icon

Sklamala vás intuícia ohľadom pohlavia?

sophieeee
7. apr 2015

Ahojte zienky..som v 30tt a stale neviem pohlavie, kedze sa nam malicke nechce ukazat tak som sa rozhodla ze sa necham prekvapit v den D kedy pride na svet 😊. Chcem vsak vediet ci ste aj vy mali od zaciatku pocit ze to bude chlapec alebo dievca. Ja mam od zaciatku pocit ze to je chlapec aj ked mi vsetci v rodine aj s priatelom hovoria ze dievca. Babske povery mam nastudovane vsetky a vychadzaju mi tak pol na pol. Uz niekolko krat som sa babatka pytala ci je chlapec a stale vtedy koplo 😃 viem ze vam to mozno pride smiesne ale uz som zufala.

jadinka
7. apr 2015

mna intuicia nesklamala, od zaciatku som citila, ze to bude chlapec a aj tak bolo 🙂

sorciera24
7. apr 2015

ja som pri oboch vedela, ze to bude chlapec, hned od zaciatku som tot ak citila....a o lomcujucom testosterone vo mne ani nevravim 😀 ....a je to tak...mam 2 chlapcov....

martinella1
7. apr 2015

Ja som mala vnútorný pocit, ktorý ma nesklamal, chcela som dievčatko aj som cítila, že to bude divečatko...a jasné, že to aj bolo dievčatko. Švagrinej dr.podľa ultrazvuku povedal, že bude chalan, že je to jasne vidieť, bola v tom, že to bude chlapec až do 36tt. Všetci dookola tvrdili, že istý chalan, plus potvrdenie od doktora ju v tom len utvrdilo. Vecičky nakúpili pre chlapčeka, čiže modré, zelené s motívom autíčok..... a pár dní pred pôrodom jej potvrdili dievčatko, neskutočný šok to pre ňu bol.

kristinka123
7. apr 2015

2x tehotna, vzdy 100% presvedcena o pohlavi, dokonca som aj par veci nakupila, pol rodiny presvedcila, tak som si bola ista.....a 2x velky omyl....pohlavie presne naopak 🙂

zamilion
7. apr 2015

@martinella1 a bola aj na 3D ultrazvuku?

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
bonaqa2013
7. apr 2015

niekto to vie ešte aj podĺa bruška. Pri synovi som mala veĺké - obrovské brucho, pri dievčatách malilinké brušká. A pritom dievčatá mali od 3200 - 3300g - takže žiadne malinké . Veľa ľudí ani nevedelo že som bola tehu....

martinella1
7. apr 2015

@zamilion áno, bola.....

vejula
7. apr 2015

Pri babach som nechcela vedieť pohlavie. Pri strednej som si bola ista, že to bude chlapisko. Aj všetci okolo si to mysleli.

sophieeee
autor
7. apr 2015

@bonaqa2013 tak ja mam poriadny melon ale nespolieham sa na tvar bruska lebo raz je ukruhle a raz spicate

jolly84
7. apr 2015

@sophieeee a z čoho si zúfalá? Nechápem, zázrak ked je žena v požehnanom stave. Ja som si nedala povedať a intuícia nesklamala. Na každej poradni som len chcela vedieť, či je bábo zdravé.....

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
bonaqa2013
7. apr 2015

kočíkovala som dcéru - mala už asi 4 mesice. Bývame nadedine. Suseda otvorila okno a kričí: A komu to opatrujete dieťa? Teta nikomu to je moje. skoro skolabovala. Susedia nechápali že kde som ho vlastne mala. a to bolo pri všetkých 3 dievčatách.
Ty máš veľké bruško. ale môže byť aj dievča.
@sophieeee

