Som tretíkrát tehotná
Ahoj som tu nova , dnes som si nasla na teste druhu ciarku fialovu slabsiu ale je tam . Budeme mat 3 dietatko ako to zvladate vy ?? Neni vela 3 deti ?? 🙂 ,
Cauko,
Tesim sa, ze je tu toľko pozitívnych komentárov! Lebo mať tri deti, je dnes pre niektorých sci-fi a pozerajú na teba ako na asociála.... my máme zatiaľ tri, 6r, 5r a 2r začiatkom budúceho roka pribudne nový člen. Cudzím ľuďom je mi to ľahšie povedať ako rodine....
Osobne môžem povedat, že moje rodičovstvo začalo až od tretieho dietatka. Uz som sa uvolnila, mala skúsenosti co a ako, system, oragnizaciu, rytmus bežného dna, ze sme boli disciplinovanejší ako kamaratky s jednym dietatom. stiham toho tiez dost, nepomáha mi nik, je to dobra skola.... my sme krestania a rezonuje mi vers, že bude spasena rodenim deti.... verím, že je to myslené tak, že skrze rodičovstvo prichádza premena samotnej matky k lepšiemu.... za mna to isté platí, preto hovorím, že moje rodičovstvo začalo až od toho tretieho dietatka....
Veľa som počula, ze od tretieho to ide ľahko, dnes to môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti.
Ďalším povzbudenim je, že vidím v našom živote, z esme sa ako rodina nikdy nemali materiálne tak dobre, s každým dieťaťom prichádza požehnanie zhora. Je o nas postarané a často pridu dary zo strán, odkiaľ to človek nečaká, tým nechcem povedať, ze som závislá na ostatných,co nám kto dá, ale vidím ,ako sa nebesky otec stará o nas... je jasné, ze s príchodom ďalšieho člena rodiny prichádzajú i ďaľšie výdavky, ale život dieťaťa a jeho dar pre rodinu sa nedá vyčísliť....
A tie vzťahy medzi deťmi! Je úžasné vidieť lásku medzi nimi, to, ako sa učia deliť, pomáhať si navzájom, stat za sebou....
A áno,i búrky pridu, ale po každej búrke vyjde slnko a každé ťažšie obdobie prejde!
Drzte sa!
@frau99 rezim si clovek stael najde, lebo musi. u nas to bolo tazke aj preto, ze este tam bola velka slecna, ktora zial bola na vedlajsej kolaji, nejdnoducho sa nestihalo vsetko tak ako pred dvyjickami. tazke je hlavne ked su deti chore, jedna chyti, potom druha, a kazda che mamu.... ale ako rastu je to stale jednoduchsie. neviem ake to bude ked budu vacsie, ci to potom zase nebude na prasky 😀
@stvura ja sim prvy mala dlhy rodila som na sucho ziadna plodovka uz 4 dni pred, strasne potrhal a pritom bol malinky,druhy porod bol uzasny velmi rychli a krasny tak uvidime do tretice ja sa velmi bojim tripple testov, amnio a tak 😓 a hlavne totk tehu ma neskutocne bokia krize . Ale inak sa tesim.
@meusicka veru bude to narocne
My cakame tretie a uz ako niekto pisal som pre ludi sci-fi... zle to znasam tie kecy a pritom mi vzdy bolo jedno co si kto mysli ale teraz som asi citlivá
Tiež čakáme tretie bábätko, plánovane? dá sa povedať že aj áno, aj nie...chceli sme možno neskôr "benjamínka" ale takto ako teraz to vyšlo najlepšie, ak sa zamyslím nad okolnosťami či už časovými, vekovými a pracovnými. ...nikdy v živote nič nevyjde nalinajkovane a nič nie je 100%né, ani žiadne metódy a antikoncepcia 🙂 Dieťa je dar nie vec. Treba prijať a tešiť sa, koľko žien nevie otehotnieť či bábo donosiť :(
A treba kašľať na reči iných 🙂 neexistuje ideálny počet...láska sa násobí 🙂 je viac starostí ale aj viac radostí, držím ti veľmi palce.