Sex v tehotenstve
Ahojte , len môj muž he divný alebo máte to podobne ? Pred tehu sme mali sex aj každý deň , od kedy som tehu máme ho Raz dva krát za dva týždne ..už som mu to vykričala ale povedal že on za to nemôže 👏.. a nie druhu ženskú nemá 🙂.. len ma zaujíma či si takí viacerí alebo len ten môj
@kikatina14 my nemame vobec, druhe tehotenstvo po ivf tak nechce riskovať. Prežili sme prve prezijeme aj druhé
Pri prvom sme normálne fungovali až do pôrodu a teraz to vyzerá rovnako 😁 akurát dokončujeme dom takže niekedy je únava silnejšia ako chuť 🤭pri prvom som mala zakázaný sex prvé 2 mesiace kvôli kŕčom v bruchu,potom už normálne dovolené a teraz je všetko v poriadku ,aj doktor povedal že netreba mať strach lebo bábätku tým nijak neublizime 🙂 skús pokecať s doktorom a potom aj muža ubezpečiť že sa nič nestane - samozrejme ak máš v poriadku tehotenstvo. Alebo nech si prečíta nejaký článok na nete ,možno potom nebude mať taký strach
Myslim ze vela muzov sa boji, aby nejak neublizili plodu, a nepomoze im ani vysvetlenie, ze je to babo dobre chranene a nic sa nestane (samozrejme v prip. nerizikoveho tehu a ak nepraktizujete velmi tvrdy sex😀). ale ja to zase vnimam pozitivne na svojom muzovi, ze mu to nie je lahostajne.
Moj s tym nikdy nemal problem, cele tehu sme sa milovali
moj manžel tak do 6. mesiaca nemal problém, potom sám povedal, že sa bojí.. občas sa dal prehovoriť, ale mal potom výčitky :D :D ale teraz po pôrode je to už opäť v starých koľajách
@kikatina14 tiez mame pomenej,dvakrat mozno do mesiaca,takze neboj...niektory chlapi sa aj boja
@kikatina14 u nás to tak nebolo, ja som mala neskutočnú chuť, takže nemal na výber 😀
su viaceri taki a zase netreba im to mat za zle ak sa aj boja vies ako 🙂
@kikatina14 vykricala? Tebe by sa pacilo, keby si nechcela ty a vykrical by ti to on? Casti muzov sa sex pocas zeninho tehotenstva vobec nemeni, cast ma dokonca vyssi apetit, lebo ich brusko a vacsie prsia vzrusuju a nemusia sa obavat nechceneho tehotenstva, pouzivat kondom a pod. a cast muzov ma zabrany, mozno strach, ci babatku neublizia. Vsetky tri varianty su normalne, ved je to prechodny stav, tehotna nebudes vecne a mozno bude zase tebe vadit, ze muz stale chce, ked ty si v noci hore kazdu hodinu.
Tak zase je to aj rozne pokial ti lekar zakaze tak co spravis vies tam by sa potom mohol chlap stazovat 🙂
Strach je jedna vec a druha, ze je to maximalne nepritazlive pre niekoho(naprikld pre mna a to som zena😀)
@kikatina14 pri prvom tehu sme nemali sex, odkedy som zistila, že som tehotná až dokým nemala naša dcéra tri mesiace... Skrátka nechcel, tak som ho nenútila. Teraz som druhýkrát tehotná a som v piatom mesiaci, sex máme 1x do týždňa,takže je to lepšie 😅

Viaceri, neboj🙂