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
lady511
7. apr 2015

@sophieeee ja som od začiatku chcela dievča,,aj som tušila že to bude dievča,,a aj tak bolo,,,ukazovala sa len pipinou 😀 nemám ani jednu foto tváričky len ritula a pipina všade 😀

sophieeee
autor
7. apr 2015

@anetkaadamko tu neni to brusko az tak vydute lebo od rana lezim ale ked niekde idem tak sa fajne vypuci 😃

lily111
7. apr 2015

Ja pri prvom tehotenstve som bola od začiatku presvedcena ze to bude baba o chlapcovi som ani omylom neuvažovala....a mam dievčatko,presne take ako som si "objednala" z hora a teraz som v 8tt a prvé týždne som si tiež bola istá ze bude druhé dievčatko ale posledné dni začínam trochu pochybovat😜

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
sophieeee
autor
7. apr 2015

@anetkaadamko ved toto ze to brusko sa stale meni bud mam obrovske boky alebo je vydute dopredu 😃 a nebola som nikdy chuda pred tehotenstvom som vazila 65 kg a meriam 175 cm

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
sophieeee
autor
7. apr 2015

@anetkaadamko noo uz mam krasnych 75kg a som v stadiu kedy uz nevidim na vahu cez brusko 😃 napisem tu potom finalny vysledok 😃 ale myslim ze chlapcek to bude

katrin21
7. apr 2015

ano, sklamala..
vzdy som sice tuzila po dcere, ale cele tehotentstvo som si myslela, ze budem mat chlapca.. ( na sono nebolo nic vidiet, len moj pocit to bol)
Ked sa narodial dcera, bolo to prekvapenie, ale bola som stastna, lebo po dcere som viac tuzila 🙂

ena1903
7. apr 2015

Ja som bola presvedcena o tom, ze to bude dievcatko, prislo mi to uplne jasne a prirodzene (som z 3 sestier), aj som ho v duchu oslovovala ako dievcatko - a zrazu ma doktor sokoval, ze to bude jasne chlapcek. Chvilku trvalo, kym som si na to zvykla, ale MM sa potesil 🙂

jasminet
7. apr 2015

mna sklamala hned 2x 😀 😀 prve som myslela chlapec, druhe dievca a mame to presne naopak 😉

sophieeee
autor
7. apr 2015

Ja si dievcatko ani neviem predstavit aj ked si predstavim seba s babatkom v naruci tak s chlapcom..aj meno chlapcenske mi napadlo hned a nad dievcenskym dumam kazdy den 😊 na 3D fotke sa podoba na priatela aj preto si myslim ze chlapec

mija777
7. apr 2015

@sophieeee Pri prvom tehotenstve som o tom tak intenzívne nepremýšľala, ale toto tehotenstvo som akosi cítila že to bude chlapec. Začínam veriť svojej intuícii, lebo na poslednom sone som to videla na vlastné oči 😀 (To bude aká sranda, ak to bola iba pupočná šnúra 😅 )

katrinka8
7. apr 2015

Ahoj, no pri prvej dcérke som bola hneď presvedčená o tom, že to je dievčatko a aj tak bolo 😀 Pracovné meno mala "Micka", už aj kolegyňa so šéfom sa vždy pýtali, že ako sa má Micka 😀
Pri druhom som si najprv myslela, že tiež bude dievčatko. Bola som o tom presvedčená do cca 20tt, keď som šla n druhý ultrazvuk. A keď som už bola takmer pred budovou ultrazvuku, tak mi z ničoho nič napadlo, že: Ej moja, to bude chlapec. Presne takto mi to prišlo do hlavy 😀 A tak aj bolo, malinký sa vytrčil rovno na celú obrazovku 😀 (narozdiel od dcérky, ktorá sa vždy tak kadejako skrúcala a moc sa ukazovať nechcela).
Ale kamoške sa stalo, že asi do 30.tt čakala chlapca, aj si to myslela ona od začiatku tehu, aj dr. sa tak zdalo, a zrazu čakajú dievčatko - ukázalo sa potom už pekne 😀 Ale dúfam, že bude ozaj baba, lebo mám nakúpené dievčenské veci pre ňu 😀
Ale inak, tie babské povery sú somarina. Tvary brucha a podobne, to sa podľa toho nedá určiť. Inak, ja som pri malom sem-tam mala brucho kockaté 😀

marley7
11. apr 2015

A podľa čoho cítite čo čakáte???