icon

Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví

katka.mina
31. máj 2009

ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

garicka
24. sep 2009

valria ahoj
ja som na to podobne s tým vyboštekovaním, ale si vravím že ešte vydržať 3 mesiace a sen sa stane skutočnosťou 😵

inka
my budem izbičku robiť až na druhý rok v lete, lebo treba zabetónovať podlahu a chcem si užiť to robenie izbičky... zatiaľ spravíme len v spálni kútik pre miška aj tak bude častejšie v spálni ako v izbe a aj tak sa mi tam bude treba rozvaľovať s knihami do polovice mája....

valria321
24. sep 2009

ked to tak pomaly beži hm☹((teda teraz hlavne ked som stale domka.....čo si dnes dobreho robkala?

garicka
24. sep 2009

snažila sa ležať a pozerala profesionálov na nete, lebo pri telke furt zaspím. 😀 hej a ešte som robila aj polievočku paradajkovú a teraz čakám na pol šiestu na telenovelu (bože až sa hanbím si to priznať že som začala pozerať telenovelu 😀 ) ale čo už robiť keď si celý deň doma, však?

a vy ste tiež leňošili?

inka28
24. sep 2009

no my to uz mame podelene, nam sa nezmesti postielka do spalne, takze malinke bude spinkat v jeho izbycke a ja tam budem mat tiez postel a drahy tiez bude mat klud aby sa vyspal samozrejme na zaciatku potom spim pri muzikovi s babyfonom a kontrolorom dychu.

valria321
24. sep 2009

no bola som na poradni a v podstate hej potom sme chviločku ešte dospavali varili a tak ved to poznaš čo ti budem písať vecičky už maš pokupene či priebežne kupuješ som sa divala na tu česku stranku s detskym oblečením niektore veci tam maju pekne som si poldupačky a bodiky niektore objednala uvidime čo mi pride za kvalita...počuj postielku už maš kupenu???

garicka
24. sep 2009

vecičky mám ešte málo a všetko je to len oblečko, ostatné nemám a nemám ani šajnu čo všetko treba... čo pre drobca a čo pre mňa a akej značky..... 😖 postieľku kupujeme s kočiarikom v jednom obchode niekedy koncom novembra...

tiež sa mi pozdáva tá česká stránka....

garicka
24. sep 2009

baby koľko ste pribrali??

garonka
24. sep 2009

som tuuuuuuuuuuu kremik je fajnovy mňam i havo si pochutnal 😀 😝

gari na utz idem k svojej doktorke na poradňu a do šace prikvitnem toho 8. alebo 9.10 😀

garicka
24. sep 2009

☹ ja že sa stretneme...

garicka
24. sep 2009

som dojedla hrušku a ladujem so seba jablko zelené... fakt žrací deň mám dneska 😨

garonka
24. sep 2009

gari šak prid do bocian baby na nakupy a tak šup ku mne na kavu 😉 aj havo ťa vola 😀

ja som si dala vianočku zaliala vanilkovym krémom mňam ale som sa nažrala brucho mam ako v 9 mesiaci 😀

garicka
24. sep 2009

nákupy, bééééééééééže kedy sa ja na ne dostanem 😨 ach jaj, keby bolo všetko dobréééé

evina0
24. sep 2009

ahojte zienky vyzera to tak ze sa ku Vam pridam 😵 😵 zatial mi to len testik potvrdil a lekar mi kazal prist ku nemu az ked mi bude mrcha meskat 2 tyzdne ..momentalne mi meska len 2 dni ale uz od 25dc ( 10 dni po ovulacii) viem ze som tehotna testik kazdym dnom sinie a my sa s manzelom velmi tesime..po dlhej dobre snazenia sa.liecenia sa sa stal zazrak a som tehotna..este to nemam od lekara potvrdene ale u mna test bol vzdy biely jak sneh ...viacej o sebe mam v albume keby ste chceli citnut. 😉
tie skusenejsie buduce mamicky ked ste Vy sli prvy krat k lekarovi? a dalsia vec jeden den citim ze sa so mnou vo vnutri deje a druhy den nic je to v pohode: myslim ze citim maternicu ..vajecniky to nie su...Boze uz aby mi to aj lekar povrdil a ukazal mi nasu malu dutinku..strasne sa nato tesim ale zaroven aj obavam ci je vsetko OK 😒m,ali ste aj vy taketo dni?? dakujem za Vase odpovede a verim ze ma prijmete do temicky..a date dake radi naco si obzvlast davat pozor v prvych tyznoch tt

