icon

Prvé príznaky tehotenstva

ludka1009
5. jan 2014

Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂

mon777
3. apr 2016

@laska07 tak tak. Nepravidelna strava, pracovne napätie, atd. Ale tak mna zacali prsia boliet 4 dni po sexe, z ktoreho mame nasho drobca 😵 a vidis...uz som na konci 6tt 😀 mozne je asi vsetko 🙂 ved uvidi sama o par dni. Každopádne jej to moc prajem. Ako kazdej 😉

bozkavatko
3. apr 2016

@laska07 ved 22.3. Jej ms skoncil tak to nema ani ovu este ale moze byt tehu uz cez mesiac ale ak jej test neukazal tak pochybujem 😉

lejla13
3. apr 2016

@mon777 Ďakujem za rady. Aj tebe @bozkavatko
Viem, že tá nepravidelná strava nieje dobrá a mohla mi porobiť takéto zmeny. No veď to ma napadlo, že ak som tehu, či to nieje už z minulého mesiaca. Ale tak, test by to už mal ukázať,nie? Tento posledný menzes mi meškal 4 dni ale nakoniec sa dostavil a bol taký, ako vždy. Len s tým, že meškal. Niekedy som mávala menzes nepravidelný, teraz už pár mesiacov chodí presne. Teda až na ten posledný...tak neviem. Dnes ma celý deň bolia bradavky, mám ich dosť citlivé. A priateľ mi vraví, že mám väčšie prsia 😀 😀 čo neviem, či mám brať ako príznak.Ale keď si to zoberiem že som schudla a prsia sú väčšie.. nieje to divné? 😀 Neviem no.. každopádne som objednaná k ženskému o 2 týždne. Tak uvidím, čo sa bude dovtedy diať. Keď tak si ešte pár dní pred návštevou spravím test 🙂

mon777
4. apr 2016

@bozkavatko tak niektorw zenu menstuuju aj cely prvy trimester. Takze mozne to je.
@lejla13 neviem. Mozno sa ri skor blizi nova ovu. Aj vtedy sa mozes takto cítiť. Ja to ppsudit neviem. Ja som ovulku nikdy necitila 😀

bozkavatko
4. apr 2016

@mon777 no ved ano aj moja mama tak mala ale test by jej uz mohol ukazat ci?

mon777
4. apr 2016

@bozkavatko citala som o pripadoch, ktorym Dr.tehu uz potvrdil a test mali negativny do 10tt 🙂

snilko77
5. apr 2016

AHOJTE ZIENKY, CHCELA SOM SA SPYTAT KOLKO STE PRIBRALI ZA PRVE TRI MESIACE A JE VAM UZ VIDNO BRUSKO?

mon777
5. apr 2016

@snilko77 ja som ešte nepribrala ani kilo 😀 a bruško vidno len naholo. Pod tričkom ani mikinou to ešte nevidieť 😵 Zajtra začínam 7tt 😉

bozkavatko
6. apr 2016

@snilko77 ja som na zaciatku schudla dvw kila teraz su spet brusko vidno hlavne kvoli traveniu 😀 ale uz vykuka a dnes som 11tt

uzanka16
6. apr 2016

My sme sa pokusali o babo pol roka ale mne mrch meskavala tyzden-2 bezne.Ubehli 2 tyzfne bez noch a ma kamoska presvedcila nech si urobim test pritom som sa nikak inaksie necitila nic mi nebolo,test vysiel pozitivne a este dalsie 2 tyzdne som bola uplne v poho ani by som nevedela ze som tehotna az v 10. tyzdni mi zacala smrdiet zelenina a maso i varenie xeleniny ci masa hned na wc utekat,dalsie 3 mesiave som bola len na ovoci a sladkom jedle a ziadne maso

snilko77
8. apr 2016

@bozkavatko ahoj ja som schudla kilo na zaciatku a ptom som pribrala dve...a to mi dnes začal 10tt tak preto sa pytam...bo nemam predstavu kolko by sa mohlo pribrat v prvych troch mesiacoch...:-O) tak to mame cca tak podobne...-)

zara1357
Autor odpoveď zmazal
zara1357
Autor odpoveď zmazal
meaningful
8. apr 2016

@sabibi51 no ako sa dari?

snilko77
8. apr 2016

@zara1357 a teraz si v kolkom mesiaci?

