Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
Ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
jane to fakt? mne PA povedala, ze ak mi odtecie voda, mam si dat v pohode sprchu, oholit sa zobrat veci a ist, ze mam cas...tak teraz neviem, ale je pravda, ze ja mam porodnicu blizko domu.
ale ja tam mam uz 6 fotiek stale ich nevidis? a to som sa vcera dve hodiny natrapila a aj tak neviem ako sa mi to podarilo.
ale ja tam mam uz 6 fotiek stale ich nevidis? a to som sa vcera dve hodiny natrapila a aj tak neviem ako sa mi to podarilo.
miska to aj ja robim ked ma pobolieva briusko alebo sa malicka navazi cela na stenu bruska tiez mam pocit ze vypadne...a drzim si podvedome brusko 😉
hej malicka hned ako mi mm rano gratuloval len co som ocka otvorila tak aj nasa mala Miska zacala kopkat akoby vedela 😉
a samozrejme kde hcybal nas chlapac ked som dostala darceky tak bol smutny a urazeny ze preco nema aj on -lebo nas pes si uziva ked obaluje darceky z papiera..ale musi pockat do svojihc narodenin...
miska tak ukaz tvojmu mm nejaky obrazok na nete ake su natomicke pomery vnurti u tehotnej...
hej malicka hned ako mi mm rano gratuloval len co som ocka otvorila tak aj nasa mala Miska zacala kopkat akoby vedela 😉
a samozrejme kde hcybal nas chlapac ked som dostala darceky tak bol smutny a urazeny ze preco nema aj on -lebo nas pes si uziva ked obaluje darceky z papiera..ale musi pockat do svojihc narodenin...
miska tak ukaz tvojmu mm nejaky obrazok na nete ake su natomicke pomery vnurti u tehotnej...
čavte babyyy... Vy by ste stále tie svoje zlatíčka vyhanali.... Ja ked malého boli bruško si tak poviem ako by som ti dopriala ešte par chvilok v brušku kde ta nič nebolelo... Ale zas na druhej strane, strááášne som rada že už ho mam takto pri sebe a vidim ho na vlastne oči a možem si ho pomojkať.... x-)
Miška ty ešte stale 2v1???? Inač faKT AKA KOčKA SI TY... A kukam že maš sklony priberať v podobných partiach jak ja, myslim tým cici 😃 😃 😃 Počkaj ked sa mliečko naleje :-N
jane krásne fotečky, si tam moc pekná 🙂
Miška ty ešte stale 2v1???? Inač faKT AKA KOčKA SI TY... A kukam že maš sklony priberať v podobných partiach jak ja, myslim tým cici 😃 😃 😃 Počkaj ked sa mliečko naleje :-N
jane krásne fotečky, si tam moc pekná 🙂
dugy no to s tou skolou ti verim... Ja mam doteraz + 11 kg, ale tak na tom nezalezi ze kolko kileciek, hlavne su nase deturence.
Veji dakujem 🙂 to je jasne, ze ked maleho nieco boli by si mu dopriala byt v brusku. Ale ja by som si uz nasu malu chcela tiez pozriet a drzat ju v naruci x-)
Veji dakujem 🙂 to je jasne, ze ked maleho nieco boli by si mu dopriala byt v brusku. Ale ja by som si uz nasu malu chcela tiez pozriet a drzat ju v naruci x-)
vejulka tak cici mame v rodine, budem po mame a bake, uz teraz sa desim co bude ked budem kojit 🙂
prajem krasne krstinky,potom chceme fotecky dominicka aj darcekov 😉
ja som si myslela, ze toto bude moj prvy den matiek, tak uvidime 😉 ci to stihneme
jane aj ja chcem take fotecky krasne, my mame len take co sme sa sami doma fotili :-| a kedy ocakavas manzelika?
dugy som si teraz vsimla ty si uz 32tt??? to leti, vsak nedavno si bola na zaciatku, 14 kil nie je vela, ja mam o moooc viac :-N
prajem krasne krstinky,potom chceme fotecky dominicka aj darcekov 😉
ja som si myslela, ze toto bude moj prvy den matiek, tak uvidime 😉 ci to stihneme
jane aj ja chcem take fotecky krasne, my mame len take co sme sa sami doma fotili :-| a kedy ocakavas manzelika?
dugy som si teraz vsimla ty si uz 32tt??? to leti, vsak nedavno si bola na zaciatku, 14 kil nie je vela, ja mam o moooc viac :-N
liv dakujem 🙂
miska ze ja tiez ken kukam ze nedavno som si tu len svami zacla pisata bola som najnizsi stupen tehu a teraz mi konik ukazuje 32..
inak pridala som fotecky bruska 🙂
miska jane nejak prezijeme aj 14kd hlavne nech je malicka zdravucka..tak ale ona mala na poslednej poradni 1700g 😉 cize od poslednej zdvojnasobila vahu 🙂
baby aj vam sa obcas tak zle dycha?
miska ze ja tiez ken kukam ze nedavno som si tu len svami zacla pisata bola som najnizsi stupen tehu a teraz mi konik ukazuje 32..
inak pridala som fotecky bruska 🙂
miska jane nejak prezijeme aj 14kd hlavne nech je malicka zdravucka..tak ale ona mala na poslednej poradni 1700g 😉 cize od poslednej zdvojnasobila vahu 🙂
baby aj vam sa obcas tak zle dycha?
barbyes myslim, ze preto to magnzlo len do 35 tt, lebo to potom oddaluje porod...
Miska dakujem, ved aj my sme to fotili len tak doma. Manzelik tak predpokladam, ze skor ako o jednej nie 😞 no ved uvidime, ALe zajtra ma volno, tak budeme spolu a mozno si aj moja malicka povie, ze urobi mamine darcek na den matiek x-) no necham to ja uz na nu.
dugy no velku kocku uz mas 😉 nasa mala teraz vo svrtok necele tri kilecka 🙂
Miska dakujem, ved aj my sme to fotili len tak doma. Manzelik tak predpokladam, ze skor ako o jednej nie 😞 no ved uvidime, ALe zajtra ma volno, tak budeme spolu a mozno si aj moja malicka povie, ze urobi mamine darcek na den matiek x-) no necham to ja uz na nu.
dugy no velku kocku uz mas 😉 nasa mala teraz vo svrtok necele tri kilecka 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli
ja viem, ze je tam chranena, ale vies chlop. co k tomu dodat :-N
uz si pooslavovala? malicka ta aspon vykopkala nech vies, ze aj ona to blahozela 😉