icon

Prvé vyšetrenie v 6 - 7 týždni. Nie je to neskoro ?

dominika_sk
3. mar 2011

včera som zistila, že som tehotná, digit. test clearblue mi ukazál 4.-5. týždeň. dnes som volala mojej gynekologičke, všetko som jej povedala a tá ma objednala skoro až o dva týždne!je to v poriadku? všade čítam že treb ísť čím skôr...

Strana
z2
dominika_sk
autor
3. mar 2011

da sa na to nemyslieť?no neverim...🙂 neleziem vam na nervy tym, ako ma stale nemožete presvedčiť že všetko bude oukej? 🙂

ela2710
3. mar 2011

@anjelicek26 🙂 moj zas dako prestava papat doteraz zjedol aj 180 ml a aj 6-krat denne, a teraz viac ako 150 ml nechce a papa menej casto , mozno sa mu konecne pozastavi vaha 🙂

ela2710
3. mar 2011

@dominika_sk ano da sa nato nemysliet, asi to znie hororovo, ale ja som kukala porody na nete, tak chcela som vediet co ma caka, a pri kazdom tie zeny kricali ako o dusu, ja som veru nekricala vobec, a proste moj porod mi prisiel jednoduchsi ako ich 😉

dominika_sk
autor
3. mar 2011

@ela2710 to už som kukala aj ja ☹ asi som nemala...

solinkarka
3. mar 2011

@dominika_sk ale zilincanka 😉

ela2710
3. mar 2011

@dominika_sk ale netaraj to len tak strasne vyzera, ale nie je to hrozne

dominika_sk
autor
3. mar 2011

idem si na to zdriemnuť, už sa mi potia ruky 😀 večer pri kave? 🙂

dominika_sk
autor
3. mar 2011

@solinkarka 😉

ela2710
3. mar 2011

@dominika_sk jasne aj ja uz pojdem, maly uz place v postielke, akurat sa zobudil vdaka mojim uzasnym susedom

dominika_sk
autor
3. mar 2011

@ela2710 gratulujem 😢 tak večer...

ela2710
3. mar 2011

@dominika_sk inak pis mi internu postu, tu to adminky pemazu, kvoli odbocovaniu od temy

anjelicek26
3. mar 2011

@ela2710 - aj moj je uz hore, co uz...

Inak sranda ked uvidis na ultrazvuku fliaciky napr. dva 😅 😅 😅

solinkarka
3. mar 2011

@dominika_sk odkial si presnejsie?

ela2710
3. mar 2011

@anjelicek26 jezis len to nie 🙂

fracle
3. mar 2011

@dominika_sk v ziadnom pripade to neskoro nie je 😉. V mnohych krajinach, pokial nekrvacas, sa ide na prvy ultrazvuk po 12tt, do vtedy sa nechava vsetko na prirodu - plod sa budto udrzi alebo nie (tak mi to bolo vysvetlene).

dominika_sk
autor
4. mar 2011

@solinkarka presnejšie najprv solinky smrekova, potom hajik a teraz 20km od žiliny...

dominika_sk
autor
4. mar 2011

ozaj, som tu včera prišla, čo...začala som kukať panelak a zrazu bolo rano 5 hodin. v poslednom čase sa pravidelne budim okolo 5.rano

Strana
z2