icon

Prvé príznaky tehotenstva

ludka1009
5. jan 2014

Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂

nikusqa
5. júl 2015

@smejqo17 je to na tebe, ak si doteraz nemala take pichanie a tlaky tak kludne chod

smejqo17
6. júl 2015

@nikusqa asi to tak bude ... lebo pri pohlavnom styku ma bolí a štípe a neska som mala také bolesti že ma až krčilo od bolesti.

nikusqa
7. júl 2015

@smejqo17 ja to poznam velmi dobre, trpela som takto cca 3 mesiace az som si povedala, ze uz je to neznesitelne, no a skoncilo to operaciou. Ale pevne dufam, ze ty tak neskoncis. Mozno mas zacinajuci zapal, je viac moznosti, ist k lekarovi je istota, tym nic nepokazis a hlavne nezanedbas 😉

smejqo17
7. júl 2015

no tak to asi fakt pôjdem k lekarovi lebo je to fakt neznesiteľné aj ked už to štipanie nemám ale tie tlaky a bolesti v podbrušku mávam dosť často . Ďakujem veľmi pekne za pomoc a za rady 🙂 .

tomasko27
7. júl 2015

@smejqo17 Ahoj mna to takto boli pred ovulaciou,pocas nej a po skonceni ma uz zase boli brucho na dalsiu menstruaciu a tesne pred menstruaciou ma uz neboli,a kazdy mesiac je to ine,niekedy ma to viac niekedy menej.Ale tak treba zajst k lekarovi

smejqo17
7. júl 2015

Ahoj, no jasné radšej pôjdem k lekárovi ako keby som mala niečo zanedbať.

nikusqa
7. júl 2015

@smejqo17 potom daj vediet ako si dopadla

smejqo17
8. júl 2015

jasnéé dám

marcelaza
9. júl 2015

Ahoj baby chcem sa opýtať myslíte že môže byť príznak tehotenstva keď mi začali teraz V teple puchnutnohy? MS mi mešká zatiaľ dva dni..... Len pýtam sa preto lebo keď som bola tehu tak mi nohy puchli ale to som bola asi 5 mesiaci...teraz sa čudujem prečo mi už 3 dni puchnu a aj V noci hrôza

meaningful
9. júl 2015

@marcelaza mne puchli nohy z tepla aj ked som tehotna nebola ;) a teraz ked som tehotna mi puchnu len vecer z tepla, ale to podla mna je normalne.

marcelaza
9. júl 2015

@meaningful no mne puchli iba keď som bola tehu... Nikdy predtým.

smejqo17
17. júl 2015

Ahoj nikusqa včera som bola u lekára a mi oznámil krásnu spravu že čakam bábo som cca 4 - 5 týždni .
Ďakujem Ti za rady, ktoré si mi dávala. 🙂

nikusqa
17. júl 2015

@smejqo17 jeeej, no tak to ti gratulujeeem 😉, uz nemusis mat ziadne stresy, ze co ti je a mozes mat uz len velku radost. Za malicko 🙂

smejqo17
18. júl 2015

nikusqa .. Ďakujem Ti veľlmi pekne tak tak. 🙂

leniva
20. júl 2015

Baby ja som si robila na 21 den cyklu test lebo som mala takeho tusaka v hlave, ktory mi nedal. Vysla slaba ciarka, ale bola. Druhy den silnejsia,(+ taky mazlavy vytok), vcera zasa silnejsia (+ nahla unava cez den) a dnes co mam 24 DC detto + zacali boliet prsia. Akoze pochyb niet tomu, ze som tehotna, aspon si myslim, no na doktora by som pockala este 2 tyzdne, aby presiel jeden cyklus cely a vraj tak staci ist. Mali ste niekto podobne priznaky tak skoro? Mne to neda, ci to nahodou nebudu dvojicky, ked tak skoro ukazal test, kedze je dost pravdepodobne, ze aj ja ich mozem mat.

zvolsiinylogin
20. júl 2015

Ja som na pochybach...ms jedna kvapka predvcerom...kava nechuti a je mi zle z mleteho mesa..a unava...bud.tyzden ku gyn.uvidim

tomasko27
20. júl 2015

@leniva Ahoj ja som dnes len 17DC ale mam nejake priznaky.Tak ja neviem.Mozno si to namyslam no som ale zvedava co stoho bude

emili31
20. júl 2015

inak ja som nemala ziadne priznaky, az na jeden strasne zriedkavy...mne sa na nohach (stehnahlavne) spravili vyrazky take jak alergicke pupaciky..a potom som citala ze to je reakcia imunitneho systemu na uhniezdenie ci nieco take...

leniva
20. júl 2015

@tomasko27 to cakanie je najhorsie, kebyze bolo teraz o tyzden, a viem presne na com som. Zatial vyjedam chladnicku lebo mam pocit stale prazdneho zaludka 🙂

zuzannaaa
22. júl 2015

Ahojte kocky ,,,,, som velmi rada ze mozem byt tu medzi vami tehulkami .... Ja som sa dozvedela v cera ze som tehu ........

kladina
23. júl 2015

@emili31 to fakt? A ja stale kladam co ma to stipe v praci po nohach a chrbte 😀 dakujem za objasnenie 🙂

kladina
23. júl 2015

@emili31 to fakt? A ja stale hladam co ma to stipe v praci po nohach a chrbte 😀 dakujem za objasnenie 🙂

emili31
23. júl 2015

@kladina ako mna to nestipalo ani nic potom to zmizlo..nieco ako husia koza len vacsie

smejqo17
30. júl 2015

Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať mám hnedý výtok ale len taku švrnu na spodnom prádle čo to môže znamenať ? Máte s tym skusenosti alebo nie ? ĎAKUJEM VEľMI PEKNE

nikusqa
30. júl 2015

@smejqo17 neskoncil ti nahodou menzes?

zuzannaaa
30. júl 2015

@smejqo17 ahoj ak si tehotna na uplne zaciatku tak to bude este stale uhnezdnovanie 🙂

luciaros
31. júl 2015
laurenn
17. aug 2015

Ahojte baby. Chcela by som sa opytat ci mi neviete poradit ci som tehotna. Ja vzdy pred menstruaciou nemam ziadne bolesti a som velmi chuda mam 47 kg a vzdy som mala chude brucho ale teraz ho mam nafuknute a mam vacsiu chut jest ako obvykle ... Stale mam pocit hladu 😔 ...robia sa mi vyrazky po tvari pricom som ich nikdy nemala dokonca ani v puberte ... A mam chut plakat a potom mi je zas fajn...neviem ☹

kvietok86
18. aug 2015

Mozes, ale moze to robit zmena hormonov a zaludok s crevami

nikusqa
18. aug 2015

@laurenn mozes byt tehotna, ale presne mozu to byt aj hormony a tie dokazu vela spravit. Skus si spravit tehotensky test a podla vysledku mozes riesit co dalej, pripadne hladat ine priciny. Ja mam problémy so zaludkom a strieda sa mi nechutenstvo s velkou chutou do jedla. Pricin moze byt vela...