icon

Prvé príznaky tehotenstva

ludka1009
5. jan 2014

Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂

katuska5909
Odpoveď bola odstránená
beuska111
19. sep 2015

ahojte, chcem sa opytat snazime sa o babatko asi 3 mesiace uz neberem antiku a ms mi ma prist 27.9. cize ovulu som mala 9-13.9. momentalne mam uz asi 2 dni bolesti v podbrusku ako pred ms, prsia ma nebolia a test zatial negativny ☹ myslite ze to moze byt tehotenstvo ked ma zatial boli podbrusko? Doteraz som take nic nezazivala ani pre ms.

dakujem za nazor

kris1994
24. okt 2015

Dobrý večer prajem. 🙂 chcem sa sniekým podeliť o to čo ma momentálne zožiera. V júny som potratila bol to spontánny potrat vtedy sme sa s priatelom snažili, no teraz sme to akosi neriešili ale spávame bez ochrany, akúrat ked to naňho ide ho vytiahne, čo asi odjakživa nieje moc spolahlivé. Bábätko by nás oboch tešilo. Mešká mi menzes už týždeň pociťujem pichanie v podbrušku, ráno mám kovovú pachuť v ústach, som celkom unavená a ospalá, ale dnes na obed som si robila test a vyšiel negatívne. Začala som aj špiniť taký ružovkastý výtok ale veľmi málo. Menzes mi nikdy nemeškal, dokonca aj po potrate prišiel normálne,preto mám obavy, že či by som mohla byť opäť tehotná ( čoby ma nesmierne tešilo) alebo či to nieje niečo vážnejšie. Máte podobné skúsenosti? Moc by mi to pomohlo. 🙂 🙂

keziah
24. okt 2015

@kris1994 neobvykla unava bola u mna prvy priznak. plus slabost v lytkach pri vystupovani do kopca alebo do schodov. pichanie tiez. podla mna pockaj par dni a zopakuj test, najlepsie hned rano, dovtedy si na seba davaj pozor, ziadne velke skakanie, alkohol a tak.

lejla13
2. nov 2015

Ahojte baby. Chcela by som sa poradit.. 6.10 sme mali s priatelom nechraneny sex. 7.10 chraneny. 10.10 som mala po utreti na toaletnom trosku krv. Trvalo yo az do 19.10 s tym ze to zosilnelo a posledne 4 dni som nosila vlozku. Ale nebolo to silne ako menzes. Len tak spinenie, hnede.. pritom som mala nejake dva tyzdne po menzese. Ani nie. Sex sme mali pocas plodnych dni, teda ak som dobre ratala... teraz som mala mat menzes 24.10 a nedostala som ho. Stava sa, ze mi menzes meska nejaky tyzden..ale teraz neviem co si mam mysli. Strasne ma.bolia prsia, mam cilive bradavky.. viete niekto poradit prosim?

emili31
2. nov 2015

@lejla13 nechraneny znamena co..,?ak zo vsetkym vsudy tak na 3 den je este nepravdepodobne uz uhniezdenie pri ktorom sa krvaca ..uhniezdenie je cca 4-7 den po oplodneni a je to len mini spinenie a ne tak dlho...skor to bol asi menzes tak dlho..

emili31
2. nov 2015

@lejla13 alebo si o babo prisla z minuleho mesiaca 😖

lejla13
2. nov 2015

@emili31 aha, dakujem za radu. Tak asi to bol menzes taky slaby...

zoelea
9. nov 2015

Ahojte baby, mne už z toho snažilkovania šváca 🙂 som osem dni po ovulácií a samozreje po styku a mávam také bolesti ako pred mrškou, celý dník, dokonca mi býva zle (napína ma) , ale len v noci a večer, môže to niečo znamenať, asi je to ešte skoro ja viem, ale prežívali ste niečo podobné, keď ste boli tehu?

emili31
10. nov 2015

@zoelea moja mama somnou vracala hned od zaciatku ( asi po tyzdni) az do porodu... fakt ze des

zoelea
10. nov 2015

@emili31 tak to mala teda riadne ťažké, ja zatial som nevracala, ale ma len napína. Dnes som ešte ani nevstala z postele, točí sa mi hlava a mám mrškové bolesti, tak neviem, ale test je podla mnd este skoro robiť.

mamka_danka
10. nov 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

ja som si prve tyzdne naozaj odsedela pri zachode, co mi vadili vsetky pachy :/

zoelea
10. nov 2015

@mamka_danka a mrškové bolesti si nemala?

sisuska123
25. nov 2015

Ahojte, 🙂 ja som tiez na ihlaach :( meska my to 4 dni no mam bolesti v podbrusku a trosku spinim bolieva ma hlava niekedy sa my az moce..

evittam
25. nov 2015

Ahojte, no možno vás nepoteším, ale ja som nejak nemala žiadne - jedine som bola dosť unavená a vždy som si musela poobede, keď som prišla z práce ľahnúť aspoň na hodku - to som už bola v 8.tt 😀 (trvalo to tak asi od 5.tt)... A možno by som prišla na to, že som tehu aj neskôr, len som si spravila test na podnet môjho drahého, ktorého to napadlo.

