icon

Som tehotná

rasty815
22. apr 2014

Ahojte dnes som sa dozvedela podla testu ,že som tehotna som štastna 🙂

bosorka257
17. máj 2014

@xevulax dakujem ti za radu som asi trosku mimo z toho tak velmi sa tesim

xevulax
18. máj 2014

@bosorka257 to je normalne, chvilu potrva kym si to uplne uvedonia. Realuta pride o par mesiacov. Tak s ates, davaj na seba pozor a vela oddychuj potom uz nebudes. Viem o com hovorim. Ja nemamcas ani na toaletu nie to este na spanok.....

bosorka257
18. máj 2014

@xevulax velmi sa tesim a dufam ze vsetko bude v poriadku...inak myslis ze je normalne ze mam krce v podbrusku?mavam take bolesti ked mam svoje dni a teraz neviem ci je to v poriadku...

xevulax
18. máj 2014

@bosorka257 hej je to uplne normalne. Ja som tiez mala pocit, ze kazdu chvilu dostanem menzes. Pokial au to len take bolesti nemas sa preco stresovat. Telo sa teraz musi priaposobit tomu, ze bude babatko rast. Pocas celeho tehu mozes obcas pocitovat bolesti. Ja napriklad pri dvojkah led som irobila len zly pohyb citila som celu maternicu ako ma bolela. Ale ro az vo vyssom stadii a pri dvojkach a pri statsej som vtacala od zaciatku do konca 5. Mesiaca. Neskutocne zle mi byvalo. A pri stataej aj na konco som vracala alw to uz mi nebolo zle len som jedla zrazu som bezala na wc a pokracovala dalej v jedeni. Muz nechapal🙂 zato tie prve mesiace boli strasne. Mozno teba to ani nechyti. Ked som sla do chladnicky vzdy som na nos uviazala sal, bo mi strasne smrdela a ked som varila to bolo ako za trest aj 20x som odbehla na wc) tera na to rada spominam u to nildy neAzijem. Najkraajsie su toe kopanceky v brusku🙂 jak to mi chyba veru. Tesaz ma okopavaju ale zvonka 🙂

bosorka257
18. máj 2014

@xevulax tak to si ma velmi upokojila teraz...ja som este len v 5tt a stale som unavena a mam pocit ze vsetko vyvratim co zjem..pre mna je to vsetko nieco nove a velmi sa na to tesim....raz som uz o babo prisla este uplne na zaciatku tak verim ze teraz to vyjde..preto teraz riesim co a ako bude..a navyse som sa prestahovala k priatelovi do UK a nema mi kto pomoct..

xevulax
18. máj 2014

@bosorka257 nestresuj sa a nemysli na zle veci. Ak este nemas zacni brat vitaminy pre tehulky s obsahom kyseliny listovej. Na nevilnost ti koc neporadǐ ja som vyskusala kadeco nic nepomahalo. Uvidis kmpar mesiacov budes mat nabrukach drobceka a tesit sa/)

javorinka2
18. máj 2014

@bosorka257
@xevulax baebnky poraďte, som cca 5tt a bolia ma kríže - dá sa to vydržať, ale som taká nafuknutá - ide mi to až do krčov...Mate to niektorá, dufam ze je to len priznak tehu:🙂))

gabko26
Odpoveď bola odstránená
xevulax
19. máj 2014

@javorinka2 ja som to v tehu nemala ale na nafuknutie ak mas plynu daj espumisan to sa v tehu moze a krize spomen dr. Ked pojdes na poradnu. Nebolia ta oblicky?

javorinka2
19. máj 2014

@xevulax áno akokeby išla na mňa obličková kolika ktorú občas mávam:( Dnes dr. už videla plodovy vacok a že je to normálne tie kríže:(

xevulax
19. máj 2014

@javorinka2 no tak je vsetko teda ok. Vidis neboj este kolko vselijakych bolesti bude aj pocas tehu aj po porode..... Da sa zvladnut.

javorinka2
19. máj 2014

@xevulax veď to pre mimco všetko;) ďakujem a prečo si sa pýtala na obličky..??

