icon

Sklamala vás intuícia ohľadom pohlavia?

sophieeee
7. apr 2015

Ahojte zienky..som v 30tt a stale neviem pohlavie, kedze sa nam malicke nechce ukazat tak som sa rozhodla ze sa necham prekvapit v den D kedy pride na svet 😊. Chcem vsak vediet ci ste aj vy mali od zaciatku pocit ze to bude chlapec alebo dievca. Ja mam od zaciatku pocit ze to je chlapec aj ked mi vsetci v rodine aj s priatelom hovoria ze dievca. Babske povery mam nastudovane vsetky a vychadzaju mi tak pol na pol. Uz niekolko krat som sa babatka pytala ci je chlapec a stale vtedy koplo 😃 viem ze vam to mozno pride smiesne ale uz som zufala.

Strana
z3
sophieeee
autor
12. apr 2015

@marley7 mam take zvlastne sny od zaciatkz tehotenstva aj tie chute sa mi uplne zmenili..niekedy som nemala rada pivo a teraz mam na neho chut kazdy den..viem ze to nic este neznamena ale aj taky moj pocit je ze to bude chlapcek mozno si ho aj prajem 😊

mija777
12. apr 2015

@marley7 Sama neviem podľa čoho 😀

hameeda
12. apr 2015

@sophieeee : som neporozumela z čoho si zúfala nech to je čo chce, hlavne nech je zdravé, ja mám 4 deti a pri ani jednom som nevedela čo to bude, tušila som síce lebo pri chlapcom mi bolo veľmi zle, ale vôbec som sa tým nezaoberala čo to bude a ani ma to nezauímalo, zaujímalo ma aby bolo zdravé a ja aby som bola zdravá

amadora
12. apr 2015

@sophieeee áno, ja som od začiatku mala pocit že to bude dievča. aj všetky výpočty a kalendáre a predpovede mi to hovorili. aj sme bábätku od začiatku hovorili Nelka 🙂 dnes má naša Nelinka 4 a pol roka a volá sa Jurko 😀

diusik
12. apr 2015

Ja som stale pevne presvedcenie,ze to bude chlapec,ani raz nesklamalo

barboritta
1. máj 2015

Ja som čakala 4x chlapca a máme Tanicku, Dominiku,Oliviu a Natálka pribudne na jeseň 😀

decode
1. máj 2015

Baby tak ja som tu písala, že mám intuíciu na chlapca a včera sa nám chlapček potvrdil 🙂

marcella666
23. máj 2020

@sophieeee Ja som tiež hneď na začiatku povedala že čakám chlapčeka, cítila som to tak. Aj gynekológovi som povedala že to bude chlapček čo mi o pár minút potvrdil 😝

dahra
2. sep 2021

Moja mama pri sestre celé tehotenstvo (druhé) "cítila", že to bude chlapec. Asi preto, že to prežívala inak. UTZ sa nerobil, keď sa segra narodila, lekár pogratuloval k dcére. Ona zvolala: "Neverím." Musel jej ju ukázať 🙂 Takže intuícia v keli.

saiffffa
23. sep 2022

@lulubinka uhadnes aj mne? :D ale dvojicky

lulubinka
23. sep 2022

@saiffffa no neviem ci to funguje aj takto na diaľku ale intuitívne co ma prvé napadlo bol párik.😀

saiffffa
24. sep 2022

@lulubinka presne parik by som si zelala, kiez by kiez by 🙂

lenkakravcova
24. sep 2022

@sophieeee
Ja som si všimla, že pri dievčatku som nemala také husté ochlpenie na brušnej čiare ako keď som čakala chlapca (vtedy totálne čierne, husté až som s abala ze to co to goriliem - asi ot bolo hormónmi).
Teraz pri treťom som si všimla, že znovu takmer žiadne ochlpenie, tak som si nejako tak bola istá, že to bude dievča. A aj podľa ultrazvuku je to na 100% dievčatko. Takže toto (brušné ochlpenie) je podla mňa celkom dobrý ukazovateľ. Aspoň pre mňa. Neviem ale ci to funguje u každého. 🙂

lenkadenisa
24. sep 2022

Pri všetkých som cítila, čo to bude. 2x dievča teraz chlapec.

Strana
z3