icon

Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví

katka.mina
31. máj 2009

ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

janefonda
20. apr 2010

poslickovia sa tak trosku ukludnili, su ale je to miernejsie, alebo som si uz na to zvykla, neviem 😅 Mala je stale aktivna, niekedy viac niekedy menej, neustale stikuta zlaticko moje 🙂
Lusa piatok poobede si vyhrad na to stretko v BA! Asi to bude ten aupark, len este nevieme o kolkej 😅 postupne dohodneme.
My sme mali povodne cestovat az dnes, ale mm nemusel robit, tak sme odcestovali uz v sobotu, to sme boli dva dni v BA s mm rodinou a kamosmi a teraz sme u nasich. Nech si nas este uziju, potom prideme na svk, az ked bude mala na svete 🙂 Teda ak sa nenarodi teraz tu, pre istotu mame so sebou vsetko pre novorodeniatko 😉

mimi dobre vyber tatosa pre malicku 😉

tadotami
20. apr 2010

ahojte baby 🙂

lusa889
20. apr 2010

aj nasa malicka je pomerne aktivna v poslednom case, nejak asi nieje spokojna ze sa miesto na kotrmelce zmensuje 😀
ale je to super, ako sa tam kotrmecuje, aspon viem ze je oki 🙂
piatok mam vyhradeny, v podstate mam cely den frei, vsetky povinnosti som nahadzala od pondelka do stvrtka takze je to oki, ja idem s kamoskou vo stvrtok niekam sadnut tak omrknem ci sa nejake terasky uz ukazali, aby sme nemuseli kvasit v auparku.
Snad sa mala narodi ako ma, v AT, ale mas pravdu jeden nikdy nevie a veci treba mat stale so sobou 🙂

gali
20. apr 2010

ahojte, dievcata 🙂
vcera som uz bola skapata a neozvala som sa. Velmi som sa potesila sprave o Lenke. Gratulujem a nech len maly pekne rastie do krasy. Tesim sa na fotocky, Lenka 😉
Nas vcera pomerali - asi sme o tyzden mladsi 😀 , na dalsiu poradnu uz ani nas neobide cukor, ale prezijeme. Zatial sa tvarime ako dievcatko, krasne pozovala a ked uz mala toho dost vytiahla sa a otocila chrbatikom... 😀

janefonda
20. apr 2010

tadotami cau 😉

Lusa no len popozeraj, ak by bolo pekne ja by som sa tiez potesila skor teraske 🙂 ale ak nie aupark je tiez ok.
Zacinam mat vazny problem so spankom, a uz ma boli takmer vsetko. Hlavne ked si lahnem a snazim sa pretocit, tak to je uz dost bolestive. A niekedy sa citim tak fajn, akoby som ani v 9. mesiaci nebola. Ktovie cim to je 🙂

tadotami
20. apr 2010

gali,jane ahojte babulky 😀 ja idem na sono buduci tyzden 🙂 a druheho mam poradnu 🙂 inak vcera sme skoro vyhoreli 😲 dali sme piect klobasy a isli sme do skolky.este aj dnes vetram 😲

lusa889
20. apr 2010

ahoj gali 🙂

jane, so spankom mam problemy aj ja v posledom case, skoro kazdu noc rodim a budim sa na to, ze ne ne nemozem rodit, este mi treba nejake veci vybavit , s do toho ma mala kope jak futbalista 😠 rano som "svieza" jak rybka, .....
otacanie mam tiez bolestive, take neprijemne ostre pichanie v podbrusku, ale to som si povedala ze je predpriprava na porod 😀

lusa889
20. apr 2010

babule, ja sa lucim, idem povybavovat a poobede sa ozvem,
pekny dnik zatial, papa 🙂

janefonda
20. apr 2010

lusa cauko, dobre poriad vsetko co treba! 😉

Tadotami , nieco podobne sa stalo aj nasej susede, a cely cinziak sme ani okna nemohli otvorit, lebo ten smrad isiel aj z vonka, ako ona pootvarala okna a vetrala 😀 ale hlane, ze sa nic vazneho nestalo 😉

