Som otcom ja?
Prosim o radu mam v tom zmätok na obrazku je napisene 8w0d to znamena ze plod je stary 8tyzdnov cize 56dni alebo to znamena ze ma ukončených 7tyzdnou 49dni a v stupil do 8meho pitam Sa z dovodu urcenia ocovstva....😕 Neviem ci som to ja.. a prosim keby podla Vaz mohlo byt pocate dieťa Fotka je z 19.4.2017.. Jednen potencionalny otec bol so slečnou 28.2 a ja 18.2...
Posledna menštruácia jej zacala 20.3 meskala jej cca dva týždne....
CRL je dĺžka plotu od hlavičky po kostrč. Na UZV je označená 1,65 cm čo zodpovedá 8. týždňu. Skôr by som to tipla na teba, ale na isto ti to asi povie až test otcovstva...
ak mala mať termín menštruácie 5.3., tak je o niečo málo pravdepodobnejšie, že dieťa bolo počaté 18.3.
bohužiaľ, dopředu Ti to takto nikto nepovie.... až testy otcovstva po tom, čo sa dieta narodí.
inak dosť blbá situácia... hlavne pre dámu....
p
tak dama hlavne musi ratat vs nasledkami ak sexuje kade s kym - sorry
inak krasny priklad posunutej ovulacie. caka ms 5.3. a ups, ona 8.3. prisla ovulacia 🙂 nahoda je blbec
@chelly tiez si myslim ze by otcom mal byt chlap,s ktorym slecna spala koncom februara,ak medzi nimi nebol dalsi 😀
matus4444 - je tam 50 % šanca, že si otcom Ty 😉
vážne, ťažko to povedať. Počty sú zbytočné, krvácanie, ktoré nastalo 20.3. nijako nesúviselo s menštruáciou, ak už bola tehotná, ak ju mala dostať 5.3. a mávala ju dovtedy pravidelnú, tak je zhruba 51% pre Teba 😀
proste, smola... zistíte to, až keď sa dieta narodí.
Bridget Jones dilema 😀
baby....ja nemam este 40r.
ale na niektore temy som asi uz stara,nehnevajte sa,je to od temy....ale ako sa moze zena vyspat len tak s dvoma muzmi za jeden mesiac a este tak,ze kludne otehotniet moze s oboma?
kde je laska?a co je laska?
@terezka1947 vieš čo, to sa asi môže, ale keď už, tak aspoň tak aby z toho nebol tento prúser.....
@bona_dea ja som stara...velmi stara....
@terezka1947 takato otras doba je, este nechapem toho chalana ze chce aby to bolo jeho, fuj by mi bolo z takej ku.... zle.
@matus4444 nikto Ti to nepovie s urcitostou tak ako mohla mat posunutu ovu, x inych nahod a problemov.To, ze sono si mysli, ze plod ma x y dni aj to moze skreslovat vzdy sa termin porodu upravuje podla velkosti.Takze ani fotkou zo sona sa neriad.Je to dlhodoby vztah?blba situacia pre vsetkych
ono na sone počítajú dĺžku tehotenstva podľa veľkosti plodu a nie podľa poslednej MS ... takže sono by som vôbec nebrala ako určujúce otcovstvo... ja som presne vedela kedy došlo k oplodneniu a čakala som dvojvaječné dvojčatá a jedno bolo vždy veľkostne v norme k poslednej MS, ovulácii a oplodneniu a druhé vždy o niečo väčšie... minimálne o týždeň ... takže odporúčam genetické testy po pôrode, prípadne ak náhodou pôjde budúca mamička na odber plodovej vody tak si doplatiť aj testy otcovstva... ale na odber plodovky sa nechodí len pre určenie otcovstva, museli by byť nejaké "predispozície" k prípadnej genetickej chybe...
v 1. trimestri rastu plody tabulkovo. moze byt odchylka merania nejakych par dni, ale viac nie. cize ovulacia musela naozaj byt toho 8.3. plus minus par dni. ina moznost tam proste nie je. aj to pseudokrvacanie 20.3. zodpoveda ovulacii, ktora prebehla v tom case ako pisem.

týždne tehotenstva sa nepočítajú tak, ako si to Ty predstavuješ...
počíta sa to od poslednej menštruácie obvykle... takže vypočítať "vek" plodu na dni je nezmysel ...
ak mala matka pohlavný styk 18.2. a ďalší 28.2., tak je ozaj relatívne ťažko dopredu zistiť, kto by mol byť otec.
S väčšou pravdepodobnosťou by sa nad tým dalo uvažovať, ak by si vedel kedy mala dotyčná dáma poslednú menštruáciu a koľko dňový cyklus obvykle máva...