lulu zaroven si dostala odomna odpoved 😉

garonka
24. sep 2009

draha ty len pekne od dokiho sadneš do motorika a šupneš sa do predajne bocian baby a tak ku mne na kavu heeeeeeeeeej? 😝

garicka
24. sep 2009

evina

vitaj a písmenku s nami 😉 držím ti palčeky nech má čím skôr istotu 😵

garicka
24. sep 2009

okaaaaaaaaaaaaaa, dnes už nebudem papať, dám si večer caro

inka28
24. sep 2009

garicka ja do teraz 10 kilov a to v poslednom mesiaci nejakych 5 kilov nejako sa to rozbehlo, priberam ani neviem ako, jem rovnako,stale som v pohybe, stale je co robit okolo domu.No ale asi tym ze som zacala jest dost sladke. 😀

garonka
24. sep 2009

dostaneš na zadok keď neprikvitneš 😀 joj caro? a zalievaš vodou či mliekom? ja mliekom lebo v nemocke zalievali vodou a to sa nedalo vypiť 😀

garonka
24. sep 2009

evi vitaj medzi nami tehoškami 😀

garicka
24. sep 2009

inka a ty si tiež bola na glukozovom teste na cukor?

luci
ja casro zalievam jedine mliekom lebo inak ho vylejem, sa mi hnusí s vodou.

evina0
24. sep 2009

garicka dakujem odlahne mi ale verim ze tam je babenko citim to a citim aj zmeny tela ako pachy sem tam sa rozkaslem co mi cosi zavadi a tak poznam svoje telo jak hodinky lebo sme sa snazili pekne dlho az sme neverili ze sa nam zadari 😒
teraz uz letim domov s prace akosi sa mi toci hlava a konecne mi padla prac doba.pa tzatial a dakujem za uvitanie 😵

garonka
24. sep 2009

gabi ty pijes casrooooooooooo? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ešteže taki preklep 😀 😀 😀 😀 😀 😀

garicka
24. sep 2009

papa evi a ukáž sa tu pri nás aj zajtra 😉

garicka
24. sep 2009

ta ty nekukaj na preklepy 😀

evina0
24. sep 2009

baby s vahy si az tak nerobte ja pokial sa nam zadarilo tak s roznych hormonov a injekci a liecby som pribrala 7 kg ale odkedy som ostala tehu mam kilo dole co nemam moc chuti na jedlo aspon cosi a nejem cokoladu a v minulosti som ju zrala na kila 😀

garicka
24. sep 2009

jaj mám taký delikátus problema - už tretí som nebola na veľkom vecku 😠 a u ma aj podbruško z toho pichá a nemôžem sa smiať a ty ma tu rozveseľuješ 😵 a nútiš do smiechu

evina0
24. sep 2009

garicka jasne v praci pokial sa da sedim na nete a doma tiez len dnes asi nedojdem som strasne unavena pojdeme lezkat 😉
pekny vecer pa

garonka
24. sep 2009

ja to neprehliadneeeeeeeeeeeeem ja som ako komisar Columbo 😀 😀 😀

garonka
24. sep 2009

gabi kto jaaaaaaaaaaa?

garicka
24. sep 2009

evi ja zas cez tehu nemusím domácu údenú klobásku čo som sa jej nikdy nevedela dojesť 🙂 ja len sondujem či priberám ako ostatné alebo viac... aj keď doki na dia amb mi už zakázal pribrať, som pribrala cca 8-9 kg, podľa toho čo cez deň zjem