Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......
mirka, však na jar je už len mikinková pohoda nie???teda ja tomu tak hovorím...to je najkrajšie a najlepšie počasie, keď netreba nič len mikinu 😀 😀
vefi kamoska rodila v juli a strasne na to trpela. kvoli zadrziavanej vode tak preto o tom opuchani 😅
no a s tym kocikom tiez potrebujeme skor terenny typ bo vela cestujeme, a tiez zima caka, no a to ti garantujem ze ani u nas v meste chodniky nie su upravene 😀 😀 . myslis teda ze aj trojkolka, ktora ma v predu velke koleso sa zle tlaci v snehu? ale nieco na tom asi bude... 😵
mirka, ja nosím teraz mužove...výšku máme rovnakú, len ja som mala namiesto brucha žlab a on korytnačku, takže teraz sme asi rovnaký 😀 😀 sa ani objať cez sudy nevieme 😀 😀 to je sranda 😀 😀
vefi na knap sa mysli ze akurat. na tesno. ze keby priberiem 2 kila tak ich uz neobleciem 😀 😀
Vefi no zapnem ich, ale ma fest tlacia ked sedim, nie je to urcite dobre pre mimi, tak som uz kupila rovno tehu dziny, naco budem kupovat len o cislo vacsie normal rifle, ked za dva mesiace mi urcite budu male... a tieto mozem vynosit dlhsie, su elasticke. Ja som pred tehu nenosila vobec elast., ja mam vsetky zo 100% bavlny, mozno aj preto ma uz vsetky tlacia... 😉
no ja by najradsej letne veci nosila bez mikin 😀 preskocime jar a ideme na leto 😝
liv nie nie 2kg to bude pol kila a neoblecies 😀
liv ja neviem, to je len môj názor. lebo keď má kočiar 4 kolesá, tak idú dve a dve po tej istej kolaji a keď je v predu len jedno, tak má každé koliesko svoju kolaj..ale neviem, sú ženy čo si to chvália
a u nás sa v zime a ani v lete nedá po chodníkoch... v zime neodhrnú vôbec, ani nesolia, a keď neni sneh tak sa nedá chodiť aj tak, lebo sú tak rozbité...takže my musíme len po ceste, teda s kočiarmi...a človek aby len tŕpol, kedy ťa kto sundá 🙄
janina, však sa musíš dobre cítiť v nich...to je prvoradé...ale ja som poväčšine len teplákoch aj tak 😀 😀 som si aj ušila z flaušu tehu tepláky a teda až teraz za posledný týždeň mám problém sa napratať 😀 😀
jani no presne viem o com hovoris, ja som schudla 3 kila a napriek tomu na pase mi tie rifle hrozne vadia, tlacia. brusko mi vobec nie je vidno, ale kto vie ako sa to tam gulatim 😀
miri to som myslela za normalneho netehotenskeho stavu. 😀 😀 tusim idem kupit tehu gate ako tak vas citam 😀 😀
😕 vefi som videla minule v telke ako chodia mamicky po ceste, lebo na chodnikoch haldy snehu. to musi byt velmi neprijemne 😒 . mimochodom ja som za kazdu dobru radu, nazor. tak dik 😉
mirkaaaaaa nieeeeee 😀 😀 😀 hola nie 😀 😀 . ked sa neobleciem zrazu do gati, dam v zime letne saty do ktorych sa zmestim. podla mna by voooooobec na mna ludia divne nekukali 😀 😀 😀
nie nie urcite by na teba nik nepozeral ze totej je teplo ci co? 😀 ja som si tehu gate objednavala cca v 10tt a boli v skryni do vianoc kym som ich neobliekla 😀
lubka nz ale cisarsky ma naplanovany myslim na zajtra tak snad to tak aj bude...
asi aj ja veru. i ked to nie je na sto percent, ja som skoro presvedecena ze to tak bude 😒
mici jasnacka vitaj nevahaj 😀
lubka to som nevedela ze cisarske su aj kvoli tlaku. hm
mici ty si somnou v junovkach nie?
lubka lebo mam nizko placentu... juj ten tlak to musi byt hnusne ja mam nastastie nizky...
jani a ty pijes kavu na ten tlak? aj som sa ta zabudla opytat. inak ze vraj nizky tlak v tehu nevadi... ale neviem po aku hranicu nevadi... 🙂

jani ja mam bedrace, ale tie mi snad vadia najviac. asi preto ze mam skoro vsetky gate na knap. po tehu ich mozem vsetky vyhodit 😀
mirkaaa ty mas termin na zaciatku juna to je este tiez super 😉