Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte. Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva ešte pred tým, ako ste si urobili tehotenský test alebo vám oznámil lekár, že ste tehotná? pociťovali ste niečo zvláštne alebo ste o tom ani netušili? Ďakujem za vaše odpovede... 🙂
@sisuska123 taaak ak ti to meskaá 6 dni co si nespraviis testik digitalny 😆
@zuzannaaa už je tomu asi 3 tyždne 🙂 ano dnes večer idem robit tesik 😉 Dam vam vediet ako to dopadlo 🙂
@sisuska123 za 3 tyzne ti uz musi aj meskat ... tak drzim palce nech su dve palicky
@zuzannaaa Dakujem, 🙂 no trapi ma to spinenie a bolesti v podbrusku ☹ je to normalne ?
@sisuska123 nie nieje to normalne ak spinis kazdy den a casto .... tak si tehotna a radila by som ti spravyt si test tak rychlo ako je to mozne aby nebolo neskoro, nechcem ta strasil ale pisem z vlasnych skusenosti.... tak si sprav test teraz hned lebo ak si uz 3 tyzni test ti ukaze uz hocikedy ,,,,, tak sup chod
ako casto mas spinenie ?
UTEKAJ SI SPRAVYT TEST ...
@zuzannaaa som z dediny a manzel je v praci skoci do mesta kupit tak az len o 18:00 si spraviim 3 dni uz spinim ☹
To spinenie bolo najprv hnede a potom husty biely co to moze znamenat ????
@sisuska123 a spinis co aku to ma farbu ..... a kedy si mala mat MS ?
@sisuska123 Tak potom to nieje nic zle ak to bolo hnede a trvalo to len chvylku a biely vytok nie je spinenie ale hlien to mavaju tehotne na zaciatku
Uz pred siestimi dnami som mala mat mrchu no nedostala som miesto toho mam tri dni spinenie hnede a huste biele nie je toho vela no ale aj tak. A mam aj bolesti v podbrusku
@sisuska123 take spinenie je normalne ked uz preslo tak super a urcite si tehu .... dnes vecer ti to test potvrdi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😉
Vecer otestujem dufam ze to nebude dalsie sklamanie ☹
@sisuska123 nebude ..... 🙂
@zuzannaaa Dam ti vecer vedet 😉
@sisuska123 aj mneee
@sisuska123 super tesim sa ....
aj ja by som uz chcela vediet ale ja mozem testnut najskor pondelok
Tak teda pisala som kamoske nech mi pozicia jeden testik lebo ona ma asi 30 doma.kedze planuju este dalsie ale neskor kedze ich male ma oba 8 mesiacikov.
dufam ze v tom strese jej prisla sprava 😀DD
@sisuska123 no ako moja su dve ?
@zuzannaaa nie su ☹ bols len jedna palička ☹ ja uz vobec neviem ako to je preco my meska mrcha nechapem uz nicomu ☹
@sisuska123 Ja som poslednu ms mala len spinenie veris ci nie a dr mi na to nic nepovedala .....
Ale ked ze ti to meska 3tyzne a test bieli ... Mala by si ist dr... Spravila by ti. Krvny test a asi pichla vyvolavacku aby si dostala ...
Nemali ste baby husty hlien po oplodneni?
@sisuska123 ja som si vcera robila tiez .bola tam tiez iba 1 palicka a v noci som dostala MZ ale taky bolestivy ze az 😢
ahojte .. meška mi 3 den,,, mam cyklus 28-29dni. Som strasne naladova ale az prilis... a uz som mala pocit pred 3 dnami ze dostanem mrchu a nič... bolelo ma v podbrusku aj krize sem tam a mrcha neprisla .. mam len 2 dni slabucke spinenie skoro vobec len na toaletnom ... :/
hmm dostala som sice mrchu ale taku divnu slabu a kratsie .. a stalo sa vam niekedy ze za jeden tyzden sa vam chute tak zmenili ... Dnes som si dala na ranajky parku no bol to boj ju dojest skoro som sa pogrcala .. fuj proste otras nechapem
Na 10 DPO som namiesto nakupu na veceru doniesla domov len zavinace a udenu rybu 😀 na druhy den slaba ciarka na testiku 🙂 Nakoniec ani ms neprisla 😎
@bad_delight Ja som mala pri uniezdovani hlien ako pri ovulacii..odvtedy mam vlhko stale 😀

@sisuska123 ano moze to byt tehu..... kolkaty den si po oplodneni ?