Som tehotná a mladší partner ma núti ísť na potrat
Ahojte. Prvy krat pisem na obdobne forum, ale neviem si sama poradit a nechcem tym zatial zatazovat rodinu. Zaciatkom tohto roku som sa zblaznila. Zoznamila som sa s ovela mladsim a hoci som si hovorila ze nikdy mladsieho,spolu sme uz viac ako 3 mesiace tvorime harmonicky par. Teda az do poslednych dni sme si uplne vyhovovali. On bude mat o dva mesiace 21, ja som mala pred mesiacom 29.
Problem nastal vtedy, ked som zistila, ze som tehotna. Hovorila som si ze nikdy nepojdem na potrat, ale teraz neviem co mam robit. Priatel dieta nechce, dava mi logicke argumenty ze je mlady, ze vychovu nezvladne, ze studuje a nepracuje a ziada ma, aby som podstupila potrat. Pritom som mu aj povedala ze sa o dieta postaram aj sama, nema sa coho obavat, nijak sa ho to nedotkne, ale trva na svojom s tym, ze by ma nikdy nenechal samu s dietatom, ale jednoducho nie je pripraveny. Ak by som bola sebecka, je mi jedno co si on mysli, ale beriem nanho ohlad. A neviem sa rozhodnut. Zacinam mat z toho zdravotne problemy. Mate niekto skusenosti s tehotenstvom v skorom veku, alebo s mladsimi partnermi?
Vopred dakujem za akukolvek radu.
@sweeeteee ďakujem za opytanie ,ano nechala som si aj ked sa so mnou nebavila asi 2 tyzdne,ale teraz sa bavi normalne zvikol si ,ja som mu povedala ze si to necham a nech sa aj posklada,akurat zajtra idem na kontrolu ci bije srdiecko tak sa modlim aby bolo vsetko v poriadku pretoze tie stresy co som si prezila pocas sviatkov boli hrozne....terz uz je lepsie,uz sa mi nevyhraza uz ani neplacem koli nemu,tak dufam ze to tak ostane a babatko bude zdrave :D a samozrejme tesim sa s vami na vase babatko 🙂
@hula tak nech sa dari a babatko je v poriadku 🙂 Chlapi su aj tak nestali, dieta nam ostane navzdy :D
Ja som tiez bola zo zaciatku vo velkom strese, tiez som sa bala a v podstate sa bojim az doteraz, lebo pred dvoma rokmi som potratila v 6-tom tyzdni s vtedajsim priatelom a to sa tesil.... Prve vecicky som zacala nakupovat az niekedy koncom siesteho mesiaca. Takze som vdacna za kazdy kopanec, aj ked su coraz silnejsie a silnejsie. Ale aspon viem ze je v poriadku a srdiecko pracuje ako ma 🙂))
tak vidis pisala som ze sa bude tesit. Som nesmierne rada ze si nas pocuvla.
Asi uzavriem toto forum, pred par dnami sa nam narodila zo zaciatku partnerom nechcena dcerka - malilinka, iba 2500g. Ked ju ocko zbadal, rozplakal sa od stastia a nevedel sa dockat az nas obe zoberie domov. Uz sme doma z porodnice den a obaja z nej nevieme spustit zrak. Priatel je hrdy otecko, stara sa, uspava...
Takze vzdy sa da najst riesenie, drzat si vlastne dieta v naruci je asi to najkrajsie co som kedy v zivote zazila.
Nech ste vsetci zdraví a stastní

@vladazien000 pekne si to napisala a mas pravdu. Diskusiu som zalozila v lete minuleho roka, bolo to par tazkych tyzdnov, ale teraz sa uz prcka nevieme dockat. O nejakych 6 tyzdnov ju uz hadam za prstiky budeme moct drzat aj my 🙂