icon

Som tehotná a bojím sa to povedať priateľovi

1farfallino1
31. mar 2015

ahojte, bojim sa povedat priatelovi ze som v tom, o detoch sa vyjadruje iba v zlom, vraj nase jedine dieta bude pes a ze by sa toho skaredeho mimozemstana nikdy nedotkol:-\ strasne sa bojim ako bude reagovat

Strana
z2
lauricka
31. mar 2015

to si si teda vybrala muza, necakaj, ze to s nim bude pekne. Takyto charakter milujes? S takymto tuzis mat rodinu? Niektore zeny naozaj tazko pochopit.

buba987
Odpoveď bola odstránená
1farfallino1
autor
31. mar 2015

@lauricka nikdy by mi ani len nenapadlo ze je takyto vzdy vystupoval uplne opacne proste bola som stastna mala som priatela ktory ma zahrnal omnozstvom lasky a taketo spravanie by som naozaj necakala ..:/

livia341
31. mar 2015

@1farfallino1 ked nemá v láske deti a hnusne sa vyjadruje, tak by som sa nanho vykaslala už dávno ani za svet do postele nešla a našla by som iného chlapa čo má rad deti a rodinnú pohodu. A nie z netvorom žiť.

lajlilinka
31. mar 2015

To žijem na inej planéte, alebo som taká naivná, že si myslím, že počať dieťa je dohoda dvoch ľudí???
Lebo ak nie, chlap bol v tomto prípade naozaj iba darca genetického materiálu a mamička sa nemôže čudovať, že otec zareaguje negatívne príp. ho bude vychovávať sama...

kittyjuliette
31. mar 2015

Neviem,ci by som mala zaujem ostat s chlapom,ktory je so mnou,lebo "musi so mnou ostat",k comu je to dobre?

lalitagopi
31. mar 2015

Ked bola jedna kamarátka tehotná, a všetci hovorili, že "jej narodí sa to najkrajšie divčatko"...jej manžel vždy hovoril, čo najkrajšie, každé deti sú rovnaké...
pak prišiel velký deň, dali mu do ruky jeho čerstvo narodené dieťa a rozplakal sa - "že toto je to najkrajšie dievčatko na svete" 🙂
chcela som s tým povedať len to, že často mladý chlapci hraju pozu, pretože tak sú cool medzi priatelmi, ked su tvrdý a neukážu najavo žiadnu mäkkosť - ale ich srdce nakoniec zmäkne 😎 - a prajem aj Vám aby to tak bolo 🙂

lalitagopi
31. mar 2015

a sú aj dievčatá čo tvrdia že žiadne deti nikdy a blbé reči ... pak začnú tikať biologické hodiny, pracovať hormony - a názor zmenia - pre ženu mať deti je tá najprirodzenejšia vec 🙂

ivca88
31. mar 2015

Inak aj moja znama strasne nechcela deti..... ze ona ich neznasa .... a v 26 sa vydala a muz ju "donutil" mat aspon jedno dieta.....
No a teraz svoju malu miluje... uz je z nej pomali skolacka.... no ostatne deti i tak neznasa 😀 😀 😀 ale svje miluje ! 😀 cize kazdy sa moze zmenit

1farfallino1
autor
1. apr 2015

dakujem za podporu zatial to vyzera ze to zvladneme 🙂

ivca88
1. apr 2015

@1farfallino1 to som rada 🙂 dufam ze sa muz spamata 🙂 a ak nie.... odist mozes hocikedy.... no vzdavat to netreba 🙂

Strana
z2