sisuska123
25. nov 2015

evittam no neviem meska my to 4 dni nechcem este robit test mozno je to priskoro a budem sklamana pockaam do konca mesiaca ak ta mrcha :/ pride.... Velmi by som bola stastna s manzelom po dietatku veeelmi tuzime :(

kotatko1232
25. nov 2015

Ahojte baby no ja mam stale nepravidelnu menst.... ale tak vecsinou som to mala tak v polovici mesiaca a tento mesiac som este nemala.no vcera v noci som citila ako keby som dostala sla som na WC na malu potrebu a mala som slabu krv na toaletaku ale rano som uz nemala nic vobec a ani do teraz tak ja netusim ...inak prsia ma bolia uz asi tyzden .tak uz ma laka si spravit test ale bojim sa ze to bude zbytocne ...co myslite?

sisuska123
25. nov 2015

@kotatko1232 , moze sa ti ukazovat ta menstruacia alebo je to zahniezdovanie ;) radsej pockaj ci pride mrcha alebo nie. Drzim palce ;) 🙂

sisuska123
25. nov 2015

A potom otestuj, :/aj ja radsej cakaam nechcem dalsie sklamanie :(

kotatko1232
25. nov 2015

@sisuska123 no ja sa bojim robit test lebo pri prvej malej to boli super priznaky ze hned som vedela .aj mi je to divne ze som pribrala uz asi 1,5kg co jem stale rovnako.hmm neviem no.a vy sa snazite ako dlho??ak chces pis spravu

veronkarisko
25. nov 2015

tak moje prvé príznaky boli ešte pred meškajúcim menzesom.... pri obidvoch krpcoch :D cítila som akokeby na horúčku pár hodín- to bolo uhniezdovanie, a pichalo ma pri tom v podbrušku a cítila som sa slabá ako na chrípku a okamžite sa mi zmenili chute a prsia.....

kotatko1232
25. nov 2015

@veronkarisko tak ja mam prsia vecsie to mi aj priatel povedal 😀 😀 😀
v podbrusku ma pichalo asi 3-4 dni a teraz uz v pohode

sisuska123
25. nov 2015

@kotatko1232 aj ja mam vecsie prsia a aj dost vyrazne zily na prsiach.. len ma trapi tie bolesti v podbrusku a to spinenie neviem co mam robit chcem uz skusit test no mozno my este pride mrcha meska my to len 4 dni ☹

kotatko1232
25. nov 2015

@sisuska123 teraz si spominam ja som mala spinenie take slabe tusim ze tam bola aj mierna krv a potom som take hnedkaste.tak ak ti mozem odporucit tak skus ten digitalny testik.ten ti napise aj v ktorom tt si ak nahodou...

sisuska123
25. nov 2015

@kotatko1232 zajtra skusim teda ten digitalny testik ;) A ty si vobec ziadne bolesti v podbrusku nemalaa ?? :-O

kotatko1232
25. nov 2015

@sisuska123 mala som asi cca 3-4 dni

tomasko27
26. nov 2015

@sisuska123 Ahoj.U mna ked sa to uhniezdovalo sme boli na dovolenke a ja stale mala pocit ze sa mi ide spustit ms, kukam ze to co ze uz mam po dovolenke ato bolo do ms este dva tyzdne, ja som mavala ovu na 9-10 DC a este na dovolenke som si spravila test.Tusim vo stvrtok som si robila tyzden pred ms a bol tam duch slabucky, potom som robila v nedelu a uz bolo vidno aku-taku ciarku a este som robila v den ms a tam uz pekne ciarka.Bolelo ma brucho ako na ms ale nemala som ani spinenie ani krv a brucho ma boli doteraz ale dr hovori ze kazda to roztahovanie citi inak a ja tak intenzivne 🙂

sisuska123
26. nov 2015

@tomasko27 Ahoj tak to si ma potesila 🙂 dnes este stale nic nedostala som mrchu no nechcem sa velmi este tesit no v pondelok uz spravim test dam ti vedet ako to dopadlo 😉

sisuska123
27. nov 2015

Ahojte, pozeram že je to tu už dost stare 😔 Meska my to už 6 dni nikdy predtym my to tak dlho nemeskalo najviac dva dni. palieva ma zaha, a mam zily na prsiach, bolesti v podbrusku, spinenie pred dvomi tyzdnami som tiez spinila a trochu krvi som mala na toaletaku 3 dni a pichalo ma vo vajecnikoch, testovat sa este bojim, v pondelok skusim test. No chcem sa vas kocky opytat ci ste mali podobne priznaky Vy 😅 Mozem byt tehulka ?? 😒

mily7
27. nov 2015

Áno môžeš byť. Moje príznaky otvárajú supliky na linke, budú mať rok😄myslela som že tie bolesti to ovulacia hoc som predtým nemala. No neskôr som zistila že sa usadzalo.