Sklamala vás intuícia ohľadom pohlavia?
Ahojte zienky..som v 30tt a stale neviem pohlavie, kedze sa nam malicke nechce ukazat tak som sa rozhodla ze sa necham prekvapit v den D kedy pride na svet 😊. Chcem vsak vediet ci ste aj vy mali od zaciatku pocit ze to bude chlapec alebo dievca. Ja mam od zaciatku pocit ze to je chlapec aj ked mi vsetci v rodine aj s priatelom hovoria ze dievca. Babske povery mam nastudovane vsetky a vychadzaju mi tak pol na pol. Uz niekolko krat som sa babatka pytala ci je chlapec a stale vtedy koplo 😃 viem ze vam to mozno pride smiesne ale uz som zufala.
ja som pri oboch vedela, ze to bude chlapec, hned od zaciatku som tot ak citila....a o lomcujucom testosterone vo mne ani nevravim 😀 ....a je to tak...mam 2 chlapcov....
Ja som mala vnútorný pocit, ktorý ma nesklamal, chcela som dievčatko aj som cítila, že to bude divečatko...a jasné, že to aj bolo dievčatko. Švagrinej dr.podľa ultrazvuku povedal, že bude chalan, že je to jasne vidieť, bola v tom, že to bude chlapec až do 36tt. Všetci dookola tvrdili, že istý chalan, plus potvrdenie od doktora ju v tom len utvrdilo. Vecičky nakúpili pre chlapčeka, čiže modré, zelené s motívom autíčok..... a pár dní pred pôrodom jej potvrdili dievčatko, neskutočný šok to pre ňu bol.
2x tehotna, vzdy 100% presvedcena o pohlavi, dokonca som aj par veci nakupila, pol rodiny presvedcila, tak som si bola ista.....a 2x velky omyl....pohlavie presne naopak 🙂
@martinella1 a bola aj na 3D ultrazvuku?
niekto to vie ešte aj podĺa bruška. Pri synovi som mala veĺké - obrovské brucho, pri dievčatách malilinké brušká. A pritom dievčatá mali od 3200 - 3300g - takže žiadne malinké . Veľa ľudí ani nevedelo že som bola tehu....
@zamilion áno, bola.....
Pri babach som nechcela vedieť pohlavie. Pri strednej som si bola ista, že to bude chlapisko. Aj všetci okolo si to mysleli.
@bonaqa2013 tak ja mam poriadny melon ale nespolieham sa na tvar bruska lebo raz je ukruhle a raz spicate
kočíkovala som dcéru - mala už asi 4 mesice. Bývame nadedine. Suseda otvorila okno a kričí: A komu to opatrujete dieťa? Teta nikomu to je moje. skoro skolabovala. Susedia nechápali že kde som ho vlastne mala. a to bolo pri všetkých 3 dievčatách.
Ty máš veľké bruško. ale môže byť aj dievča.
@sophieeee
@anetkaadamko tu neni to brusko az tak vydute lebo od rana lezim ale ked niekde idem tak sa fajne vypuci 😃
Ja pri prvom tehotenstve som bola od začiatku presvedcena ze to bude baba o chlapcovi som ani omylom neuvažovala....a mam dievčatko,presne take ako som si "objednala" z hora a teraz som v 8tt a prvé týždne som si tiež bola istá ze bude druhé dievčatko ale posledné dni začínam trochu pochybovat😜
@anetkaadamko ved toto ze to brusko sa stale meni bud mam obrovske boky alebo je vydute dopredu 😃 a nebola som nikdy chuda pred tehotenstvom som vazila 65 kg a meriam 175 cm
@anetkaadamko noo uz mam krasnych 75kg a som v stadiu kedy uz nevidim na vahu cez brusko 😃 napisem tu potom finalny vysledok 😃 ale myslim ze chlapcek to bude
ano, sklamala..
vzdy som sice tuzila po dcere, ale cele tehotentstvo som si myslela, ze budem mat chlapca.. ( na sono nebolo nic vidiet, len moj pocit to bol)
Ked sa narodial dcera, bolo to prekvapenie, ale bola som stastna, lebo po dcere som viac tuzila 🙂
Ja som bola presvedcena o tom, ze to bude dievcatko, prislo mi to uplne jasne a prirodzene (som z 3 sestier), aj som ho v duchu oslovovala ako dievcatko - a zrazu ma doktor sokoval, ze to bude jasne chlapcek. Chvilku trvalo, kym som si na to zvykla, ale MM sa potesil 🙂
mna sklamala hned 2x 😀 😀 prve som myslela chlapec, druhe dievca a mame to presne naopak 😉
Ahoj, no pri prvej dcérke som bola hneď presvedčená o tom, že to je dievčatko a aj tak bolo 😀 Pracovné meno mala "Micka", už aj kolegyňa so šéfom sa vždy pýtali, že ako sa má Micka 😀
Pri druhom som si najprv myslela, že tiež bude dievčatko. Bola som o tom presvedčená do cca 20tt, keď som šla n druhý ultrazvuk. A keď som už bola takmer pred budovou ultrazvuku, tak mi z ničoho nič napadlo, že: Ej moja, to bude chlapec. Presne takto mi to prišlo do hlavy 😀 A tak aj bolo, malinký sa vytrčil rovno na celú obrazovku 😀 (narozdiel od dcérky, ktorá sa vždy tak kadejako skrúcala a moc sa ukazovať nechcela).
Ale kamoške sa stalo, že asi do 30.tt čakala chlapca, aj si to myslela ona od začiatku tehu, aj dr. sa tak zdalo, a zrazu čakajú dievčatko - ukázalo sa potom už pekne 😀 Ale dúfam, že bude ozaj baba, lebo mám nakúpené dievčenské veci pre ňu 😀
Ale inak, tie babské povery sú somarina. Tvary brucha a podobne, to sa podľa toho nedá určiť. Inak, ja som pri malom sem-tam mala brucho kockaté 😀
A podľa čoho cítite čo čakáte???

mna intuicia nesklamala, od zaciatku som citila, ze to bude chlapec a aj tak bolo 🙂