xevulax
19. máj 2014

@javorinka2 neviem len tak ma to napadlo, ci by to oblicky nemohli byt. Mna raz vvtehu boleli ale to ma asi ofuklo. Davaj si na seba pozor 🙂

javorinka2
19. máj 2014

@xevulax ďakujem si zlatá;) Ešte zajtra do práce a smeeer PN.Nechcem nič riskovať keď sme si za týmto šťastím behali takmer 3 dlheee roky:(

bosorka257
19. máj 2014

ahoj babulky,neviete mi poradit nieco na udrzanie...pocula som ze alchemilkovy caj je dobry je to pravda?mam trosku strach aby sa nic neprihodilo

xevulax
19. máj 2014

@javorinka2 treba radasej oddyhovat🙂 drzim palce
@bosorka257 ja by som v tehu asi len tak hocico nepila. Niektore bylinky sa v tehu nemozu. Ty si v zahranici vsak? Tam jw to asi s tym zdravotnictvǒ trochu horsie. Neboj vsetko dobre dopadne

standu
19. máj 2014

@rasty815 gratulujem!!

bosorka257
19. máj 2014

@xevulax ano ja som v UK a tu je to veru horsie trosku..dnes som bola u doktora no to ti nic nepovedia len ta objedaju k porodnej sestre tu sa to vsetko riesi len s nou...a mna objednali az na polovicu juna dovtedy musim vydrzat...ak mi viete niektora poradit budem rada ...

nikolka2014
21. máj 2014

@bosorka257 s tými obavami som bola narovnako.. Ked som si po vynechani ms urobila zopár testov a vsetky mali // tak som začala strasne plakat a prva reakcia bola ze som zacala strašne kricat na priateľa ako mi to mohol urobiť,ze ja este mamou byť nechcem :D no po par minútach ní doslo ze som vlastne fakt rada auvedomila som si Že ma postretla tá najkrajšia vec na svete 🙂 ked som sla o pár dní neskôr ku gynekologovi tak som sa v čakárni uz len modlila nech boli tie testy pravdivé a nech som naozaj "v tom" a doktorko mi to potvrdil 🙂 teraz uz len čakať kým pôjdem do poradne kde mi povedia ze je všetko OK 🙂 som fakt šťastná a myslím si že tá žena ktorá ešte dieťatko neplanovala a akosi sa pošťastilo ma nárok na trošku väčšie obavy pri Zistení tehu 🙂 a vôbec tehu hormóny sú nevyspytateľné 🙂 ja placem a este aj teraz ale uz kvôli iným veciam a niekedy až divnym čiže priateľ a známi sú uz zo mňa hotový a to je len začiatok :D :D

julypetkova
25. máj 2014

a je to tu 🙂 zadarilo sa 😵

nikolka2014
25. máj 2014

@julypetkova gratulujeeem 🙂

417781
25. máj 2014

krasne gratulujem...

bosorka257
25. máj 2014

Babuuusky mám otazku..mozem si v tehu dat cierne uhlie ??

bosorka257
30. máj 2014

dievcata je dobre ked mam krce v podbrusku?mam ich len na lavej strane bojim sa o babo,,,

asimama
30. máj 2014

@bosorka257 v kolkom tt si?bolo by dobre zajst za doktorom,ci sa babatko vyvija tam,kde ma..

bosorka257
30. máj 2014

@asimama som v 6 tt..myslis ze je to nieco zle?

asimama
31. máj 2014

mohlo by ist o mimomaternicove..pre istotu a tvoj klud v dusi by si radsej mala zajst za doktorom..

sophie1981
31. máj 2014

@bosorka257 neboj, mysli pozitivne, vsetko bude ok..je to trosku zlozitejsie v uk ..(zase kazdemu vyhovuje nieco ine, stretla som sa aj z babami, ktorym ten uk system viac vyhovoval nase im prislo "otravne")....ja som si prve tehu odkrutila v UK druhe na svk a je to veru rozdiel ale da sa to...a k tej lavej strane....moju dceru som od sameho zaciatku citila len na lavej strane a tam si potom aj ostala az do konca....a syn ten sa zase prevaloval zvacsa na pravej.....picha a boli to, lebo sa to tam vsetko musi zmenit....pokial nekrvacas alebo nespinis, nemas nejake hrozne bolesti tak bud v klude.....ja viem ze sa bojis....ale urcite to zvladnete... 😉

bosorka257
31. máj 2014

dievcata dakujem vam velmi pekne poradili ste mi , v pondelok idem k doktorovi tak uvidime co nam povie

nija26
6. jún 2014

Ahojte,vcera mi dr povedal ci mame v rodine dvojicky...ja ze ako to mysli tak mi ukazal na PC sono..bola tam hneda gulkamobalena bielym kruhom-placentou a na obrazovke 10cm nizsie bola dalsia hneda slabsia gulka bez obalenia placenty...povedal ze moze tobyt chyba v pc..nejake vlny atd..a nemali by byt tie hnede gulky podla vas blizucko pri sebe obalene obe??Dakujem