icon

Skúsenosti s potratovými tabletkami

peta444
2. máj 2017

Dobrý deň, objednala som si cez internet potratove tabletky som v 5 tt a bola by som rada keby ste sa niekto podelili o svoje vlastne skúseností neviem co si o tom mam mysliet kaxdy tvrdi ze mierne krce krvacanie ako pri menstruacii a nic viac. Poprosim vas blbe komentare si nechajte pre seba mam na to rodinne dôvody.

luciade
2. máj 2017

@moni244 nerozumiem

sopka10
2. máj 2017

@luciade Preco sa ma snazis urazit? pretoze nezijem v iluzii plnej lasky neviem coho este ?
Ale vies co , ? bola som takym zhlukom , ale teraz je zo mna clovak , tak isto ako aj z teba, ale v jej pripade je to stale len zhluk buniek , a nebudem ti tu vypisovat na tvoje primitivne komenty pretoze neviem kde si bola ked ste sa to v skole ucili , alebo ked mas dieta tak ti to doktor, literatura,web, a vsetko mozne vysvetlovali, no zda sa neuspene... nemozem ja uz za to ze tvoje bunky v mozgu su prazdne a nie su schopne ta naucit to co vie cely svet , kazdy doktor ti to potvrdi a verim ze uz aj kazde male dieta vie ze zarodok nie je dieta.... nemoze byt clovek bez organov ktore sa tvoria v tele postupne a dovtedy je to len zhluk buniek a ci sa ti to paci ci nie je to proste tak .....

moni244
2. máj 2017

@luciade daj si vyhľadať jej témy, pochopíš

evittam
2. máj 2017

@luciade Neviem, napisala co napisala-ma na to svoj dovod. Hotovo.
Clovek sa tu spyta na konkretnu vec a najdu sa ludia co budu riesit co netreba. V nadneseni-sa ta spytam mam mrkvu a hovädzie maso co mam uvariť-odpoved -sprav kurca s ryzou.....

obsadenemeno
2. máj 2017

@luciade ja chapem, co chces povedat svojimi prispevkami. Ale!!! Je to na svedomi autorky, ako sa s tym vysporiada. Nie kazda zena je matersky zalozena, nie kazda tuzi po tom, aby ju obimali detske rucky. A aky zivot by malo dieta s matkou, co by nanho pozerala ako na pritaz, ako na nieco, co jej pokazilo zivot, nieco, co ju zatazuje a otravuje? Su aj take zeny, treba si to priznat.
Ano, mohla by to dieta vynosit a dat na adopciu. Bohuzial, nevieme, ake su okolnosti, a ci jej to, co povedia ludia a hanba v komunite nema vacsi vyznam ako nechcene dieta. Lebo pre nu to nie je realne. Je to nieco, co ona povazuje za nuisance, za nieco co ju bude obmedzovat a pokazi jej zivot. Bohuzial.
Prejdi si jej starsie temy. Podla vsetkeho je este velmi mlada alebo velmi hlupa. Ju takymi recami ze detske rucky okolo krku nepresvedcis.
Ja mam skor obavy, ze tie tabletky uz aj pozrala. Ach jo.

sopka10
2. máj 2017

@obsadenemeno tak to snad nie ,a ak tak dufam ze je v poriadku kezde tu uz par minut neprispieva .. 🙂

luciade
2. máj 2017

@sopka10 ja som viedla slusny dialog a nicim som Ta neurazila,zvlastne,ze tolko podskakujes,ale beriem to tak,ze nevies.To ako sa vyjadrujes sa mi tiez nepaci,ale si mi ukradnuta,ja som tu zastavala ZIVOT.Ale stojim si za vsetkym,co som napisala,I ohladom toho,ze clovek je clovekom od pocatia a tak sa k tomu treba stavat.

luciade
2. máj 2017

@evittam mimo temy

luciade
2. máj 2017

@obsadenemeno ja viem,co pisem,ale dakujem za slusny nazor,za slusny obzvlast

luciade
2. máj 2017

@sopka10 si velmi skareda zena

gumimaci
2. máj 2017

No a o par dni sa docitame o dalsom ohrozeni zivota po poziti potratovej tablety o ktorej nikto nic nevie (zlozenie, ucinky) Normalne by toto chcelo zapis na darwinovu cenu.

marusia12
2. máj 2017

A jeeeeje.... ďalšia vadná, čo si kúpila čosi na internete....