zara1357
Autor odpoveď zmazal
snilko77
13. apr 2016

@zara1357 jaaaaaj tak to mi je luto ja som v zajtra v 11tt tak mne je stale zle a citim sa slaba ale myslim ze to malinke za to stoji..🙂snad ti bude lepsie...🙂 drzim palceky..🙂

ajkacovi
22. apr 2016

ahojte dievcata! som teraz 15dc a uz styri dni ma boli spodok tj vajecniky, maternica akoby sa tam nieco dialo.. ovulacia nemoze tak dlho trvat ci? mam pocit ze som ju mala skor a zeby som uz citila tehu teraz? sex sme mali na 8dc myslite ze je mozne zeby som bola tehotna?! tak ma to tam boli je to vsetko velmi citlive a dnes citim prsia tak inak mam bradavky velmi citlive - podotykam ze kojim este ale taketo som ich nemala uz davno :D

zuzannaaa
22. apr 2016

@ajkacovi TAK TO MOZE BYT AJ UHNIEZDNOVANIE ....A OVULKA DOKKOPY trva 5-6 dni ...... pri ovulke mozes citit spodok a takisto aj pri uhniezdovani mozes citit aj ja som citila a poriadne

zuzulinqa
22. apr 2016

Ahojte, mam otazku, mrcha mi meska uz 6 dni, mam bolesti v podbrusku a citlive prsia, s manzelom spolu spavame uz par rokov bez ochrany, neberiem ziadnu antikoncepciu a zatial som si nikdy nevypocitavala kedy mam ovulaciu...nakolko sme si povedali, ze to nechame na nahodu, myslite si, ze mozem byt tehotna?

ajkacovi
22. apr 2016

@zuzulinqa noo tak tam je velka sanca si myslim ;) sprav test a ividis ;)

zuzulinqa
22. apr 2016

Dnes som si urobila a bola tam len jedna ciarka 😔 Nikdy som si nemyslela, ze budem z toho taka smutna, aj ked sme sa nesnazili, ale ten pocit, ze mozno v tebe rastie novy zivot, je neskutocny...nevadi, teraz budeme skusat dalej 😊

lenulka_lenka
23. apr 2016

Ahojte,mozno mi budete vediet poradit.Mala som pohlavny styk 1.4 s priatelom.Okolo 8-9.4 som dostala menstruaciu a po skonceni menstruacie som mala cudny nezapachajuci zlty vytok (nic ma nepalilo,nesvrbelo).Momentalne ma bolia krize,mam pocity na vracanie,sem tam sa mi zatoci hlava a mavam pocit v podbrusku ako keby mi mali prist moje dni. Ale tie som uz mala...je mozne ze dom v tom aj napriek tomu ze som menstruaciu dostala ? Mali ste niektora nieco podobne ? Budem rada za vase odpovede ;) p.s -gynekologicka ma dovolenku cize pockam este

nike8
23. apr 2016

@ajkacovi ada, ze by opat? Pridi si po test ako naposledy. Snáď sa situácia zopakuje 😊

ajkacovi
23. apr 2016

@nike8 pssssst to je tajne !!!! Ale vazne nemam testy kua zas ziadne ;) noo vyzera to cim dalej tym viac tak ze mam pravdu.. len som z toho trosku mimo

nike8
23. apr 2016

@ajkacovi takže ste to ani neplanovali 😊 no som zvedava ako to dopadne, daj potom vedieť.

ajkacovi
23. apr 2016

@nike8 no nie ja som bola aj spokojna s mojimi ;) ale ved uvidime a vy ako?

nike8
23. apr 2016

@ajkacovi u nas prvá liečba nezabrala, praveze mi ešte zhorsila výsledky a teraz mam iné injekcie, tak uvidíme, koncom mája idem na krv.

martuska2
24. apr 2016

Mne je stale zima 🙂 vsetci na mna pozeraju cudne..aj v robote kurim klimou s kolegovci mi to stale vypnuu. A chodim naobliekana v 2 pulovroch. Ale toto som mala aj pri predchadzajucich tehotenstvach na zaciatku.
A podla vas je ok sex v tehotenstve po dvoch potratoch? Ale potraty boli z imunologickeho hladiska..ns co mam uz teraz lieky

zuzannaaa
24. apr 2016

@martuska2 ahoj .... aj ja som mala dva portaty a teraz sa snazilkujeme zas.... neivem ja by som si davala pozor... racej v ktorom mesiaci si ...