Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
Ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
jane boli sme na ocnom, tam sme cakali 1,5 hod po nakvapkani, skoro ma vystrelo, kedze nekojim, mlieko v taske, samozrejme ledva vlazne, tak som trrrpla ci to maly vydrzi alebo budem musite krmit tam
chvalabohu vydrzal
ocka mame ok, ko za 4tt
a boli sme na klbiky, uzv, aj to super, dokonca lepsie ako donosene deti, mame ko az za 4mesiace
chvalabohu vydrzal
ocka mame ok, ko za 4tt
a boli sme na klbiky, uzv, aj to super, dokonca lepsie ako donosene deti, mame ko az za 4mesiace
leni ty už kľudne môžeš dať maleho aspoň k oknu alebo na balkon tak na 15 min
nieje zima a v jari je super vonku
my sme februarovi, vtedy buď snežilo alebo fukalo čo som sa čertila ako pes ja som dala Tobiho na balkon furt na 15 min keď mal 3tt a keď mal 6 dni som snim šla prvykrat v kočíku k lekarke a to vtedy snežilo o dušu
nieje zima a v jari je super vonku
my sme februarovi, vtedy buď snežilo alebo fukalo čo som sa čertila ako pes ja som dala Tobiho na balkon furt na 15 min keď mal 3tt a keď mal 6 dni som snim šla prvykrat v kočíku k lekarke a to vtedy snežilo o dušu
Ahojte, Leni, kľudne môžeš ísť von, hlavne ho moc nebaľ keď je vonku teplo, lebo sa Ti prehreje.. náš malý mal 2 a pol týždňa a ja už som s ním behala autom kade-tade a prekladala zo sedačky do kočíka.. je teplúčko, nemusíš mať strach.. malinkému to len prospeje, a keď je pod mrakom alebo prepŕcha, ešte lepšie.. bábatkám sa super dýcha vtedy a krásne spinkajú..
bábätká sa otužujú v zime na 15-20 min. na balkóne, na prechádzku na pol hoďku s ním podľa mňa môžeš ísť..
bábätká sa otužujú v zime na 15-20 min. na balkóne, na prechádzku na pol hoďku s ním podľa mňa môžeš ísť..
aj náš malý je nervný keď mu je teplo.. som nevedela čo mu je a keď som mu dala dole sveter tak sa usmieval.. bohchráň ho dať do slnkom vyhriateho auta.. to vreští..
Jane, tak to ti verim, ze by si uz isla najradsej, uz to musi pomaly prist, ved myslim na teba kazdy den, ze co ked uz ta Jane pojde x-) Uz by si mala malicku pri sebe... hihi tu stikutku babatka som nezazila este, to je aky pocit? to ti asi cele brucho skace ze? ako inak, co si dnes porabala?
dnes sme boli v nemocke na ozvy a ultrazvuku a nieco ako poradni. Merali mi tlak, kontrola mocu... klasika... Najblizsie mame prist az na termin, ak teda do vtedy neporodim 😉 Tam sme boli tri hodky a potom som si zdriemla na pol hodku, zobudili ma poslickovia... a teraz internetujem- totalna napln prace 😃
stikutka je taka zvlastna, sa ti brusko natriasa v pravidelnych intervaloch. Je to hrozne mile, ale malicka musi byt po pol hodke uz riadne vycerpana :-N
stikutka je taka zvlastna, sa ti brusko natriasa v pravidelnych intervaloch. Je to hrozne mile, ale malicka musi byt po pol hodke uz riadne vycerpana :-N
dugy cau, no neverim, ze ta vidiet ]-(
No este som to nemalovala, ale uz mam kupene farby, tak sa do toho treba len pustit. Co uz ked som teraz taka spomalena :-N Ja to normalne rucne nakreslim ceruzkou, ale uplne jemne a potom budem malovat. Teda taky mam plan, uvidime aka bude realizacia.
Ach jo 39 tt... cakaaaaame kedy to pride. Uz by mohlo! Poslickovia sa mi hlasia uz denne a vazne ma to takto nebavi. Radsej nech uz je to na ostro a malicka nech je na svete 😉
No este som to nemalovala, ale uz mam kupene farby, tak sa do toho treba len pustit. Co uz ked som teraz taka spomalena :-N Ja to normalne rucne nakreslim ceruzkou, ale uplne jemne a potom budem malovat. Teda taky mam plan, uvidime aka bude realizacia.
Ach jo 39 tt... cakaaaaame kedy to pride. Uz by mohlo! Poslickovia sa mi hlasia uz denne a vazne ma to takto nebavi. Radsej nech uz je to na ostro a malicka nech je na svete 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
Lulu ako sa mas?
Lubka podla mna chodte kludne von na kratsiu prechadzku pre zaciatok. Ja teda planujem ist s malickou von po prvom tyzdni. Vzduch urobi detickam dobre. Nechod medzi veeela ludi, ale inak ti nema co branit. 😉