Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂
@domisha93 mne v 5tt este nevidela nic ... Do si pocitaj 5 t po poslednej menstruacii cize asi ako si ty ze ti tyzden meska na druhy tyzden by uz teoreticky malo byt vidno ❤ v 5tt ked som bola co som este nevedela povedala podla usg ze sa bud maternic a pripravuje na menzes alebo na tehotenstvo na teste bolo vidno jednu silnu ciarku a druhu uplne slabulinku... O tyzden bolo vidno plodik na ulyrazvuku aj ciarky boli obe silne ... No priznaky my sme dieta chceli cize som cakala ze ms nedostanem ale bolesti som mala od tretieho tyzdna do konca piateho v case akoby pred ms pocas nej aj tyzden po ... Akoby menstruacne bolesti ziadne spinenie klasicky vytok unava na 100% horsia ako bezne v jeseni kedze vtedy som otehotnela ... Ranne nevolnosti trvajuce doobedu ale inak nic mimoriadneho sa nedialo
Ja nemam ziadne ine priznaky okrem zvacsenia prs , bolest prsnikov zilky mam na nich.. V auguste 15-20 som mala ms my tiez planujeme cize ani necakam ze dojde, len sa pytam ci je normalna velkost tej sliznice lebo ze zatial to nemusi byt ale ja citim ze sa nieco deje 🙂
Lebo som citala ze aj s menaou boli tehu a na sone nebolo nic vidiet, jaj uz len pockat na vysledok
Ahojte Babulky. Prosim Vas pekne,kedy ste dostali tehotensku knizku?
@nabanndonejamais väčšinou v 6-8 týždni..ale je to individuálne, záleží od lekára..niektorý vystaví hneď po vyšetrení a niekto až na prvej poradni..ja som dostala knižku v 7 týždni..
No ja som mala poslednu ms 16.8.2016 takze podla vsetkoho som asi v 6 tyzdni. No na buduci tyzden 29.9 mam prvu navstevu lekara co je asi uz 7 tyzden tak som zvedava 🙂
@nabanndonejamais ja až 13+2 tt ...riadne neskoro podľa mňa
@nabanndonejamais v 12tt...vacsina lekarov dava az v tom case ked rovno urcia TP
Ahojte baby, prosim vas ked ste mali tehotensky priznak pichanie v podbrusku tak vas pichalo cele podbrusko ci iba nejaka cast?
Ahojte Babulky. Takze uz to mame potvrdene aj my 🙂 cakame nase prve babatko 🙂 velmi sa tesime 🙂
Ja som to akosi vedela. Este som muzovi vravela, ze zlato ja som isto tehotna, sa smial, ze nam sa to isto nepodari na prvy sup 😄 moje priznaly boli obcasne krutenie hlavy, pichanie v podbrusku, obcasna nevolnost pocas cesty autom, absolutne som uz nemohla fajcit a zapcha. Ja som asi nikdy v zivote nemala zapchu. Potom som si 3dni pred ms spravila test a bum pozitivny. Teraz som v 4tt, ano v 4, a citam si nejake prispevky ako sa ma zena citit, teda aby som vydedukovala ze je vsetko v poriadku, lebo moj gyndos ma pozval k sebe az za 3 ci 4 tyzdne kvoli srdiecku. 😊 na babatko sa neskuticne tesiiiiimeee 😊😊
Ahojte. Rada sa podelím so svojou skúsenosťou. Teraz som v 4 týždni, a moje prvé príznaky boli také, že ešte pred menštruáciou ma dosť boleli prsia, čo nezvykli až tak, i keď pred ms ma zvykli trošku pobolievať. A potom mala som v podstate všetky klasické príznaky predmenštruačného syndrómu. Ale keď mi ms meškala už 3 deň, tušila som , že som tehotná. Urobila som si baby test a vyšiel 🙂 🙂 🙂 A ešte dodám, že nejako som to intuitívne cítila ešte pred urobením baby testu. Toď vsio 🙂
@majusik1305 gratulujem,pekne tehulkovanie.. inak..mas tu ze si v 7tt a pises ze 4tt..tak ako?
Ahojte baby.. ja som prave 4 DPO, cize teoreticky "este nic netusim"
Prakticky ma vsak bolia prsia, zatial nie je to nijako extra neznesitelne a picha ma v podbrusku, a to kazdy den posledne styri dni..
Tento mesiac som nic nenechala na nahodu, odsledovala som si OVU a isli sme naplno, tak som zvedava 🙂
@nivea777 tak, uz by malo pisat ze v 4 tyzdni... 🙂 Pri vyplnani profilu, tych udajov, som sa pomylila...dakujem. 🙂
Citlivé prsia a bradavky, čo som nikdy pred ms nemávala, tiež pichanie v podbrušku a veeeľmi citlivý noštek :D
@n1colette my sme sa snazili prvykrat, tak som sa viac sledovala, ale nepripustala som si to, bola som trochu nachladnuta. Ale casom som sa citila inak, prsia nic, len slabe krce v podbrusku a mierne zavrate aj ked som sedela. A ked mi meskala ms, mala som pocit ze kazdu chvilu pride, nafuknuta som bola stale, a moj najvyraznejsi priznak bola zapcha, snad prva v zivote. 3-4 dni som cakala, brucho ma bolelo ale slivky a jogurt to zvladli. Vtedy som to uz vsak vedela 😊
Neskutocna unava - to bol prvy priznak, nikdy predtym som taka unavena nebyvala.
@bia49 my sme minuly mesiac ovulku "obisli" tak som aj tusila, ze nic z toho.. no kedze tento krat sme to mali naplanovane na pred/ pocas/ aj po ovulke, sledujem sa aj ja.. az moc 🙂
5 DPO a zatial len to brusko, ale to kazdy den.. v podstate k uhniezdeniu by malo dosjt az teraz niekedy v najblizsich dnoch - ak vobec - tak viem, ze je este skoro na hociake ine priznaky 🙂
Holky ja som pri prvom tehu nemala absolutne ziadne priznaky.preto som bola uplne v soku /prijemnom/ ked som nasla dve ciarky na teste.
Veľmi casto som v noci chodila volať
Padanie vlasov ako nikdy predtym-hormony
Chodila CIKAT to je otras ten slovník))
Ahojte🙂chcem,sa,poinformovat alebo,nejake vase skusenosti pri uhniezdeny. My sa snazime uz rok aj pol a nic. Minuly cyklus bol 44DC pred,tym 36DC cize tazko si vypocitat kedy ma prist teraz,mrcha. No vcera som mala,na papieri slabucku krv a spinenie a dnes nic a ani vcera uz nic potom to trvalo kratucko velmi. A dnes ma priserne boli brucho ako ked sa spusta menstruacia no tej nikde. Ovu testy nerobim staci mi hlien a ten bol minuly tyzden cize zrejme ovu mozno,bola pred tyzdnom. Tak mam dve moznosti bud to bolo uhniezdenie alebo kazdu chvilku sa mrcha spusti. Mam uz jedno,neuspesne tehu za sebou male sa neudrzalo a v 5tt odislo cize potesila by som sa ak by sa teraz nahodou,zadarilo. Testovat nechcem,i ked som 32DC chcem pockat ci mrcha pride alebo nie dam jej cas do pondelka a potom testnem.

Ahojte 🙂 dnes som bola u dr a zatial nic nevidela ms stale meska dnes je to tyzden myslite ze som sla skoro ? Sliznicu mam 10 mm staci to na tehu ? Zobrala mi krv bojim sa ze ani tam nebude taka odnota hcg ako ma byt... Ako ste to mali vy ? Som zufala