Gali tak aj vy pekne rastiete, supis 😉 Ja som zvedava, aka je velka nasa blska 😵 Snad sa zajtra nieco dozvieme.

barbyes
20. apr 2010

akurát čítam, že stretko bude v Piatok, super, už sa mooc teším.
inak ahojte 🙂

barbyes
20. apr 2010

baby, ja som pribrala už 15 kg 😝 som skoro dostala infarkt keď som sa včera postavila na tú váhu 😖 😖

tadotami
20. apr 2010

barby.....doteraz si pribrala ale nikde nieje pisane ze musis takto pribrat aj ku koncu.nemusis pribrat vobec alebo este mozes ist aj dolu 🙂

barbyes
20. apr 2010

dole nie, iba hore, teraz bábo rastie najviac čiže je nereálne aby som schudla alebo ostala stáť ☹ ale dik za podporu 🙂

tadotami
20. apr 2010

barby aspon som to citala...hm,ale co je na tom pravdy tak to neviem.ja som pribrala asi 7kg a povedali mi ze ked som nepribrala dotraz tak sa vsetko na mna nalepi ku koncu.ale je mi to fakt jedno 🙂

dugyna
20. apr 2010

ahojte kocky je len na rychlo
pisala som vcera s janefonda a ze v PIATOK by mohlo byt stretko..treba navrhnut ca a miesto...
takze davam do placu auprak...tam kde minule..a cas o 15h?

mirka12011
20. apr 2010

dugy dohodnute Presov / Max o 15.00 😀 😝 😅

mirka12011
20. apr 2010

inak caute kocendy

tadotami
20. apr 2010

ahoj mirka 🙂

mirka12011
20. apr 2010

ako vyspinkane? ake mate pocko tu svieti slnko az som v soku 😅

tadotami
20. apr 2010

moja ja hore od siestej ☹ bola som aj na poste a tak.inak aj u nas svieti slniecko 🙂

mirka12011
20. apr 2010

😀 no teda ty nepospis a to tamarka uz pojde do skoly ci este nie?

jjana17
20. apr 2010

ahojte, ako sa dnes mavate? ja som sa vratila z alergologie, mam liekov a liekov nech sa mi lepsie dycha, este ze je dnes tak krasne, hned ma clovek lepsiu naladu 🙂

barbyes
20. apr 2010

mne vyhovuje 15.00 v Piatok. a kto každý pôjde??

barbyes
20. apr 2010

a čo za lieky? aspoň nejaké prírodné Ti dali?

jjana17
20. apr 2010

ahoj barbyes nie normalne lieky proti alergii co mozu aj tehotne,

tadotami
20. apr 2010

baby narobena som jak kon 😝 zbalila som sa do porodnice,prebrala som veci po tamarke,dala ich oprat,zbalila som pre nas nepotrebne ako satocky ze to niekomu podarujem 🙂 .som rada ze mam uz vsetko.teda chyba mi uz len vanicka ☹

jjana17
20. apr 2010

tadotami, no tak to si toho dost porobila, ja som dnes bola po vecicky u sestry co ma po malom,,,,,tak mna to caka zajtra triedenie pranie atd

garonka
20. apr 2010

čafteeeeeeeeee

videla som Lenkinho Paťka je nadherny a aky vlasaty tak preto ju palila zaha ako šľak 🙂 tfuj tfuj ale je krasavec 🙂

barbyes
20. apr 2010

ja si pranie nechávam až na materskú aby som doma nezblbla od nudy tak budem aspoň niečo na práci 🙂 takže mám ešte 2 týždne čas 🙂

tadotami
20. apr 2010

teda jjana za toto si fakt zasluzim metal. 🙂 keby mi aspon to brucho nezavadzalo 🙂 inak s vam pochvalim 😅 dnes som dostala krasny baldachin a zavinovacku 😀