Prvýkrát tehotná - pocity
Je to este cerstve a predsa mi to nonstop vrta v hlave. Len vcera mi mali prist kramy, prvy test som mala pozitivny uz pred tyzdnom. Ste tu niektore na tom priblizne rovnako? Rada by som zdielala svoje pocity, prezivanie s niekym. Nikomu sa este nemozem pochvalit 🙂
Som za sukromnu temu potom.
@barborka2014 ahoj a otehotnela si prirodzene, alebo cez IVF. Ja by som už chcela mať 3 mesiac za sebou, ten je najhorší, dovtedy sa môže stať všeličo, tak sa musíme opatrovať a dbať na seba a malé v brušku.. Ja som v poriadku, ale človek nikdy nevie. Som nezamestnaná, takže sa aj dosť šetrim, ale tehotenstvo neberiem ako chorobu. Prajem ti aby ste boli v poriadku a predovšetkym sa tešte.
@barborka2014 a prepač ak som zvedava a prečo si na rizikovom???
@mayama ahoj.Bolo to planovane,ale nedavali sme velku nadej k tomu 😉 😉 Ja som doma lebo som robila v takom zamestnani,kde sme museli dvihat polohovat pacientov........ Jasnačka musime si davat pozor,ja som v 5 tt+4d.Vkolatom že si?Držim palceky 😀 😀 😀 😀 😀
@barborka2014 Ahoj ja som v 5 tt.
tak nam to vychadza na 22.11 😀
Byť ťehotná je nádherný pocit aj ked toto je naše prvé tehotenstvo a neverila som tomu že sa to podari ale nakoniec po pol roku snaženia to tu máme a je to supér pocit male kopká ako besné takže máme to pestré upozornuje na seba ... 😉
Byť ťehotná je nádherný pocit aj ked toto je naše prvé tehotenstvo a neverila som tomu že sa to podari ale nakoniec po pol roku snaženia to tu máme a je to supér pocit male kopká ako besné takže máme to pestré upozornuje na seba ... 😉
ahojte dievcataa ja som sa dnes dozvedela ze som cca v 5 az 6tyzdni 🙂 je to uzasny pocit nikdy som nic take necitila ...presne po pol roku snazenia sa nam to podarilo 🙂
Ahojte ja sa rada k vám pridávam, som 1x tehu, som po IVF/našťastie sa to na 1x podarilo/ som v 6tt a nemam žiadne príznaky/nie je mi zle, len mam dozvuky OHSS/ vôbec mi nedochadza že som teh., je mi to take čudne, možno je to tým, že všetko sme si museli naplanovať a vytrpieť, že teraz ked už viem že som teh. mi to nedochádza. strašne sa neviem dočkať kontroly srdiečka, možno potom mi to cvakne...stále len čakam, čakala som na stimulku, na odber, na trasfer, na test krvi a teraz zas na srdiečko, už mi to leze na nervy, stale som v strehu, že aby sa nič nepokazilo. no nič babule, idem spať.....pappapapa 🙂
pripajam sa.... 😅 😕
prave som prisla od doktora....

AHOJTE mamičky 😉 Chcem sa svami podeliť o môj včerajši deň. 😀 Včera večer ma taka depka?,chytila začala som revať jak pubertačka 😀 ,napíšlala som si že ma muž nema rad-popritom ma miluje nadovšetko 😀 ,ale sa vam priznam od kedy vieme že budeme mať babo,je to medzi nami uplne ine ☹ ☹ ☹ taky chladny keby bol kumne? ☹ Ked mate nejake skusenosti sem snimi 🙂 🙂