Som 3 mesiace po cisárskom a som znovu tehotná
Som po cisárskom reze 3 mesiace. Sme spolu uz roky. A z toho rok manželia. Vzdy sme si vedeli dávať pozor. Teraz som dokonca začala brat antiku. A napriek tomu som otehotnela. 3 Testy mi vyšli pozitívne. No ja sa bojím ist k lekárke lebo viem aká je a hlavne prísna. Viem ze mi vynadá ze je to po cisárskom skoro a ze este ktomu mam teraz nadváhu. Neviem ako ist zanou ci sa len objednam na " preventívnu prehliadku s tym ze som niesom si vedomá ze som tehu". Neviem baby poraďte. Mam stresy a to co povie rodina to uz vonkoncom bude pruser. Ach ... toto ma byt naše 3 babo. Ako ja sa teším a som šťastná. Len neviem či to nebude mat nejaké následky kedže toto bude 3 cisársky (zdravotne dôvody )..
Prosím neodsudzujte. Stať sa to moze každej..😞😞
@jerrynus tak je to trocha skoro po sekcii, ale pozri na pariskovu, tiez ma tri sekcie a medzi druhou a tretou tiez tusim len rok ....takze pod dohladom lekara sa da vsetko zvladnut.
ty mas asi problem s tym, ze nie si priebojna, resp si dost submisivna - vynada ti doktorka, co povie rodina ... ak mas mat zly pocit,hned chod k inemu lekarovi. alebo svojej rovno povedz, zeved si brala nstiku, zrejme ti ju ona predpisala, takze si ta 0.005 percenta, co sa jej postasti aj pri HAK otehotniet. skratka sa stava ... a rodine nemusis nic vysvetlovat. sice sme neplanovali, no stalo sa a tesime sa. hotov ... ale teda k lekarovi/lekarke chod co najskor. (pozitivny test moze signalizovat nie len tehotenstvo, ale tusim aj cystu napr ... tak pre istotu, aby sa vylucilo vsetko.
drz sa, drzim ti palce, neboj, zvladnes aj dalsue tehotenstvo.
Pozitívny test tak skoro po tehotenstve nemusí znamenať aj tehotenstvo. Môžeš mať aj zbytkový hormón po tehotenstve. Telo sa ešte nedalo do kopy, hormóny si robia všetko možné. Ako môžeš byť tehotná, len hovorím, že to nie je isté. Prečo si si vôbec robila test? Mňa by to nenapadlo ani asi 🙂
Baby zajtra alebo v stredu idem k lekárke uvidím kedy mi povie ze mozem prísť a dám vam vediet 😇
Ja verím a dúfam ze maternica to vydrží aj ked mam nadváhu 😞
Jedna znama ma za sebou 4 cisarske a sice uz jej neodporucaju dalsie deti ale nic jej nie je funguje normalne ;) neboj sa urcite ... Strach z dr poznam ja mam taku cudnu prisnu odstrasujucu zubarku... Ale naozaj stat sa to moze kazdej a nikto nema pravo ta odsudzovat ani my ani rodina ;) je to tvoje dietatko ak sa budes lepsie xitit zahraj kludne ze nevies ze si v tom ;) zato ta nikto nezabije ;) alebo povedz ze ta jemne pobolieva v podbrusku pocas tehu v zaciatkoch je to normalne hoci u teba to nemusi byt nie kazdu pobolieva ale ta vysetri a od toho ti urcite nic neda takze nemaj strach ;) rob tak aby si bola co najmenej v strese ;)
@jerrynus drzim palce, aby to bolo vsetko v poriadku a tehotenstvo aby bolo bez komplikacii
Hlavne drzim palce,,nwch vsetko dopadne na vybornu,,a nemysli na druhych,,
@moni244 a kde by si to chcela akoze hlasit? Sa preber! Lekarovi je srdecne jedno čo s nou...urobí čo treba a dovi dopo...on jej pri súloži neasistoval...
Ako sa to mohlo stat? Ze by sexom?
