icon

Som tehotná a nie som šťastná. Čo ďalej?

ucholacik
21. nov 2016

Ahojte na začiatok Vás chcem poprosiť aby ste ma hneď neodsudili.Som s priateľom 4 roky.Mám 3 ročného synčeka a teraz čakám ďalšie a som v 5tt.Mám problém a neviem čo ďalej. Nie som vo vzťahu šťastná. Priateľ je často bez roboty nikde má nepusta samu a psychická má tyra. On chce strašne babo ale ja neviem či urobím dobré keď si ho nechám. Viem, že to maličké za to nemôže ale bojím sa, že by sa nenarodilo do stastnej rodiny. Preto uvažujem si to dať zobrať zo zdravotných dôvodov pretože mám boreliozu.

Strana
z3
miselar
23. nov 2016

@evittam tlieskam ti ...si zabila 😂😂😂

kacenka2803
23. nov 2016

Nie si prvá a nebudeš ani posledná čo odíde od chlapa môj názor je že sa to bude len zhoršovať mamu máš ? Ak áno šup k nej určite ti pomôže nato sú naše mamky . Preboha len nezabijaj bábo ono sa na svet nepýtalo ak si ho nechceš nechať existujú hniezda zachráni a podobne organizácie čo by iné ženy dali za tehotenstvo veľa pozitívnej energie prajem a povec si že si žena jedna silná žena a nahlas všetko zvladnete

gdulskadarina
23. nov 2016

Prajem vela stastia a urcite babatko nechaj zit...Uz sa rozhodni ty sama ci si ho nechas ale daj mu aspon sancu ver ze na slovensku caka milion zien na to aby sa stali matkami a aj ty podla mna tuzis byt matkou neber si tu prilezitost ☹

Strana
z3