Skorá návšteva lekára, ktorú ľutujem
Ahojte, rada by som sa Vám vyspovedala , bo sa asi zbláznim.. minulý týždeň som si robila testík a bol pozitívny veľmi sa z toho s manželom tešíme..poslednú MS som mala 17.12. a ja samozrejme zvedavá nedočkavá som hneď nacupkala k lekárovi ..samozrejme na sone nič nebolo vidno..predvčerom som bola na krvi a dnes som už aj mala výsledky , ktoré potvrdili to načo som čakala..zajtra idem znova na sono aj keď nechápem prečo 2 krát do týždna absolvovať sono ...resp. chápem keďže som bola veľmi nedočkáva ale straší ma z mimomaternicovým tehoten. a som z toho na nervy...tak dúfam, že zajtra bude všetko v poriadku .

@wasky ahoj nevolnosti ustupili ale vcera mi zistili hematom ktory sposobuje odlucovanoe placenty takze teraz nesmiem vobec nic len lezat a nic nerobit na wc mam poveolene len 3-4 x za den a 1x sprcha a jest mam v posteli takze este musim vydrzat dnes som zacala 11 tt takze este 2 tyzdne a bude dobre aspon podla dr ze ked prejde 12 tt mozem si vydychnut

@wasky aj ja som bola na sone teraz v 4 tt a nebolo nic vidno zobrali krv a o 4 dni zbova stupla pekne z 120 na 650 na sono idem az v 8-9 tt, ja som teraz isla koli spi eniu a 3 spontanim potratom. A ako si na tom?