Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂
@januus no ale ked beries antiku stale dalej, tak je velmi nepravdepodobne ze by spermie v tebe prezili... Nedavaj si do hlavy taketo veci, lebo este uveris tomu ze si tehotna a budes si privolavat vselijake priznaky.. Meskat ti kludne moze aj z tohto stresu... A sama si pisala ze najblizsie dni sexovat nebudes lebo sa bojis... Nemas sa coho...
ahojte 😊 je podla vas mozne aby lekarka nevidela podla vnutorneho sona tehotenstvo?myslim to tak ze mi povedala ze nevidi ziadnu zmenu na sliznici ale ja mam stale tocaky,svrbia ma bradavky a su take citlivejsie nez normalne citim taky jemny tlak v prsiach,stale taky cudny tlak v podbrusku, zimnica a MS skoncila pred tyzdnom tiez bola taka ze jeden den a potom spinenie 2-3 dni..nerozumiem tomu,ved keby sa nieco dialo tak by to snad lekarka spozorovala nie?dakujem
***este som zabudla povedat ze ma krize bolia permanentne ako este nikdy
@ipetka a mala si pozitivny tehotensky test?
@peppermint nerobila som ho uz ked tam Dr nic nevidela..😏
@mon895 a kedy si isla k Dr?Myslim tak ze po menstruacii?alebo ako?Pojdem si kupit ten test len mi to nejde do hlavy ci by to bolo mozne do kelu 😞 lebo ja som isla par dni po skonceni tej zvlastnej MS (cca 3 dni) a vraj je maternica normalna, tym ze si to uz nepamatam ako to bolo pri synovi uplne detailne som z toho zmetena..ale pojdem do lekarne teda 😊
Ahojte dievcata teraz som sa zaregistrovala na konikovi vidim ze ste sa k tejto vyjadrovali pred dvoma rokmi no dufam ze mi niekto poradi🙂 s manzelom sa snazime o babatko cyklus mam pravidelny a nikdy sa mi nestalo ze by som miesto MS mala len bledohnedy vytok. MS mala zacat v sobotu 10.12. no prislo iba toto spinenie.Testy mam zatial negativne:-/ mala ste niektora nieco pod.? dakujem za vas cas🙂
@simka2433 mne nemeškava tiež aaaa som si spravila den potom ako mi mala prist a vyslo že som tehotna :D .. skus možno pockat lebo ak si ešte len napriklad v 2tt tak to ti test nemusi vijst pozitivne . bo ja som chodila pred MS asi dva tt po pohotovostiach a tam mi neprisli na to ,že som tehotna ale už som bola 🙂 Niekedy to nevidno dokotorm a ani test nemusi hned zareagovat 🙂 Vsak uvidis daj vediet 🙂
Dnes som sa odhodlala baby spravit si test, kramy meskaju cca 2, 5 tyzdna... a vysledok? //
chcela som ist k dokine mojej hned a co .. dovolenka, no tak idem k sukromnej dokine, snad bude vsetko v poriadku, boze nech je vsekto ok, bol by to najkrajsi darcek pod stromcekom. Trocha sa toho obavam, este kojim prveho syna 14 mesacneho. Ale tuzili sme po druhom.
@nikusniky moc ti gratulujeem!!! 🙂 mne prisla po 6dnoch meskania sice zase hneda bola ale uz silnejsia:( tak som mozno bola chvilu tehotna ale neudrzalo sa:( nevadi zacala som pit alchemilku a inofolic beriem uz tretiu krabicku tak sa snazim nemysliet nato a necham to tak🙂 co ma prist pride🙂 a utesujem sa tym ze mozno sa len nenasla dusicka ktora potrebuje prave nas za rodicov🙂 drzim ti palce aby sa babatko narodilo zdrave a nech ste stastni!!!!!🙂
ahojte baby, prosim vas ako dlho moze zena krvacat resp. mat taky ruzovy vytok pri uhniezdovani?
@nikusqa 1den max aj to len troška bud krvi alebo vytok ružovy.
@sibalka21
@butterfly333 tak ja mam aj ine ochorenia a jednym z nich je aj gynekologicke, tak ci nemozem inak reagovat ako zdrave zeny lebo na vlozke krv poriadne nemam fakt len uplne minimum, skor pri utierani po malej potrebe. A citala som, ze niektore zeny mavaju aj normalny menzes prve mesiace tehotenstva. Asi je to fakt individualne, uvidim po teste, ale pockam este tyzden, nechcem sa uponahlat.
@nikusqa Len nic viac si nenapisala len si sa spytala ako dlho krvaca zena pri uhniezdeni.... Kedy si mala poslednu MS? vies kedy mas ovulku? Lebo krvacat mozes aj pri ovulke.... Ak mas mat teraz MS, tak uz nejde o uhniezdenie, to nastava tak 7-10 dni od ovulacii.... Zena moze krvacat prve mesiace v tehu ale je to velmi zriedkave a je to skor ruzovy vytok alebo slabe krvacanie... Kedze nepises o ake ine zdrav. problemy ide, moze to byt kludne aj z toho... Nezameriavaj sa hlavne na to, ze ide o tehu, ako pisem nieje caste, ze zena krvaca v tehu.... Ale tak isto moze ist aj o MS, kedze telo nieje stroj a nemusi byt stale MS rovnaka.... Drzim palce 🙂

@januus Zbytocne sa stresujes, urcite sa nemohlo nic stat... Urcite tehotna nebudes, mozes normalne sexovat....