Skúsenosť v tehotenstve s Medicentrom Hsc

tamburetka
23. jan 2013

Ahojte. zaujímal by ma váš názor, resp. ak ste chodili niektorá počas tehotenstva na poradne do Medicentra HSC na Strečnianskej, ako sa vám to tam pozdávalo, ako ste boli spokojné, ako to tam prebiehalo. ja som tam chodila ako netehotná pacientka, robili mi tam aj nejaké zákroky, bola som veľmi spokojná. ked som teraz tehotná a podotýkam, že u mňa to teda vôbec nebolo jednoduché, veľmi som váhala či u nich ostanem a zaplatím tých 90 eur ako poplatok pre tehotné. ja neviem, ja som v tom, že pokiaľ si žena už raz takéto niečo zaplatí, niečo aj očakáva, trošku vyšší štandard. viem, že ceny u súkromných sú aj oveľa vyššie, ale ja som teraz dosť sklamaná. hlavne z toho že som vždy veľmi rýchlo vybavená, pomaly zabudnem to čo som sa chcela opýtať, nemám žiadne súkromie s doktorom, lebo oni to tam nemajú oddelené, sestrička je pri všetkom a dokonca niektoré veci akoby vybavovala za doktora. ked som tam bola naposledy poobede, vybavovala ma doktorka ktorá bola práve po ruke, nie ten doktor, ktorého mám ja vybratého. tiež som si všimla že ked som sa asi už moc pýtala, normálne na drzovku lekárka kukla so sestričkou na seba. málo vysvetlení, málo otázok, záujem o pacientku nulový. až ked som tam minule vybuchla, že nemajú ani len tehotenskú poradnu, tak sa dr. trochu snažil. veľmi ma zaujíma ako to bolo u vás, ak ste tam niektorá chodila v tehot. alebo mi poradte ako ste to tam riešili vy, ak ste boli podobne nespokojné ako ja.
a ešte si dovolím napísať otvorene a konkrétne, bola som sa informovať u Dr. Mikulíka, ktorého mám priamo pod domom, takže podla rajonizácie k nemu patrím, či by ma zobral a ked som povedala ku komu chodím, tak hádzal farbami, koktal a doslova "slušne" ma odmietol. neviem či sú až také silné kšefty a biznis medzi lekarmi, pokial ide o jeden obvod, ale takéto niečo som ešte nezažila. máte aj vy podobnú skúsenosť? môže vôbec doktor takto odmietnuť pacientku?
ďakujem za všetky odpovede....a píšte, píšte, píšte... 🙂 🙂 🙂

strawberry17
23. jan 2013

@tamburetka bud rada ze ta Mikulik odmietol, je to "sadista" a neokrochanec, a este aj neschopny, mam u neho za sebou jeden zamlcany potrat, spraval sa strasne neludsky, aj pri gyn.vysetreniach sadisticky, ked som sa krutila, tak mi nadaval nech nerobim vyvrtky a ked som isla od neho odhlasit, tak ma skoro zavrazdil, co sa nasral...napisem ti do IP jedneho ineho doktora

alena16
23. jan 2013

@tamburetka Pochybujem, ze v tehotenstve sa k tebe budu spravat inak, ako ked si bole netehotna. Ked si uz teraz nespokojna, tak urcite chod k inemu doktorovi. Ja som tam chodila ako netehotna a nebola som spokojna. Ani raz ma nevysetril lekar, ktoreho som mala vybrateho za svojho. Inac vsetko rychle, lekar hned po vysetreni zmizol, cize ziadna sa sanca sa nieco opytat.

tamburetka
autor
23. jan 2013

@alena16 práveže mne sa zdalo že kým som nebola tehotná, tak sa mi ovela viac venovali, možno to bolo tým že som tam absolvovala 2 zákroky, tak som bola celkom lukratívny pacient 🙂 . je to presne ako si napísala, ale ja v tehu. určite odmietnem aby ma len tak hocikto tam vyšetroval, nakoniec nebodaj ešte aj sestrička, nie? 😖. a presne aj to že hned po vyšetrení doktor mizne, vybavuje postojačky ak máš nejaké otázky, a myslím že v tehot. by to tak byť nemalo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre