Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
vierka ja som do niektorych dala avivaž a do niektorych nie a tvrde jak des 😠 ale deky a fusak šupnem do pračky a aj lovelu dam i avivaž a veľa 😀
rogerka mooozes poslat aj mne
ale aj s mliekom,lebo po plackach sa mi grga tak nechutne az sa hanbim 😅 😅
leni, nehanbi sa, to je zdrave 😉 kludne si prid zobrat 🙂 ci ti vyhodim z okna a doletia az k tebe? to by bola sranda 😀 ktorym smerom mam hadzat??? 😀
jasne, z trnavky doleti 😉 len aby si nemala potom mastny flak na okne a budes na mna nadavat... 😀
ok, ked budu, dam vam vediet a porozhadzujem z okna na vsetky strany az do KK 😀 😀 😀
majte sa kocky a drzte sa, pa 😉
cafte, tak som napapana, trochu som este utrela prach a soím na chvilu spat... ečste ma caka obchod, ale si teraz chvilu polezim...
lubka a to si v ktorom obchode kupila? 😉
alli v telke furt nic nedavaju, cest vynimkam, ked je dobry program
vieri nechcem ta sklamat, ale ku mne ich doleti viac, ale potom ti poviem ake boli 😀 😀 😀
Ahojte, chcem sa spýtať či je normálne že na začiatku tehu, mávam občas krče ako pred mrchou.
ved to... sami chori... preto aj rozmyslam, ci ist navian.vecierok z prace co ma byt zajtra. Co myslite?
vieri tak aj ja so rozsirujem, ale na vahe to nevidiet, tak si aj dam 😀
alli uvidis ako ti bude zajtra
ale dnes ked tak pekne lez, vypot sa , a snad pomoze
anittka aj ano, nakolko ti pracuje maternica

cavicek babizne
co porabate?