icon

Som tehotná, partner ma nechal a neviem čo ďalej

lillynqa
19. máj 2012

Ahojte... Vela citavam Vase prispevky, tak som sa rozhodla ze sem tiez napisem svoj problem. Nemam sa s kym porozpravat, komu sa zdoverit a citim sa tak na nic... S mojim priatelom sme spolu boli skoro 2 roky... Posledny rok som pocuvala len o tom, ze by chcel aby sme spolu mali dieta.. Potom tato tema u nas utichla.. Po jednej velkej hadke odo mna moj priatel odisiel a neozval sa tyzden, nechcel o mne pocut... Je pravdou, ze som bola nervozna a vybehla som nanho kvoli hluposti, ale necakala som ze kvoli takej malickosti odide a ukonci nas vztah... Stalo sa to pred 8. dnami... Vcera som zistila ze som tehotna, asi v 5 tyzdni... dlho som plakala a premyslala co robit a tak som mu zavolala co sa deje... Prisiel za mnou, sli sme sa prejst a cely cas ma obimal a vravel ze sa nemusim nicoho bat, ze vsetko bude v poriadku, bude so mnou kazdy den, lebo ma lubi a mat babo bude spica... Nechce aby som si to dala vziat... Dnes rano mi vsak zavolal ze sa chce stretnut... To co mi povedal som vobec necakala a strasne ma to zranilo... Vraj mam ist na interupciu, ze on ziadne decko so mnou nechce a ked to nespravim tak prenho jednoducha ani ja ani male exitovat nebudeme a mam si robit co chcem... Opytala som sa ho co sa stalo a povedal mi ze si to premyslel a odsiel... :( Ja neviem co si mam mysliet a co mam robit... Po babatku som tak velmi tuzila... nerozumiem tej zmene a netusim co bude dalej... Poradte mi prosim, ak sa to vobec da...

Strana
z3
ivina161
11. máj 2013

@agem12345
Nie. A este jedna vec-drzte sa a bud jej oporou 🙂

jaja018
11. máj 2013

@lillynqa ahoj ako pokračujete? Tatko sa nespamätal?

jaja018
11. máj 2013

@agem12345 Navštevuje psychiatrickú ambulanciu ? to by bol možno problém v jej veku nakoľko nemá 18. Ale myslím si ze kým ona nebude súhlasiť rodičia o tomto rozhodnúť nemôžu. Je to jej telo

tinka2306
6. júl 2013

@lillynqa
ako to dopadlo? ja som momentalne na tom asi podobne ako ty

aredhel
6. júl 2013

@lillynqa urcite si to dieta nechaj lebo ak ho das prec urobis tu najväcsiu chybu ver mi...ono predsa za nic nemoze a uvidis ze ked sa ti narodi zahrnie ta takou laskou ze hned zabudnes na vsetku bolest...no a na tvojho byvaleho partnera sa vykasli ked je taky hajzel ale nech ti na male plati...urcite si casom najdes niekoho ineho kto si bude vazit aj teba aj tvoje dieta a bude vas oboch lubit...

katren
6. júl 2013

@aredhel ale @lillynqa to ma uz asi vyriesene....a dufam, ze stastlivo.....ved otazka ma viac ako rok 😉

aredhel
6. júl 2013

@katren uff to ma ani nenapadlo pozriet na datum 🙂 zmiatli ma tie posledne prispevky 🙂 tak dufam aj ja ze to dopadlo dobre 🙂

petula8
7. júl 2013

@lillynqa ja som sa ocitla pred rokmi v podobnej situácii, a dieťa som si vziať nenechala, nemala by som na to odvahu a aj som sa bála hlavne toho že ak by som sa aj rozhodla pre interupciu a zobrali by mi dieťa, tak sa kľudne môže stať že už v živote nikdy mať deti nebudeš, a toto som riskovať kvôli nejakému debilovi nemohla. to by som si celý život vyčítala. Ja som si dieťa nechala, otec o ňu síce záujem nejaví ale našla som si po rokoch priateľa ,ktorý ju berie ako svoju dcéru a ona ho volá ocko aj keď vie, že nie je jej biologický a o biologickom otcovi nechce ani počuť. Toľko moja rada a rozhodnutie už bude na tebe prajem veľa šťastia v rozhodovaní 🙂 😉

petula8
7. júl 2013

@lillynqa bábo si nechaj, celý život ti bude robiť radosť

aredhel
7. júl 2013

No ja som tiez v presne takej situacii a o malu som bojovala a nedala si ju vziat...jej otec o nu taky tak nejavi zaujem ale mne je to uz v podstate jedno pretoze ja ho vo svojom zivote nepotrebujem a ani nechcem takeho uboziaka a zbabelca a mala ho tiez nebude hoci mi je to trosku luto kvoli nej lebo ona si nezasluzi takyto postoj ale co sa da robit...ked raz niekto nema srdce a svedomie tak co narobime...ale nelutujem to ze som si ju nechala lebo je to ten majvacsi poklad aky som v zivote mohla ziskat 🙂 🙂 🙂

Strana
z3