Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
Ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

•
29. jan 2010mati, ja chcem taku neutralnu farbu a aj cena je taka primerana
0
jjani nie nezmizne len vybledne postupne a ja som si povedala serem i na leto lebo plavky neoblečiem na seba keď mi tak koža popraskala, ale našťastie na prsiach nie lebo tie mi nenarastli 😃
furt ich mam C alebo D zaleží aky košík je.
aj moja mamina mala strie tak to je genetika a hlavne, že som používala drahe kremy a aj teraz sa natieram a nič z toho
a niekto sa nekremuje vôbec a pokožku ma ako detska riť, to nieje fer nie? :-N
furt ich mam C alebo D zaleží aky košík je.
aj moja mamina mala strie tak to je genetika a hlavne, že som používala drahe kremy a aj teraz sa natieram a nič z toho
a niekto sa nekremuje vôbec a pokožku ma ako detska riť, to nieje fer nie? :-N
velmi pekny kocik. a aka je to znacka? no musim si aj ja ten krem kupit veru.
ja mam take kriteria, ze neviem ci najdem taky kocik. mal by mat:
trojkolka,
velke kolesa, vela cestujeme.
lahko skladatelny
sirka max 70 cm aby sa zmestil do vytahu
nie tazky
aby bol tak nastavitelny, ze male po pol roku moze pozerat von aj k mame...
aby ked bude male vacsie sa dal dat do lezatej polohy (nie vsetky to maju)
aby sa tam dal dat dazdnik, flaska, atd.
aby sa s nim dalo aj na korcule takze asi brzda a moznost zafixovat predne kolieska
nastavitelna rucka
nechcem vela nie? 😃
ja mam take kriteria, ze neviem ci najdem taky kocik. mal by mat:
trojkolka,
velke kolesa, vela cestujeme.
lahko skladatelny
sirka max 70 cm aby sa zmestil do vytahu
nie tazky
aby bol tak nastavitelny, ze male po pol roku moze pozerat von aj k mame...
aby ked bude male vacsie sa dal dat do lezatej polohy (nie vsetky to maju)
aby sa tam dal dat dazdnik, flaska, atd.
aby sa s nim dalo aj na korcule takze asi brzda a moznost zafixovat predne kolieska
nastavitelna rucka
nechcem vela nie? 😃
DOteraz som citala, co ste preberali a rada by som vam poradila ohladne tej kyseliny listovej. Mne sice doktor povedal, ze si mam kupit (v 6tt-na 1. kontrolr) Calibrum Babyplan or mamavit atd...., ale ja som uz cca od novembra uzivala kys. listovu (kedze mimi sme chceli) a to od ceskeho vyrobcu naturvita.cz, kuknite web, tak isto som od neho uzivala aj Biosil, co je nahrada vselijakych zahranicnych hluposti na plet, vlasy a nechty po 300-500 Kc. Sorry, zijem v CR, preto pisem v Kč a nie v eurach. Ale co so vam tym chcela povedat, ze aj ten biosil, aj kyselina (su 2 druhy-Forte a Plus asi od 45 do 59 Kč. Cize za par eur v prepocte 🙂 Mam teraz aj ten babyplan, ale ten teraz o tyzden doberiem a uz si nebudem kupovat dalsi, len budem uzivat tu listovku 🙂) Urcite vyrobky od naturvita zozeniete na nete v online lekarnach, prip. v akejkolvek dobrek lekarni kamennej a usetrite🙂
jani, k tomu dr az o dva tyzdne, aby uz cosi bolo vidiet, zatial mi to pride zbytocne.. i ked sa tesim a sla by som aj hned, ze ci je to fakt!
Ahoj Adi, blahozelam k //. Ja som bola u lekra presne na konci 6tt - podla PM. A uz mi dal aj fotku z vag. UZ, pekne bolo vidiet 5,6mm bublinku a o dva tyzdne neskor (t.j. minuly tyzden) sme uz mali 18,1mm a uz sa mainke aj podobalo tavrom babatku, velka hlavicka, obrysy ruciciek bolo vidiet a uzasne silne pumpujuce Srdiecko nasej Bublinky. No krasa 🙂)
baby, vsak vy ma donutite ist tam uz next week 😃 Chcela by som uz tiez vidiet bublinku a v nej hlavicku a obrysy ruciciek a bijuce srdiecko...
Začni písať odpoveď...

Odošli