alena1808
2. máj 2017

Pokiaľ ja viem, toto je stránka, pre mamičky, budúce mamičky a snažilky. Takže nejaké rady si treba hľadať asi na nejakej inej stránke.

evittam
2. máj 2017

@luciade Ale kdeze...Kto chcel pochopil....Kto nie pise to co ty.....😀😀😀

marusia12
2. máj 2017

@alena1808 no tak to je tu autorka správne 😀 ty by si ju poslala kam? Evidentne už bola inde... asi nakupovala cez bazos tie tabletky 😀

evittam
2. máj 2017

@luciade A btw.mimo temu (ci uz je realna alebo nie) si ty. Nikto tu nikoho neziadal o zastavania sa zivota a neziadala rady ako donosit a nechat si dieta.

luciade
2. máj 2017

@evittam mimo temy si s tym,ze nevies,co mas uvarit

nanulka24
2. máj 2017

@peta444 aj tak budes musiet ist na cistenie do nemocky, precitaj si par pribehov na nete. Je to lacnejsie ako interupcia ale hazardujes so svojim zdravim.

luciade
2. máj 2017

@evittam Kto si,ze pises take hrozne veci,akoze ze 'Nikto tu nikoho neziadal o zastavania sa zivota...'

evittam
2. máj 2017

@luciade Precitaj si ten moj pripevok este raz a pomaly-potom možno pochopíš pointu.......

luciade
2. máj 2017

@evittam Nie,nepochopim,kto si vlastne? Nehanbis sa za tieto slova 'nikto tu nikoho neziadal o zastavania sa zivota...' Mozes sa hanbit,fuj

evittam
2. máj 2017

@luciade Ja? Kto som? Taky isty anonymný nick ako aj ty. Nevidim na tom nic "hrozne" -ak je tema realna-zena ziadala radu ako co najbezpečnejšie si dat vziat plod,dieta...Tema nie je o tom ako ho zachranit. Bohužiaľ. A cim skor to pochopíš tým lepšie.
Ani mne sa nepáči,ze niekto niečo taketo rieši-ale je to jej zivot a rozhodnutie a preco sa tak rozhodla do toho nas nic nie je. Takze ten kto to berie z nadhladom ako ja nie je ani "skareda zena" ani nic podobne. Pochop,ze riesit veci za druhých i neprislúcha. Ty si kto,ze si to dovolis?!

evittam
2. máj 2017

@luciade Ja sa nemam za co hanbit. Bud taka dobra a pozri sa najskor do zrkadla a potom minimalne 2x porozmýšľaj nad tym co napises. Ked sa mi diskusia nepaci a nemam co k nej povedat tak neriesim. Ty mas evidentne problém pochopiť aj písanemu slovu. Bohuzial.

lubkavargova1
2. máj 2017

No, ole hod nam tu mila pani zakladatelka tie komentare z tej stranky...nemusi byt link na tu stranku..staci skopcit komentare naj pocitame...

To bude asi jak ked sa objednavali drogy...hej prisiel aj kokain a aj heroin pomiesany so sajrajtom..ale to uz bola ina kavej...ale celkovo by ma to zaujimalo aky je to biznis a po kolko ide taka tabletka.

luciade
Autor odpoveď zmazal
henikav
2. máj 2017

@ukulela ano potvrdzujem ze zijem v zahranici.
hlavne som chcela aby vedela ze to ozaj nie je len take jednoduche, ze vezmem tabletku, dostanem mensruaciu a je po neziaducom tehotenstve

moni244
2. máj 2017

@luciade vau, ty fakt ideš, ale úplne mimo všetkého

marusia12
2. máj 2017

@lubkavargova1 také trúby zaplatia za riziko vlastného života asi hocičo.... škoda slov.... a potom sa na náklady poisťovne budú liečiť, ak sa niečo stane, prípadne za pár rokov bude chodiť na umelé oplodnenie, opäť za prachy poisťovne. Inak vcelku fakt zaujímavé, za koľko sú ochotné risknúť svoj život, lebo zas veriť, že ti prišla tá tabletka o ktorú si mala záujem a nie napr. kyanid... nuž.... BTW... aj kupujúci, aj predávajúci sa predajom a nákupom tejto tabletky dopúšťa trestného konania, nedajbože sa babe niečo pri tom stane... no... a zaujímavý súdny proces je na svete....

evittam
2. máj 2017

@luciade Ale toto nikoho nezaujíma.

sopka10
2. máj 2017

@marusia12 ked sanejakeho takeho sporu sudneho aj dozije