icon

Som 3 mesiace po cisárskom a som znovu tehotná

jerrynus
17. apr 2017

Som po cisárskom reze 3 mesiace. Sme spolu uz roky. A z toho rok manželia. Vzdy sme si vedeli dávať pozor. Teraz som dokonca začala brat antiku. A napriek tomu som otehotnela. 3 Testy mi vyšli pozitívne. No ja sa bojím ist k lekárke lebo viem aká je a hlavne prísna. Viem ze mi vynadá ze je to po cisárskom skoro a ze este ktomu mam teraz nadváhu. Neviem ako ist zanou ci sa len objednam na " preventívnu prehliadku s tym ze som niesom si vedomá ze som tehu". Neviem baby poraďte. Mam stresy a to co povie rodina to uz vonkoncom bude pruser. Ach ... toto ma byt naše 3 babo. Ako ja sa teším a som šťastná. Len neviem či to nebude mat nejaké následky kedže toto bude 3 cisársky (zdravotne dôvody )..
Prosím neodsudzujte. Stať sa to moze každej..😞😞

jerrynus
autor
17. apr 2017

@evitka83 tak to Ano to je pravda, po toľkých pekných slovách od vas mnohých uz nic neriešim a idem tam s úsmevom na tvári a ked bude zlá budem aj ja zlá s mojim odchodom. A súkromná klinika si moze pískať...

erickatt
18. apr 2017

Ono zas to sebavedomie ked sa ti sparajú medzi nohami je otázne. Xi asi ako ked sa zubár hrabe v puse a caka ze mu odpovieš. 😂😂😂😂. Ale to dáš a bude fajn

jerrynus
autor
18. apr 2017

Baby takze Ano je to potvrdené som tehu 😊 a zajtra ma čaká návšteva lekárky obvodná mi brala krv a povedala ze to zvládneme a ze ked tak zmeníme gyndu 😊
Dám vediet aká bola jej reakcia 😊

erickatt
18. apr 2017

@jerrynus juuu. Blahoželáme

olivienka28
18. apr 2017

To bude ale odvazne a silne babo ked porazilo antiku 😂😉

jerrynus
autor
18. apr 2017

@olivienka28 sak toto ale pred tromi mesiacmi som mala cisársky rez 🙈🙈 tak teraz sa bojím o aj o seba aj o babo.. maternica verím ze to zvládne sme dobre kamošky 😇😝

slavka1811
19. apr 2017

urcite by bolo fajn,keby sa telo po cisarskom trochu zotavilo.rana maternice sa hoji dlhsie ale stalo sa, tak sa neboj a chod k lekarke.len u nej zistis ake su postupy dalej.a, to že sa bojis co povie je v tomto pripade uplne vedlajsie.nech lekarka riesi situaciu ked sa stala a nech si odpusti nejake vycitky a neviem co ake bludy.vela odvahy ,drz sa 🙂

diastella
19. apr 2017

Ja mam za sebou 2 sekcie a teraz cakam dvojičky 😉 To zvladnes a aj tvoje telo 😘

jerrynus
autor
19. apr 2017

@diastella a 2 sekciu si mala kedy ? Aký je časový rozdiel medzi 2 a3 sc?

jerrynus
autor
19. apr 2017

@slavka1811 no myslím si ze ma posle za interupciu 😞 veď 9:40 mam zajtra u nej prehliadku :/

diastella
19. apr 2017

@jerrynus rozdiel je 2 roky

rik01lulaka
19. apr 2017

@jerrynus to hádam nie...😢 porad sa v tom prípade aj s inými doktormi...držím palce...👍

ivka0412
19. apr 2017

Držím palce. 😉

jerrynus
autor
19. apr 2017

@diastella no to je lepšie nám sa to podarilo 3 mesiace po 2 sekcií a to som brala antiku 😞😞 takze fakt neviem vo zvoliť a co bude správne. Som fakt zvedavá na zajtrajšok

matricia
19. apr 2017

Blahozelam a drzim palce

diastella
19. apr 2017

@jerrynus určite sa porad s viacerými lekarmi

jerrynus
autor
20. apr 2017

Takze tehotna som a doktorka na poslala na zákrok ze je to moc skoro a ze plod tam este nevidí..😞 ale test vyššiel pozitívny u doktorky...

ukulela
20. apr 2017

@jerrynus v kolkom tyzdni mas byt? ak je to prilis malo este, tak plod nemusi vidiet. ja by som urcite na zakrok nesla, resp. sla za inym lekarom na konzultaciu. aj za cenu, ze by som si to musela zaplatit ... nevidim dovod, preco ta zatial posielat na interupciu ... drz sa. pohladaj ineho lekara zatial.

