Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
🙂 ale predsalen tych 6 tyzdnov mame rozdiel...pri mojom tempe budem mat v 17 tyzdni uz vsetko 😀 ale ked ja sa tak tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😵
my nemame pre babatko skoro nic 😅 este.. paru veci mi donesie segruska zo slovenska ked jej babatkam budu male..
mirka, nic si z toho nerob, ja som tiez este nic nemala, az neskor som zacala kupovat, asi pred mesiacom a pol 😉
milujem palacinky musim si ich ist spravit teraz! 😠 😀 😀 😀
rogi kde byvas ja dojdem 😀
ste mi narobili chute.-D si idem objednat palacinky z restauracie😀
rogerka ja asi vsetrko nakupim az po narodeni malickej nechcem skor radsej..
Dakujem za pozvanie 😀 ale na siedmu mame ist ku svokrovcom, svokricka moja milucka robila ovocnu bielkovu penu, tak sa budem zalizovat 🙂
mirka to neni zly napad, dufam ze lacinka je este otvorena 😀 ach. kebyze mam manzelika doma tak ho poslem, ale nemam, isiel na sluzobku. 😠
lucy od vcera som posadnuta tym testom pohlavia. 😀 mimochodom gratulujem k dcerke 😉
ruzinov, trnavka 😀 dobehnite vsetky naraz, bude sranda 😀
mirka, ale nejake zakladne veci si musis kupit dopredu. nebudes predsa s malym babom lietat po obchdoch...
liv ja stale objednavam z restauracie a niekedy aj ked mam manzela odma kedze ja nevarim odkedy som tehu..
Liv dakujeeeeem 😵 a mirka, aj mne sa teraz v tehu zle vari..z vyparov mi byva zle ☹
rogi to nie je daleko. za 15 min. som u teba 😀 mam rada vsetky druhy, ale najviac cokoladovo-ovocne (rozne druhy) a s veeela slahackou poliatou este cokoladou. 😀
mirka a to ako daleko mas tu restiku? ja tiez skoro nevarim. chodim tu pri nas dole si po obed kazdy den 😀
rogerka to zariadi manzel a tie zaklady budem mat od sestry a potom uz ostatne sa dokupi..
lucy ja varit aniv nemozem ani keby som mohla a chcela ja cele dni len lezim oddychujem...
liv, uz ta cakam 😉 ty si tusim z petrzky, alebo sa mylim?
mirka, ja by som to na mojho nenechala, to by ma asi prekotilo, keby som videla, co pokupil 😀
liv asi 9-10dom od nas mame restiku..len zavolame a oni dam donesu jest do domu..
lucy mam vysoko rizikove tehu..
lucy ja uz mam objednane lehatko pre babo,stojan na baldachyn,hniezdo,kosielku na krst ,zavinovacku,vanicku,kyblik,flasky,cumliky..atd..doma uz mame aj dve flasky,cumlik,tu pumpicku na sopliky 🙂 ..
podla mna radsej postupne kupovat ako potom nieco zabudnut..a hlavne naraz ked to ma clovek kupit tak to je dost velka polozka..
Mirka, tak to ti zo srdca prajem, nech vsetko dobre dopadne a nech mate krasne letne dievcatko 🙂
rogerka ja poznma svojho manzela on m aniekedy lepsi vkus ako ja a dokaze premyslat rozumnejsie ako ja 😅
co ste vsetky zdrhli k rogerke na palacinky..dala by som si aj ja..ale mi mame tie kremese..dnes som ich konecne dorobila 😉
Ahojte kocky, ako sa mate?? Tesite s ana vikend??? Ja som si odbhela za drahym na 3 dni na SK, bola som taka stastna z tej kontroly a z tej uzasnej fotky... Prajem vam krasny vikend 🙂
Dufam, ze ste vsetky ok a mimi posluchaju a rastu 😀
rogi ja byvam pri racku. 🙂
mirka tak sa drz, urcite bude vsetko dobre 😉
lucy nehorazne zavidim. aj ja chcem donasku do domu. najlepsie do postele 😀
dugy a kedy sa budes vydavat? gratulujem 😉
rogi to by ale bola sranda keby ze ti tak napisem ze "som pod domom" 😀 😀

ja som tu 😀 ale za pol hodku letim robit palacinky, manzo pride hladny z futbalu 😅 teraz tlacim pukance 😀