Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂
@domci1203 ahoj velmi ale ozaj velmi slabulinky pasik je na teste🙂
@eliska1986 ved toto zajtra spravim dalsi rano 🙂
dievcata kedy si myslite ze je test spolahlivo ukaze 2 //? ono totiz pisu, ze uz 5 dni po oplodneni...ale ja tomu moc neverim.....ake su vase skusenosti?
chcem sa spytat kedy je najlepsie spravit test...dni pred MS alebo az po nej ked vynecha....lebo som uz 10DPO..a uz mi byva aj zle aj toci sa mi hlava..pichanie v podbrusku aj som mala hnedkaste spinenie....po ovulacii...
@zuzanittka1405 mne uazal test 2 ciarky uz 3 dni pred ocakavanim dnom menzesu
Ahojte neviem či to tu patrí,ale skusim. 12 som bola u doktorky lebo mi neprisla mrcha,test pozitívny ale na ultrazvuku nebolo nič vidieť. Mám prísť v polovici júna kedy by už to malo bit nieco vidno. Ale dnes som bola na wc a po utreti som videla take sfarbenie hnedaste až do červená,co to znamená? Spomenie alebo niečo horšie? Prosím poraďte do teraz som nič také nemala .
@martuska2 mne zatial ukazalo negat...mozno je tam slaby duch ale nie je to este vidiet..ale bolesti mam stale...
Mne test ukazal 2// hned v prvy den meskajucej menstruacie. Bolia ma prsia,je mi zle,som unavena.
@martina1993210 kedy si mala poslednu menstruaciu?Neviem ci by nebolo dobre ist na pohotovost.Este stale krvacas?
@laska07 od 10.4 trvalá 6 dni a cyklus mam každých 27 alebo 28 dni. Ale čo mi hovorili tak že menzes v tehotenstve je normálne. Ze mam počkať ale niejake kŕče alebo bolesti nemam. Akurat ma bolia kríže ako pri menzese
@martina1993210 je to na tvojom zvazeni.Ja som uz dva krat potratila a pri tom druhom som zacala krvacat no masivne a mala som aj menstruacne bolesti no v skutocnosti to bol potrat.Nechcem ta strasit je to len moja skusenost.Ja by som uz neriskovala.
@martina1993210 mala by si byt v 6 tt.To by uz malo aj sono zachytit.
@laska07 ale ja zase nekrvacam niejak veľmi len tak slabo to je taka slabá mrcha ani bolesti nemam. Uvidim ako dlho bude trvať a pojdem k dr.
Mne ukazal test pozitivny 3 dni pred ms a este k tomu vecer som si robila test..a priznaky mi zacali skoro len som si to nespojila.. par dni po ovulacii som sa budila na to ze ma boli hlava a nikdy predtym som to nemala, suche bradavky na dotyk to boli uplne prve a potom bolest brucha ako na ms a iny vytok ako inokedy pred ms.
@martina1993210 tak nam potom daj vediet ako si dopadla.Drzim palce aby to dopadlo ako si prajes 😊
@laska07 ďakujem dufam ze to bude babo možno v piatok po skončení mrchu pojdem k dr.nech ma pozrie. A dám vedieť ;)
ja som mala naliate prsia a zmenu chuťou.
Zvacsene preia (ale skoro podobne zvacsenie jak pred MS), a bola som v praci v tu noc ked som vracala niekolkokrat a rano ked som prisla z prace domov som si spravila test. Vtedy mi meskala asi dva dni MS a vysiel pozitivny po par sekundach. A potom to slo bolesti hlavy a neskutocna unava 🙂 a tak kazdym tyzdnom nieco nove sa objavilo :D

@jojka1312 10dni do ms?? To by si nemala ani uhniezdene 😀