kristinka86
20. apr 2017

@jerrynus Srdiečko vidieť až tak okolo 8.tt. A dovtedy sa dá ísť (ak sa nemýlim) na ten zákrok. ☹ Takže teraz vidieť ešte nič nemusí. Bábo je malinké, ale je tam. Skús fakt zájsť za iným lekárom na konzultáciu. Najlepšie na 3D - ak máš možnosť. Nech TI pozrie tú vnútronú jazvu. Zákrok už ber ako poslednú možnosť - ak by malo ísť o život Tebe i bábätku. Možno to bude chcieť len kľudový režím od polky tehu, ale to som mala mať aj ja a otehotenela som neskôr.. Nie je to až také hrozné, len treba dávať bacha.

rik01lulaka
20. apr 2017

Ja by som si miminko nechala.....však z nejakého dôvodu ste ho počali aj cez antiku...a viem,že sú tam veľké riziká, ale skusila by som to, síce to možno nedopadne dobre, ale aspoň zabojujete o život miminka, treba rátať s tým, že budeš pod drobnohľadom určite...Všetko je tak ako má...píšem svoj názor ako by som reagovala ja
😘

janickacrazy
20. apr 2017

@jerrynus To naozaj? No to je dosť zvláštny prístup lekárky, určite by som to ešte konzultovala s iným lekárom na tvojom mieste. Moju susedu tiež posielala doktorka na interupciu, lebo mala cysty na maternici a ona nešla, dieťa sa narodilo v poriadku a dokonca aj cysty zmizli a po porode bolo všetko v poriadku, čo ani doktorka jej veriť nechcela, že je to možné, lebo mala ísť predtým na operáciu a do toho zistila, že je tehu.

rik01lulaka
20. apr 2017

@janickacrazy to dnešný doktori hádam vždy najľahšiu cestu, aby sa náhodou nemuseli viac pacientovi venovať...😠

celasapremenim
20. apr 2017

@jerrynus to si dala teda dobre malo info od tej doktorky, ze o co ide....urcite to chod konzultovat s inou, dufam, ze babatko chcete

poohie
20. apr 2017

@jerrynus nedaj sa! asi si sla skoro a to by lekarka mala vediet, odkedy vobec nieco uvidi. zabit ho nie je riesenie. ak sa to stane o dalsi mesiac znova, tak co? kam ta posle? trosku by mohli uvazovat, je to smutne tento svet ☹
myslim nadalej v modlitbach na vas dvoch...

likoska
20. apr 2017

@jerrynus nechod......mam kamaratku, kt. mala presne ako vy......nic sa jej nestalo......mala aj nadvahu, aj tretiu sekciu do roka.......teraz ma 4 babo po 3 r. zas sekciu a nic sa jej nedeje

likoska
20. apr 2017

@jerrynus este jednu vec ak nic nevidi v maternici, nech pekne pozrie vajickovody ci nahodou nie je mimomaternicove tehotenstvo

ewisam
20. apr 2017

@jerrynus Stat sa moze, ci budu nasledky popredu nevies, ja som preventivne zo zdravotnych dovodov nemala mat ani jedno a mam 3 vsetky CR. Je pravda, ze ste mali davat pozor ale nikdy nevies ako bude tehotenstvo prebiehat, a nevie to ani lekar... Velmi sa setri a oddychuj, kym je babo male, nemusi sa maternica moc namahat a este co to pozrasta aby to vydrzala do zdarneho konca, velmi drzim palce

kristinka86
20. apr 2017

@ewisam Oni si pozor dávali. Napriek antike je tehu. Aj nám tretie neodporúčali. Priam nás odrádzali. A máme zdravú dcérku - tretia SC. Takže lekárom sa nedá vždy veriť. Moja skúsenosť. 🙂

matricia
20. apr 2017

@jerrynus ja som musela ist na vycistenie maternice, ked som krvacala a doktor povedal, ze je tam len prazdny plodovy vak a potom som o 2 mesiace otehotnela a mam druhe dieta, tiez to nebola sranda. A tiez mi neodporucali otehotniet do pol roka, ale dieta som si chcela nechat.

martinapappova
20. apr 2017

@jerrynus No moze sa stat ze nie je este jazva dostatocne pevna aby vydrzala napor rastucej maternice. TRi mesiace je ozaj dost skoro mne gynekolog povedal ze najskor po cisarskom otehotniet je idealne az po 18 mesiacoch ale nemusis sa bat podla mna je vzdy individualne. Urcite nie si prva ani posledna co tak skoro otehotnela po cisarskom. Treba verit ze to bude dobre a lekari ti urcite budu jazvu sledovat vo zvysenej miere takze neverim ze by sa mohlo nieco stat.