Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
zatial to vyzera ze tam pojdem peso ta ked neporodim tu dialku ta budem happy 😅
aj ja mam prave poslickov, ale znesitelnych... Nam dnes hovorili, ze ak mi odtecie doma plodovka treba si lahnut a zavolat si sanitku 😅 to by som sa v nej prvy krat viezla...
no mm ide do prace no chodia tam autobusss ale na taku hodinu ako mne treba tak nejde ani jeden 😅
nie mna keby tam aj chceli nechat co nenechaju hih tak my nema kto tasku doniest 😝
barbyes casu kopec, ale placenta je uz zrela na porod, tak to moze dojst kedykolvek. Aj brusendo uz kleslo, cize nam hovorili, co mame robit, ked to dojde 😉
ahojte kočky, tak my sme už doma z poradne a ážime už 4630g 😝 také malé prasiatko 😀 😀 😀
a čo vy kočky??Už ste začali sexovať??? 😝 😀
veji jeeeej, tak to krasne rastiete 😵 Dufam, ze dnes sa s mm k niecomu dopracujeme 😅
My sme sa dnes hlasili k nasmu buducemu pediatrovi, ze ci nas vezme a sestricka zlata, -pravdaze, ze sa tesia a ze nam praju, aby nam to vsetko dobre dopadlo. Ze mame potom len zavolat, ked sa mala narodi 😉 Tak som rada, ze aj to sme vybavili 🙂
veji ved kam sa ponahlat, ze? 😀 staci aj tyzden pre TP 😉
Zmeraj si ho doma, ved hadam mate nejaky krajcirsky meter 🙂
jj jane uplne stačí, aspon vedel že musí pekne počkať a nepýtaťž sa moc skoro... 😀 A zmeram ho veru sama trošku ho vynaťahujem 😀
ja som dnes tiež chcela ísť, ale už to asi moc nestíham 😒 teda, stihla by som, ale mám rozpozeranú kriminálku 🙂 zajtra je tam do 12.00 tak tam možno zbehnem zajtra
dakujem babulky za tie typy na monitory, kupim teda ten angelcare 401 a aj to co sa dava na plienku. super, mam dalsiu vec vybavenu 🙂
liv aj my mame angelcare 401 😉
veji len pekne pomeraj, ponatahuj.... a daj vediet aky ste uz veliky 😉
elko kedy je to vhodne neviem, ale viem, ze mi to uz chyba, takze u mna to je vhodne dnes 😀
jane 😀 😀 😀
elko mne v 36týždni povedal gyndoš že nech začnem s predpôrodnou prípravou čiže častým sexom 😉 ale môžeš aj teraz určite, len potom by to malo byť na každodennom poriadku 😉 😵
inač ja už sa tiež pomaly chystam keksikovať, len ešte trocha krvacam ale tak do konca týždna by to už mohlo prejsť 😉
lubka my sme boli najprv len tak sa prejsť, nie moc medzi ludí, ale už sme boli aj u našich aj u svokrovcoch a u starkých. Ale to sme začali trošku neskôr, lebo každý ten byt ma svoje špecifika na ktoré si bábo musí pomaly zvykať, tak len postupne.. Najprv chodte len tak na prechádzku a na navštevy radšej až trošku neskôr... Ale ja som bola už ked mal malý 2 týždne, a nič sa nestalo.

mňa už tiež začali otravovať tí poslíčkovia, ale našťastie sú zatiaľ slabunkí