sa ale ked nieco nezabranim tomu nijak. Uvidim je to bud alebo.

cinderella821
2. apr 2016

Ahojte baby vysiel mi pozitivny test, meskaju mi, dnes som 10. den co mi meskaju bolia ma prsia a aj brucho ako ked by mi to malo prist. Teda bojim sa ze pride, vy co poviete su to priznaky alebo ako?

mon777
2. apr 2016

@cinderella821 jezis...sak ak mas II tak nepridu 😀 😀 😀 😀 😀

lulukuku
2. apr 2016

@cinderella821 ahoj sú to príznaky .. Žiaden strach . a v pondelok šup šup k dr. Pre portvrdenie tehotenstva 🙂

cinderella821
2. apr 2016

@mon777 snazili sme sa rok tak preto 🙂

cinderella821
2. apr 2016

@lulukuku juuj dikicko tesiim ☺️

lulukuku
2. apr 2016
lejla13
3. apr 2016

Ahojte baby. Menzes mi skončil 22.3. S priateľom sa o bábo nesnažíme ale ani sa nebránime. Používame kondóm, ale ako sa vraví, mohol byť poškodený.
Už vyše mesiaca nejem tak moc, ako kedysi.. Niekedy je veľa práce a nestíham a potom si uvedomím že som hladná až keď sa večer zastavím.. a jem len raz alebo 2x denne.Viem, že to nieje moc dobré ale pomáha to a chudnem. Ako som už spomenula,menzes mi skončil 22.3. Od vtedy sa mi zdá že jem ešte menej. Alebo to do seba ani moc nemôžem dostať. Prípadne by som jedla, ale nejak to nejde. V piatok 25.3 som nestíhala jesť, lebo sme mali v práci veľa ludí. Konečne prišla kolegyňa pomôcť a ja som mala čas sa najesť. Dala som si puding a prišiel asi 10 min na to jeden muž a bol strašne silno navoňavkovaný ( robím predavačku, aby ste chápali 🙂 ) Mne tak zostalo zle. Kolegyňa hneď že jak som zbledla. Bolo mi na grcanie s prepáčením.. obslúžila som ho a predýchavala (inak wcko máme dosť ďaleko takže keby blinkáám, tak asi do umývadla) alebo skúsim dobehnúť na wc ale pochybujem, bolo by to na dlážke) No uvedomila som si že je už moc hodín a ja som už mala skončiť a utekať na bus . To mi už bolo lepšie ale jak som sa rozhýbala a rýchlim krokom išla na druhú stranu mesta na zastávku, zas mi bolo zle a myslela som že to niekde hodím po ceste. Ale nakoniec mi to prešlo. V ten večer sme popíjali doma s rodinou.. Už dva a pol dňa mi je nejak divne. Točí sa mi hlava, fakt do seba moc jedla nedám a veľkonočný pondelok bol Top. Moc som nejedla i keď som chcela, nešlo to do mňa. Pila som biele víno. za celý deň som vypila asi 4 deci.. tiež mi to nešmakovalo, hlava sa mi točila, bolela ma.. a celkovo mi telo ako keby protestovalo voči všetkému. Jesť ma ťahalo len na sladké.. ale aj z toho mi bolo blbo jak som to do seba pchala.. a dnes sa mi strašne hlava točí, je mi na odpadnutie. A ešte som aj taká unavená. Keby môžem, stále spím.. Je mi aj dosť teplo stále. Pred včerom ma pichalo v pravom vaječníku. A od včera večera ma bolia bradavky :-/ Skúšala som si robiť test ale zatiaľ nič neukázal. Čo si myslíte? ďakujem za každú radu, odpoveď..

mon777
3. apr 2016

@lejla13 ja by som najprv skúsila normálne jesť. Nepravidelná strava, náhle schudnutie a podobne môžu mať za následok meškanie MS. Prípadne sa ti len posunula ovulka. Aj ja som predavačka a aj k nám chodí jedna tetula, čo smrdí jak hovno...je to trápne a kruté, ale je to pravda. A napína z nej aj kolegu. A ten veru tehotný byť nemôže 😀 Takže toto by som moc ako príznak nebrala. Ak máš test negatívny, máš dve možnosti. Čakať a urobiť si o pár dní druhý, alebo ísť k Dr., nech ti vezme krv a bude 😉

laska07
3. apr 2016

@lejla13 podla mna je skoro este na nejake priznaky.Ved si minimalne tyzden pred ms ako tak ratam a to priznaky este nemozes mat.Pockaj na termin menstruacie,ak ti bude meskat az potom testuj.A tak ako pise
@mon777 nepravidelna strava vie spravit svoje...