Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂
Ahojte chcem sa opytat s manzelom sa snazime o dietatko styk sme mali pocas ovulacie v obdobi 5.6 do 11.6 , tyzden na to som zacala citit pobolievanie v podbrusku ako pri ms , taktiez neskor citlive prsia a unavu. Od vcera tj 18.6 mam slabeh krvacanie ale dnes aj krce bolesti ako pri Ms, ms mam dostat az 24,6 / vzdy byva pravidelna/ kedze odlietame az v pondelok z dovolenky domovnemozem navstivit lekara koli krcom a krvacaniu.co myslite mam sa toho krvacania obavat? Budem celmi vdacna za nejaku odpoved
Ahojte dievcata, chcela by som sa spytat kedy vas asi zacali boliet prsia? Ja mam strasne citlive bradavky a vkuse som unavena, nevladzem nic. Prsia som zacala citit 17. den cyklu a moj priemerny cyklus je 34 dni. Este nikdy ma nezacali boliet prsia tak skoro, najviac 10 dni pred ms. Dakujem 😊
Mna bolel zaludok, krce a teraz to pretrvava plus strasne som bola tam dolu vlhka...
@julciatko1 mna zacali boliet v den ms a su doteraz ale len mierne 🙂
Mňa začali bolieť prsia až z pod pazuchy,také steklive pnutie to mám doteraz,potila som sa pri minimálnej námahe,a strašne ma 3-4 dní bolela hlava príšerne hneď ráno po prebudeni,potom ešte časté mocenie a najlepšia poloha len v leze ...
Ahojte mam nepravidelny menzes .posledny bol 28.4. Mam bolesti v podbrusku obcas ma pichne v krizoch a zvysenu bazalnu teplotu. Prsia zvacsene nemam ani ma nebolia test mam negativny myslite ze mozem byt tehotna aj ked mam negativny test a nebolia ma prsia ???
@ereska V tehotenstve ta nemusia boliet prsia. Ja koncim 15tt a doteraz ma neboleli a ani mi nejako moc neporastli. Ale..pokial mas negativny test, tak s najvacsou pravdepodobnostou tehotna nebudes
@petulik1991 dakujem za odpoved som zvedava ako to dopadne co sa deje
Ahojte ja by som sa chcela spytat ci zakazdym musia boliet prsia? Kamaratka mi vcera spominala ze na pozitivny test ale zatial ju prsia nebolia...
@yonce Ako som spominala vyssie, koncim 15tt a doteraz ma prsia neboleli 🙂
ahojte aj ja neviem ci niesom tehotna mm bola 24.6 .ale ma bolia prsia a pod bruskom a vajecniky ako pri mm sice este nepreslo cely mesiac jul ale bolesti su 😢
@petulik1991 aha tak naozaj je to individualne, no mne ona hovorila ze ju strasne bolia. Ale tak kazda to ma teda inak, dakujem ti za odpoved🙂
Babulky som 6dni po oplodneni mam nafuknute brucho horucku spinenie svrbenie okolo pupka krce v podbrusku a hnackujem muslite ze mozem byt tehotna?
@tamara66 a ako vieš že bolo vajíčko oplodnené??
ahojte 🙂 prosím poradte mi.. cca 10 dní je mi vkuse zle.. som citlivá na voňe. Menzes som dostala ale ovela slabsí bol ako doteraz a miesto 5 iba 3 dni. Nevládzem nič, cely den by som prespala. Pred 2 dnami ma pichalo v podbruší. Spravila som 2 testy ale negatívne. Možem byt tehotná?
Dakujem za pomoc
@henika95 ked mas megativne testy a ty uz pocitujes priznaky, tak pravdepodobne tehotna nie si. Zbehni k doktorovi
@henika95 ja myslim, ze tehotna nejsi. Niekedy aj pocas menzesu sa moze stat, ze zena ma take stavy ako popisujes, ja sa prve 2 dni cez menzes neviem ani pohnut, cele dni prelezim iba v posteli, skoro nic nejem atd. Takze aj ked mozno nemavas pocas menzesu taketo stavy tak sa ti to kludne sem tam moze stat, ze ich mas silnejsie, bolestivejsie a s dalsimi zenskymi priznakmi, takze by som nestresovala.
dakujem za odpovede.. 🙂
@mimi8814 a bola si tehotna? Ja mam presne tieto priznaky, som 4 dni pred menzesom. Skriabe ma v krku, a vykasliavam hlieny. Ja som asi fakt nachladla len...
mojim prvym priznakom tehotenstva je vzdy herpes na perach..ten sa mi urobi vzdy len na zaciatku tehu alebo pocas kojenia.. inak nikdy. aj teraz som podla toho zistila hned tyzden po oplodneni ze som tehotna. Dalsie priznaky ktore cca 1-2 tyzdne po oplodneni prisli su zimnica, mierne zvysena teplota, bolesti ako pred menstruaciou, bolestive prsia, zvacsene. U mna zvysne symptomy ako unava, citlivost na pachy ci pocit na zvracanie prisli v prvom tehu az okolo 8tyzdna. Teraz som v 6. tyzdni a tiez ich okrem unavy zatial nemam.
@julciatko1 ano, bola... ale kazda sme ina.... pockas si este chvilu speavis test a budes vediet
Mojim prvým, úplne prvým príznakom tehotenstva bolo, že som si ráno spravila kávu a smrdela mi. Ale hrozne, ledva som to vyliala do drezu. :D

MS mi neprisla uz minuly mesiac a test ukazuje negat...ako jej to mozne