Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
Ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

•
11. jan 2010adka1986: ja chodim v BA k doktorke Sladicekovej ma ordinaciu v Petrzalke je to gynekolog - porodnik... ja som s nou velmi spokojna, pozri si jej stranku a zhodnot si to je to www.radmagyn.sk ma tam aj ordinacne hodiny, sluzby, ktore ponuka, vysvetlene kde sidli a ako je mozne sa k nej prihlasit - vsetko tam je.... ked si tehu opalti sa ti u nej zaplatit celorocny poplatok 150 Eur, v tom mas objednavania na presny termin, vysetrenia, 3D ultrazvuk, vsetko ona ma aj 4D ultrazvuk v ambulancii...
0
stinka jej Natalka je krasne meno len my už mame v rodine Natalku a aj Emmu obe su moje netere, tak ak by to vyšlo na babu tak drahy chce Klaudiu aby ju volali Klaudy, lebo ak jej niekto povie Klaudika ho obesí 😃
tam ak si nastavíš tie týždne na tom linku čo som dala su tam myslím asi 3 linky z toho jeden vybrať a okopírovať a na skype si to daš ak maš foto a to okienko vedľa fotky tam sa zvykne niečo napísať tak ja som si tam dala ten link, maš skype? ma vyhľadaj lucifuk1982 a kuk 😉
babky vyvenčím hava a hneď som tu nieže mi ujdete 😉
tam ak si nastavíš tie týždne na tom linku čo som dala su tam myslím asi 3 linky z toho jeden vybrať a okopírovať a na skype si to daš ak maš foto a to okienko vedľa fotky tam sa zvykne niečo napísať tak ja som si tam dala ten link, maš skype? ma vyhľadaj lucifuk1982 a kuk 😉
babky vyvenčím hava a hneď som tu nieže mi ujdete 😉
ahoj stinka ty si tu nova hihi jej aj ty rodis v juni hihi tak uz sme 3 ci 4 ako sa mas ako tehulkujes?
stinka preco si na rizikovom nieco zle? alebo podla prace usudil doktor?
garonka vierka tu uz nebola aspon 4dni ci uz nerodila hihih
a vefi ta tebe fajne
garonka vierka tu uz nebola aspon 4dni ci uz nerodila hihih
a vefi ta tebe fajne
vefi no ja mam kila len v bruchu ale dala by som zato aby som bola radšej palica ako hrošica 😃 len drahy včera skonštatoval, že by radšej bol keby mi nejake kila zostali no pravdaaaaaaaaaaaa len guľať sa budem, nie je chcem byť šíhla a nie moletna sexica 😃
ešte dobre, že kila len v brušku a nie na stehnach a riti 😃
ešte dobre, že kila len v brušku a nie na stehnach a riti 😃
stinka tak potom len oddychuj uz si skoro v polovici hhihi kedy ides do poradne?
vefi, ale je uz mozes len cakat na porod 😃
vefi, ale je uz mozes len cakat na porod 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli