Sklamala vás intuícia ohľadom pohlavia?
Ahojte zienky..som v 30tt a stale neviem pohlavie, kedze sa nam malicke nechce ukazat tak som sa rozhodla ze sa necham prekvapit v den D kedy pride na svet 😊. Chcem vsak vediet ci ste aj vy mali od zaciatku pocit ze to bude chlapec alebo dievca. Ja mam od zaciatku pocit ze to je chlapec aj ked mi vsetci v rodine aj s priatelom hovoria ze dievca. Babske povery mam nastudovane vsetky a vychadzaju mi tak pol na pol. Uz niekolko krat som sa babatka pytala ci je chlapec a stale vtedy koplo 😃 viem ze vam to mozno pride smiesne ale uz som zufala.
@sophieeee : som neporozumela z čoho si zúfala nech to je čo chce, hlavne nech je zdravé, ja mám 4 deti a pri ani jednom som nevedela čo to bude, tušila som síce lebo pri chlapcom mi bolo veľmi zle, ale vôbec som sa tým nezaoberala čo to bude a ani ma to nezauímalo, zaujímalo ma aby bolo zdravé a ja aby som bola zdravá
Ja som stale pevne presvedcenie,ze to bude chlapec,ani raz nesklamalo
Ja som čakala 4x chlapca a máme Tanicku, Dominiku,Oliviu a Natálka pribudne na jeseň 😀
Baby tak ja som tu písala, že mám intuíciu na chlapca a včera sa nám chlapček potvrdil 🙂
@sophieeee Ja som tiež hneď na začiatku povedala že čakám chlapčeka, cítila som to tak. Aj gynekológovi som povedala že to bude chlapček čo mi o pár minút potvrdil 😝
Moja mama pri sestre celé tehotenstvo (druhé) "cítila", že to bude chlapec. Asi preto, že to prežívala inak. UTZ sa nerobil, keď sa segra narodila, lekár pogratuloval k dcére. Ona zvolala: "Neverím." Musel jej ju ukázať 🙂 Takže intuícia v keli.
@sophieeee
Ja som si všimla, že pri dievčatku som nemala také husté ochlpenie na brušnej čiare ako keď som čakala chlapca (vtedy totálne čierne, husté až som s abala ze to co to goriliem - asi ot bolo hormónmi).
Teraz pri treťom som si všimla, že znovu takmer žiadne ochlpenie, tak som si nejako tak bola istá, že to bude dievča. A aj podľa ultrazvuku je to na 100% dievčatko. Takže toto (brušné ochlpenie) je podla mňa celkom dobrý ukazovateľ. Aspoň pre mňa. Neviem ale ci to funguje u každého. 🙂
Pri všetkých som cítila, čo to bude. 2x dievča teraz chlapec.

@marley7 mam take zvlastne sny od zaciatkz tehotenstva aj tie chute sa mi uplne zmenili..niekedy som nemala rada pivo a teraz mam na neho chut kazdy den..viem ze to nic este neznamena ale aj taky moj pocit je ze to bude chlapcek mozno si ho aj prajem 😊