Prvýkrát tehotné a všetko o našom zdraví
Ahojte chcem založiť tuto tému , pretože si myslím ,že je tu hodne po prvý krát nastávajúcich mamičiek. stále sa bojíme či je všetko v poriadku a podobne a taktiež mame veľa otázok lebo sa hneď zľakneme ak nás viac pichne bruško a pod....a taktiež by sme boli radi ako to je u iných maminiek a ako to je všetko u lekára......

•
4. mar 2010jjani a možno i oni prispeju 😃
0
caute, no ale vas tu je!!! A ked som tu ja bola vcera tak nikoho ]-(
Vidim, ze u si kazda precitala temu geno, ja som to presla este vcera 😉
Dnes som bola na nakup a kupila som zasa nieco malickej x-) rozvojovu deku a take to kresielko pre malu, kde moze byt v troch polohach a moze sa na mna divat kym ja budem napr. vait, zehlit a podobne :-N
Vidim, ze u si kazda precitala temu geno, ja som to presla este vcera 😉
Dnes som bola na nakup a kupila som zasa nieco malickej x-) rozvojovu deku a take to kresielko pre malu, kde moze byt v troch polohach a moze sa na mna divat kym ja budem napr. vait, zehlit a podobne :-N
janina, ale dúfam, že už je v nemocke... Ono kontrakcie môžu prísť neskôr po odtečení plodovej je to normálne, len už treba, aby bola pod dohľadom 😉 Pretože napr. pri náhlom odtečení plodovej vody môže prísť k takej situácii, že dieťa klesne a priškrtí si samo svojou váhou pupočnú šnúru, vtedy musí byť rýchlo pôrod, ale to určite nie je jej prípad. Viem, že moja sestra sa tak narodila, že lekár musel sestru nadvihnúť a tlačiť ju rukou, kým nachystali operačku. 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli