icon

Som tretíkrát tehotná

frau99
29. jún 2016

Ahoj som tu nova , dnes som si nasla na teste druhu ciarku fialovu slabsiu ale je tam . Budeme mat 3 dietatko ako to zvladate vy ?? Neni vela 3 deti ?? 🙂 ,

Strana
z2
stvura
Odpoveď bola odstránená
meusicka
30. jún 2016

@monilik veselo je a casto aj na prasky, ale nedala by som to za nic na svete 😀 u nas dokonca nikto v rodine nemal a teraz caka dvojicky aj moja sestra. takze generacie sa to neukazalo az teraz. 😀

myzma
30. jún 2016

Cauko,

Tesim sa, ze je tu toľko pozitívnych komentárov! Lebo mať tri deti, je dnes pre niektorých sci-fi a pozerajú na teba ako na asociála.... my máme zatiaľ tri, 6r, 5r a 2r začiatkom budúceho roka pribudne nový člen. Cudzím ľuďom je mi to ľahšie povedať ako rodine....

Osobne môžem povedat, že moje rodičovstvo začalo až od tretieho dietatka. Uz som sa uvolnila, mala skúsenosti co a ako, system, oragnizaciu, rytmus bežného dna, ze sme boli disciplinovanejší ako kamaratky s jednym dietatom. stiham toho tiez dost, nepomáha mi nik, je to dobra skola.... my sme krestania a rezonuje mi vers, že bude spasena rodenim deti.... verím, že je to myslené tak, že skrze rodičovstvo prichádza premena samotnej matky k lepšiemu.... za mna to isté platí, preto hovorím, že moje rodičovstvo začalo až od toho tretieho dietatka....

Veľa som počula, ze od tretieho to ide ľahko, dnes to môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti.

Ďalším povzbudenim je, že vidím v našom živote, z esme sa ako rodina nikdy nemali materiálne tak dobre, s každým dieťaťom prichádza požehnanie zhora. Je o nas postarané a často pridu dary zo strán, odkiaľ to človek nečaká, tým nechcem povedať, ze som závislá na ostatných,co nám kto dá, ale vidím ,ako sa nebesky otec stará o nas... je jasné, ze s príchodom ďalšieho člena rodiny prichádzajú i ďaľšie výdavky, ale život dieťaťa a jeho dar pre rodinu sa nedá vyčísliť....

A tie vzťahy medzi deťmi! Je úžasné vidieť lásku medzi nimi, to, ako sa učia deliť, pomáhať si navzájom, stat za sebou....

A áno,i búrky pridu, ale po každej búrke vyjde slnko a každé ťažšie obdobie prejde!

Drzte sa!

@frau99

stvura
Odpoveď bola odstránená
myzma
30. jún 2016

@stvura no, ani my sme neplanovali 😁 ale vzhľadom na našu rodinnú situáciu je ďalšie dieťatko riešením z neba 😁 a neboj, nepresviedcam na ďalšie, to je vaša vec 😉

frau99
autor
30. jún 2016

@meusicka gratulujem to musi byt krasne mat dvojicky mas dvojvajecne ci jednovajecne ? Ako mam male deti daju mi dost zabrat neviem kde mi hlava stoji a bojim sa ako to budeme zvladat o peniaze nejde zabezpeceny . No neviem ci bude silniet ked dnes som mala druhy negativny

frau99
autor
30. jún 2016

@bibbina robila som si vecer ten prvy a ten druhy dnes rano ale neviem si vybrat bud som alebo niesom

frau99
autor
30. jún 2016

@myzma ahoj dakujem za krasny koment . Viem ze su darom nedokazala by som sa vdat . Len sa bojim ze nebudem vladat mam dve male deti a mam toho vela a neviem si predstavit tri by mna pozerali ako na ciganku alebo neviem este koho .