@jerrynus blahozelam ti k babatku! ked vam ho Pan Boh dal, urcite sa o vas aj postara! 😉 chapem tvoj strach z reakcie dr, treba sa asi obrnit, lebo aj lekari su len ludia a snazia sa o tvoje dobro, niekedy si neuvedomuju, ze reaguju nevhodne. prajem ti ale, nech ta to neobera o pokoj a radost, toto dietatko vam bolo dane ako dar, tak nech je tak stale vnimane a kto to tak chapat nechce, jeho problem. drzte sa! 😉
@katarinapekna zlatko, na teba a tvoje smiesne slova asi ani reagovat netreba 😉
Hlavne zmen doktorku. Gyn uz je samo o sebe intomna sfera, nie este aby si sa bala k nej chodit
Ahoj,aj ja mám známu,baba 23 ročná,mali 1.dcérku,mala iba 3 mesiace a šup bola zase v tom. Druhé sa jej narodilo síce v 32.tt,ale obidve boli v poriadku. 🙂 (tiež obe cisárskym) Držím palce!
@bluka2 niektoré si myslia,že sa z nich doktor prose*e alebo že sú pre neho jediné....pritom aj doktor je len človek,ktorý robí prácu pre peniaze
@katarinapekna toto je ine.. Niektori doktori zabudli byt ludmi (pripadne ich zdrav. sestry) a spravaju sa k pacientom ako k nesvojpravnym. Ja som od svojho odisla z prveho vysetrenia s placom (nic vazne, len ma kazdy zjazdil naco som dosla tak skoro ked si TO chcem nechat), zmenila som, hned bol svet krajsi
nečítala som komentáre, ale čo ťa má čo zaujímať, čo si myslia ostatní, hlavné je, čo si myslíte a chcete vy. Keď sa tešíte, tak je všetko OK, držím palce
@jerrynus ahoj miesi prvá ani posledná a ak ti lekárka vinada mala by si ju zmeniť mne by skúsila niečo povedať zapamätaj si ona je tam pre teba nie ti pre ňu .... Bábo je ten najkrajší dar na svete 😁
@jerrynus držím palce nech všetko dobre dopadne a ja som tiež podobný typ...môj gynekológ super, primar, ale veru tiež by som sa mu bála oznámiť pre mňa radostnú správu, teraz nie ani kvôli jazve, ale kilám 😂
@jerrynus daj sa do skupiny mamicky s rocnym rozdielom medzi detmi, myslim ze je tam zienok viac ktore otehotneli pomerne skoro od sc, aj ja mam az 2kamaratky ktore otehotneli pomerne skoro po sc, jedna ma 15m medzi detmi a druha 14m a obe mali v pohode tehu, aj jazva im vydrzala.. uvidis ze bude vsetko ok a teda gratulujem k tehotenstvu..😉
V prvom rade gratulujem🙂 v druhom aj moja segra ma 2 sekcie do roka-podarilo sa.tehu mala v pohode a dokt. to nemusis vysvetlovat..objednaj sa na preventivku,alebo jej povedz napr. ze mas bolesti alebo pichanie,alebo nieco podobne..a potim sa tvar prekvapene 🙂 prajem pohodove tehu...
@jerrynus jezis, matka skoro 3 deti s boji sa gynekologicky 🙂 ved nabehni tam so sebavedomim usmevom, ze sa tesis na tretie babo, len chces vediet, ci je vsetko ok. Ked zacne mudrovat, tak jej povedz, ze chapes rizika, ale hold stalo sa a najdolezitejsie je dohliadnut na to, aby bolo vsetko ok a. Dufas, ze s jej pomocou to dotiahnes do zdarneho konca. Ved to nie je ani tvoja matka, ani tvoj sef, tak co sa mas co bat...co ti moze?? 🙂 no nico

@jerrynus jezisi...kasli na to co kto povie....si dospela...co by sme mi druhe dali za to kebyze sa nam zadari takto. Co sa tika lekarky ak mas znej traumu proste ju zmen. Jedine co bude problem bude cerstva jazva po sc. Ale ak budes pod kontrolou dobreho gynekologa urcite to zbladnes...drzim palce a gratulujem👍🌸