icon

Som v 38 týždni. Môžem ísť na zápas v Steel aréne?

tehulka_mk
9. jún 2012

Zeny,mozem sa v tomto tyzdni tehotenstva ist pozriet na zapas do Steel areny v KE(trva cca hodku a pol),ked tam bude asi dost velky hluk a vydychany vzduch 8000 ludmi?Mam si nejakou bundou obmotat brusko(kvoli hluku)?

Strana
z2
ivanka85
9. jún 2012

toto by ma nikdy ani len nenapadlo..

nela82
9. jún 2012

ja by som urcite nesla 😉 Predsa nebudem riskovat,ze mi tam niekto vrazi do bruska.. 😒 A zvlast na takéto "podujatie" 😖

pink_lady
9. jún 2012

kludne ak sa na to citis, babo je v brusku dobre chranene...ale mozno pojdes rovno odtial do porodky, takze tasku maj v kufri 😉

mirka907
9. jún 2012

na dnesnu hadzanu vsak? chod ale maj v aute tasku do porodnice...hadzanarsky zapas bude urcite kludnejsi ako klasicky hokej v steelke......ak mas ale miesto v tej hornej casti, radsej sa na to vykasli...tam by som neriskovala, ze sa ti hlava zatoci, smyknes sa a podobne...

jabadaba
9. jún 2012

to neni zrovna dobry napad. Netusim o aky zapas ide, kazdopadne je to privelka koncentracia ludi na relativne malom priestore - bufet, wecko, vsade sory ludi, nemusime si hovorit ako sa radi strkaju. Navyse, nie kazdy je ohladuplny - kludne lezie s chripkou, riadne zasoplenym nosom ci kaslom medzi ludi a ma na haku kolko a akych ludi nakazi. Hlavne, ze sa pobavi. Takze zvaz nakolko je ten zapas pre teba zivotne dolezity, ze zariskujes kratko pred porodom. Radsej by som sla na dobru prechadzku. 🙂

cukor
9. jún 2012

... 😀 ...

Strana
z2