icon

Som otcom ja?

matus4444
20. apr 2017

Prosim o radu mam v tom zmätok na obrazku je napisene 8w0d to znamena ze plod je stary 8tyzdnov cize 56dni alebo to znamena ze ma ukončených 7tyzdnou 49dni a v stupil do 8meho pitam Sa z dovodu urcenia ocovstva....😕 Neviem ci som to ja.. a prosim keby podla Vaz mohlo byt pocate dieťa Fotka je z 19.4.2017.. Jednen potencionalny otec bol so slečnou 28.2 a ja 18.2...

Som otcom ja?
Strana
z8
aspinka
7. júl 2017

Tak hrozne to pre ňu mohlo byť nech sa teší na pôrod... To bude ešte spomínať na pohodový odber plodovej vody 😂

bashka80
8. júl 2017

@mucilienka presne, aj ja som akurát dočítala celú diskusiu, som zvedavá ako to dopadne. @matus4444 držím palce, daj potom vedieť, čo ukázali testy.

matus4444
autor
14. júl 2017

Dievčata stručne niesom to ja 😊 na ostatné veci odpíšem večer
😉

matus4444
autor
14. júl 2017

🙂

dismonika
14. júl 2017

@matus4444 verím, že Ti odľahlo a do budúcna si sa hádam poučil ;)

aspinka
14. júl 2017

@matus4444 keby tam bol opak tak tomu neuverim! Tak a teraz pristupuj k urcitym veciam v zivote ovela zodpovednejsie 😉 .... dostal si od zivota dalsiu sancu zacat spravne...

kvetinka_andrejka
14. júl 2017

Wau super isto ti spadlo bremeno z ramien 😉 tešim sa s tebou a som presvedčená že až sa raz rozhodneš mať rodinu budeš to mať riadne premyslené 😉

lucienka1981
14. júl 2017

Ahoj Matus citavala som tvoju diskusiu a tiez som bola zvedava ako dopadnes.Gratulujem ti,isto ti spadol kamen zo srdca a nemusis sa trapit nad otazkou co by bolo dalej keby,ze je dietatko tvoje.Teraz ti drzim palceky aby si vo svojom zivote stretol tu pravu a mal s nou krasnu a milujucu rodinku.Vela stastia 🙂😉

ema234
14. júl 2017

@matus4444 gratulacia a oslavuj , ze taku ku.vu nemusis mat s deckom na krku 🙂

ukulela
14. júl 2017

baby, fajn, mlademu gratulujete, ze si citujem "ku***" nemusel uviazat na krk- zas nezabudnite, ze mlady sa ozral a vychrapal so zenou, co si pomaly ani nepamatal - a hlavne bez ochrany.
takze, @matus4444 - situacia dopadla pre teba dobre, no nabuduce davaj pozor kedy a v akom stave a s kym riesis.

matus4444
autor
15. júl 2017

@aspinka velmy ti ďakujem ze si ma uviedla do obrazu lebo neviem ci by som to psichicky dal. Velka vďaka
😉 🙂

matus4444
autor
15. júl 2017

Sytuacia je taka teraz ze slečna sa s jedným medzičasom dala dokopy a zhodou náhod je aj otcom dieťaťa. Poznaju sa dva roky a viedli milenecký vstah az to prepuklo do tochto. Ja som tam bol zakomponovany ako bokovka. Takze ako som si myslel ze to bude zle nakoniec je z toho happyjend... Zaplatil som si za tuto bokovku neskutočným stresom ktory trval skoro 5mesiacov... stale tomu neverim ze to skončilo... Dievcata ďakujem za podporu bol som ozaj zúfalí. Uz to nikdy nechcem zažiť a momentálne sa bojim žien :D ozaj všetkým diky.

malibu21
16. júl 2017

@matus4444 Dostal si druhú šancu tak snu narábaj opatrno ! Gratulujem že vysledky dopadli v tvoj prospech tam sa nedalo nič iné čakat ;)

aspinka
16. júl 2017

@matus4444 moja rada do zivota cim viac roznych bab a bokoviek zazijes tym skor si otupis zmysel najst si tu pravu. Viem ze som staromodna ale ono to fakt funguje ked hladas toho praveho a velmi ti na tom zalezi pride ti do cesty a ty hned prezijes ze je to on-ona a potom uz to je len krasne a ide vsetko ruka v ruke ako ma az to moze vyustit do naherneho vztahu .... neskor manzelstvo a neskor RODINY ja som si toho praveho nasla tento rok mame 14te vyrocie svadby je to moj prvy a posledny TEN PAN PRAVY.... milujem ho kazdym rokom viac a viac aj nase nadherne 3 deturence 😉 oplatilo sa cakat 😉

matus4444
autor
18. júl 2017

@aspinka Velmy pekne si to napisala
😉
🙂

katuskatt
19. júl 2017

@aspinka presne tak. Úplne súhlasím ja som s mojim manželom od 18 rokov. Sme spolu 11 rokov z toho sme rok manželia a 10 rokov spolu bývame ,mame krásnu 3 ročnú dceru

matus4444
autor
5. nov 2023

Ženy viete čo mám už dlho ženu svojho života aj krásne zdravé bábätko 😘❤️

vanilka3
5. nov 2023

@matus4444 Blahozelam a zelam vsetko dobre 🍀🍀🍀

Strana
z8