Som ešte tehotná?
mohla by som poprosit o radu a skusenosti, ktore stym mate. pred tyzdnom som mal pozitivny tehotensky test (4x). som ľ tyzdne po ocakavnej menstruacii a dnes som mala krv na nohavickach boli ma v podbrusku, teraz uz ziaden výtok. moze to nieco znamenat. dakujem......... bojim sa 😒
@slavica311 sprav si este test a treba ist na krv...len ta ti povie, co sa skutocne deje.....tu to mozu byt len dohady....i ked kopec bab pocas tehotenstva spini, alebo krvaca.....
@slavica311 - krvacanie nikdy nie je dobry znak, preto treba na pohotovost, za kazdych okolnosti. Trochu spinenia na nohavickach malo vela tehuliek a babatko donosili. Ale treba tomu aj pomoct - lieky na udrzanie a kludovy rezim. Utekaj k lekarovi. Nemusi byt neskoro.
zajdi cim skor k lekarovi.ja som tiez tak krvacala a mala som potrat.nechcem ta strasit
@slavica311 ako pisu ostatne, moze sa jednat o potrat, ale aj nemusi.
keby slo o spontanny potrat tak krvacanie aj krce v podbrusku su silnejsie a pretrvavaju.
trocha krvi moze znamenat len prasknutu cievku a bolest roztahovanie zvacsujucej sa maternice. ale takto cez internet vazne tazko povedat, je to 50 na 50.
ak je to zacinajuci potrat, aj tak s tym nikto nic neurobi.
skus dodrziavat kludovy rezim, kup si ascorutin (davkovanie 3x1) a dufaj v najlepsie 🙂
@slavica311 ...urob si zajtra tehotensky test a apodla ciarky uvidis..... ak bude ovela slabsia ako tie predchádzajuce alebo ziadna, tak je to jasne 😒 a daj vediet
dakujem velmi pekne za rady a nazory, lezim, rano idem k doktorovi. dakujem
ja som krvacala v 7 tyzdni a to fakt dost, hned som bezala na pohotovost, nikto nevedel co to je ale dnes mam uz 2,5 rocnu dcerku tak netreba stresovat ale ani to podcenit a ficat k lekarovi
ahojte, dnes rano sa u doktora spustilo poriadne krvacanie, ale test HCG v krvi je nejednoznacny. zajtra idem na dalsi. doktor vsak nikde nic nevidel. uvidim zajtra.
@soldi smiem sa spytat? ako si dosla k tomu ascorutinu, to odporucil doktor tebe a zabralo, alebo ako?
urcite utekaj k lekarovy, a najlepsie hned na pohotovost, necakaj do rana, moze byt neskoro. ja som mala to iste, dali mi lieky, infuzie a maleho som donosila. hoci som bola na rizikovom, Misko sa narodil aj trochu skor, ale je tu a zdravy. Držim palce,
@slavica311 ascorutin sa bezne predpisuje na krvacanie v tehotenstve, sluzi na spevnenie a stiahnutie ciev. Su to vlastne dva vitaminy- rutin a kys.ascorbova (vit.C)

ahoj.fu moze ist aj o potrat.a to ta nechcem strasit,ale asi to tak bude.chod ku dokimu radsej.