Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
hej, len teraz mám zapnutý router a ide mi net pomalšie a je aj podvečer. inak kúpila som si tú mastičku a pozerám že je aj proti štipancom od komárov aj sa používa pri nádche
lebo ja som v 16 tt a brusko mam ale nie take pevne tehu ale skor take este tukove 😅 no neviem. A ty si mala hned take gulate a pevne?
ahoj veverička
ja som aj pred tehu mala bruško, takže neviem kedy presne mi začalo rásť, ale myslím že také naozaj tehulkovské začalo byť v tom 18-19 tt. dovtedy bolo len trošku väčšie. 🙂
noo, skôr také trasľavé, dlho som necvičila.. ale strácal sa mi pás, tak som sa tešila že sa budem konečne ukazovať s bruškom..
garicka
no lebo aj ja som pred tehu mala brucho ,, nie velke ale mala,, 😅 teraz to brusko je take skor nafuknute aj mi obcas vadi ked sa zohnem a tak...
zazalienkaved to aj ja sa uz chcem ukazovat s bruskom 😀 co som pozerala foto tu tak niektore baby tam uz maju take velke a ja ani nie.
vevericka
vydrž bude aj veľké bruško a potom budeš mať problém sa zohnúť ako ja, aj nohy si holím asi už 2krát dlhšie lebo sa neviem dobre zohnúť 😀 tak si sadnem na vaňu a holím opatrne aby som z nej nespadla 😅 . neboj ešte si to užijeme 😉
deku som ešte nekúpila, až podľa toho akú farbu budem potrebovať.. neviem či vieš ako vyzerá, ale je úžasná.. u nás v TT ju majú okolo 18 €.. je lacnejšia ako na nete..
vôbec neviem o akú deku ide, je na nej niečo zvláštne? alebo má nejakú zvláštnu funkciu? ja som o deke ešte nerozmýšľala akurát ich pozerám na stránke www.babymania.sk
http://www.btdominik.sk/saEngine.php?sk=30
toto sú ony, španielske deky.. je krásna, hrubá, na zimu ako stvorená.. a vraj sa nevyžmolkuje a nevyťahá..
tak dik baby, no tak potom s tu hodim niejake to foto ked bude brusko veeeelke a netukove ale babetkove 😀 tak sa majte,ja uz idem pomali spinkat akosi nas to lame a zajtra praca vola Papa.
paaaaa vevericka,
inak ja som sa včera merala a teraz neviem či som tučko ale mám už 105 cm cez pupok 😲
a keď ju chytíš, tak je perfektná.. mäkkulinká.. ja som zaťažená na deky a stále v zime zmrznutá.. asi aj ja si ju obstarám.. aj malinkému..
baby, dnes som bola na poradni a doktor chcel ale nemohol potvrdiť naisto chlapčeka lebo tak stiskal nôžky že vôbec nebolo vidieť..... Doma som hovorila že ktovie či to nakoniec nebude baba keď sa nechcela ukázať 😀
aninka a na 20tt ste neboli na 3D ultrazvuk? tak to potom budeš mať pri pôrode prekvapko 😉 ak to bude baba
nie, neboli sme......... Ktovie či nakoniec nebude fakt prekvapko 😉 Len ma potom bude štvať že máme modrý kočiarik a aj vecičky viac menej do modra 😖

http://televizia.joj.sk/tv-archiv/promi-noviny/...
skús si otvoriť tento link, to sú dnešné promi noviny, niečo pred piatou minútou je kúsok z koncertu..