meusicka
1. júl 2016

@frau99 ahoj, moje dvoicky su dvojvajecne, ale napodiv sa velmi podobaju, treba cas nato aby ich clovek vedel rozoznat. hadam ked budu vacsie, tak to bude lahsie 😀

ked mas na teste ciarku, tak HCG mas a to je tehotensky hormon. skus cakat, uvidis. vsetko bude tak ako ma byt. 😉

zuzkasu
3. júl 2016

@frau99 ahoj ja som tiez oen nedavno zistila ze som tehu a cakam tretie mame dvoch chlapcov tak snad dame do tretice dievcatko 😊 Mam obavy aj strach nakolko budem mat v novembri 36 chlapci maju 12 a 7

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzkasu
3. júl 2016

@stvura no dufam ze bude lahky ako pri druhom , prvy porod bol hrozny😂

frau99
autor
3. júl 2016

@stvura fuha dost malo medzi nimi ja sa len bojim aby som mala normalne tehotenstvo rizikove mam 35 tyzdni som bola hospitalizovana pri oboch predcastny porod ale vsetko dobre dopadlo rodila som po termine , neviem si predstavit ze budeme 3 doma

frau99
autor
3. júl 2016

@zuzkasu to mas velkych chlapov uz ☺☺☺ ti pomozu doma ale nezavidim ti ucit sa ale drzim palceky nech ti vsetko dobre dopadne

frau99
autor
3. júl 2016

@meusicka to musi byt krasne mat dvojicky aj strasne , lubia sa mi velmi dvojicky ked chodia tak isto oblecene a podobaju sa na seba ☺☺☺ ale kolko starosti . Ako si to zvadala sa starat o obidve ???? No uvodim pockam este hadam bude vsetko dobre 😀

zuzkasu
4. júl 2016

@frau99 mladsi ide teraz do prvej tak to bude zaberak a kedy mas priblizny termin? ja okolo 19.2.

stvura
Odpoveď bola odstránená
meusicka
4. júl 2016

@frau99 rezim si clovek stael najde, lebo musi. u nas to bolo tazke aj preto, ze este tam bola velka slecna, ktora zial bola na vedlajsej kolaji, nejdnoducho sa nestihalo vsetko tak ako pred dvyjickami. tazke je hlavne ked su deti chore, jedna chyti, potom druha, a kazda che mamu.... ale ako rastu je to stale jednoduchsie. neviem ake to bude ked budu vacsie, ci to potom zase nebude na prasky 😀

zuzkasu
11. júl 2016

@stvura ja sim prvy mala dlhy rodila som na sucho ziadna plodovka uz 4 dni pred, strasne potrhal a pritom bol malinky,druhy porod bol uzasny velmi rychli a krasny tak uvidime do tretice ja sa velmi bojim tripple testov, amnio a tak 😓 a hlavne totk tehu ma neskutocne bokia krize . Ale inak sa tesim.
@meusicka veru bude to narocne

fatimuska
31. júl 2016

@frau99 ja som na tom tak isto☺

6mia6
31. júl 2016

My cakame tretie a uz ako niekto pisal som pre ludi sci-fi... zle to znasam tie kecy a pritom mi vzdy bolo jedno co si kto mysli ale teraz som asi citlivá

alohim
31. júl 2016

Tiež čakáme tretie bábätko, plánovane? dá sa povedať že aj áno, aj nie...chceli sme možno neskôr "benjamínka" ale takto ako teraz to vyšlo najlepšie, ak sa zamyslím nad okolnosťami či už časovými, vekovými a pracovnými. ...nikdy v živote nič nevyjde nalinajkovane a nič nie je 100%né, ani žiadne metódy a antikoncepcia 🙂 Dieťa je dar nie vec. Treba prijať a tešiť sa, koľko žien nevie otehotnieť či bábo donosiť :(
A treba kašľať na reči iných 🙂 neexistuje ideálny počet...láska sa násobí 🙂 je viac starostí ale aj viac radostí, držím ti veľmi palce.

Strana
z2