Som otcom ja?
Prosim o radu mam v tom zmätok na obrazku je napisene 8w0d to znamena ze plod je stary 8tyzdnov cize 56dni alebo to znamena ze ma ukončených 7tyzdnou 49dni a v stupil do 8meho pitam Sa z dovodu urcenia ocovstva....😕 Neviem ci som to ja.. a prosim keby podla Vaz mohlo byt pocate dieťa Fotka je z 19.4.2017.. Jednen potencionalny otec bol so slečnou 28.2 a ja 18.2...
@mucilienka presne, aj ja som akurát dočítala celú diskusiu, som zvedavá ako to dopadne. @matus4444 držím palce, daj potom vedieť, čo ukázali testy.
Dievčata stručne niesom to ja 😊 na ostatné veci odpíšem večer
😉
Wau super isto ti spadlo bremeno z ramien 😉 tešim sa s tebou a som presvedčená že až sa raz rozhodneš mať rodinu budeš to mať riadne premyslené 😉
Ahoj Matus citavala som tvoju diskusiu a tiez som bola zvedava ako dopadnes.Gratulujem ti,isto ti spadol kamen zo srdca a nemusis sa trapit nad otazkou co by bolo dalej keby,ze je dietatko tvoje.Teraz ti drzim palceky aby si vo svojom zivote stretol tu pravu a mal s nou krasnu a milujucu rodinku.Vela stastia 🙂😉
baby, fajn, mlademu gratulujete, ze si citujem "ku***" nemusel uviazat na krk- zas nezabudnite, ze mlady sa ozral a vychrapal so zenou, co si pomaly ani nepamatal - a hlavne bez ochrany.
takze, @matus4444 - situacia dopadla pre teba dobre, no nabuduce davaj pozor kedy a v akom stave a s kym riesis.
Sytuacia je taka teraz ze slečna sa s jedným medzičasom dala dokopy a zhodou náhod je aj otcom dieťaťa. Poznaju sa dva roky a viedli milenecký vstah az to prepuklo do tochto. Ja som tam bol zakomponovany ako bokovka. Takze ako som si myslel ze to bude zle nakoniec je z toho happyjend... Zaplatil som si za tuto bokovku neskutočným stresom ktory trval skoro 5mesiacov... stale tomu neverim ze to skončilo... Dievcata ďakujem za podporu bol som ozaj zúfalí. Uz to nikdy nechcem zažiť a momentálne sa bojim žien :D ozaj všetkým diky.
@matus4444 moja rada do zivota cim viac roznych bab a bokoviek zazijes tym skor si otupis zmysel najst si tu pravu. Viem ze som staromodna ale ono to fakt funguje ked hladas toho praveho a velmi ti na tom zalezi pride ti do cesty a ty hned prezijes ze je to on-ona a potom uz to je len krasne a ide vsetko ruka v ruke ako ma az to moze vyustit do naherneho vztahu .... neskor manzelstvo a neskor RODINY ja som si toho praveho nasla tento rok mame 14te vyrocie svadby je to moj prvy a posledny TEN PAN PRAVY.... milujem ho kazdym rokom viac a viac aj nase nadherne 3 deturence 😉 oplatilo sa cakat 😉
Ženy viete čo mám už dlho ženu svojho života aj krásne zdravé bábätko 😘❤️

Tak hrozne to pre ňu mohlo byť nech sa teší na pôrod... To bude ešte spomínať na pohodový odber plodovej vody 😂