Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂
@natalienka12 ahoj ja som si robila mamtest ten vie ukazat uz velmi skoro.ale opytaj sa v lekarni na co najcitlivejsi mozno su uz aj ine.
Ahojte, chcela by som sa informovať snažíme sa o bábo a mám pocit,že sa to podarilo, test sa bojím spraviť, a myslím, že je ešte skoro a nechcem aby bol negatívny a ja aby som bola sklamana... Som aj pred mrškou akurát dnes sa mala dostaviť,zatiaľ nič.. Strašne ma bolia prsníky sú pevnejšie a plnšie a hlavne mám strašne citlivé bradavky a furt stoja predtým som to nemala aj ked som bola pred mrchou.. A pred týždňom ma pichalo v podbrušku, nikdy som nemala žiadne bolesti pred mrchou, môžem byť v tom? Bola by som velmi rada keby sa nám to podarilo. 🙂 Ďakujem a pekný večer 😉
@nivea777 takto pohlavný styk bol 2.9. Potom par dni nato ma dost pobolievalo podbrusko asi3- 4 dni len v posteli, a teraz dva dni dozadu tieto prsniky a spozorovala som ako keby take biele mapky na bradavkach a ani sa ich dotknut.. Nikdy pred ms som to nemala, ziadne tazkosti neboli..
Babulky,mamicky a snazilky. Tiez patrim medzi tie,co by uz prijali babatko. Ale stala sa mi takato vec. Mam pravidelny cyklis 28 dni. Ms trva 5-6 dni. Takze som si vypocitala aj plodne dni. 16 maja som dostala poslednu ms. Dnes mi meska ms 2 dni a miesto toho mam biely vytok. Bradavky mam citlive na dotyk a nafuknute. Resp. Mam priznaky akoby som mala ms ale po kazde ked idem na wc ms nikde. Moze sa stat,ze sa nam to konecne podarilo? emoticon
@domisha93 testuj a uvidis
Baby caute mam uz par dni naliate bolestive prsia a nafuknute brucho myslite ze to moze byt tehu? Ms mam az o tyzden mat sice ale tak velmi chcrm babo ....urobila som si aj test viem ze velmi skoro bol negativny
@nabanndonejamais presne tak isto som aj ja cakam a zatial nic tiez som dnes spozorovala biely vytok..brusko tiez nafuknute a o prsiach ani nehovorim no zatial len dufa,m ze sa to podarilo, len sa bojim testovat :(
@nabanndonejamais supeeer je to taam gratulujem
Stale mam tyzden do ms ale badam dalsie zmeny ..
ja som mala asi od prvého dňa kovovú chuť v ústach. Na začiatku som nevedela, čím to je 🙂

Baby, včera som bola na preventívnej prehliadke, 23. deň cyklu. Lekár videl "niečo" na maternici, na jednom vaječníku videl cystu. Pýtal sa ma, či som pohlavne aktívna, ale nič nepovedal. Mám prísť po menzese na kontrolu ohľadne tej cysty. Mne sa to nezdá, dieťa sme neplánovali, nechcem byť tehotná. Neviem ako to vydržím ešte týždeň netestovať. Je nejaký test, ktorý by ukázal aj skôr?