Som v 38 týždni. Môžem ísť na zápas v Steel aréne?
Zeny,mozem sa v tomto tyzdni tehotenstva ist pozriet na zapas do Steel areny v KE(trva cca hodku a pol),ked tam bude asi dost velky hluk a vydychany vzduch 8000 ludmi?Mam si nejakou bundou obmotat brusko(kvoli hluku)?
ja by som urcite nesla 😉 Predsa nebudem riskovat,ze mi tam niekto vrazi do bruska.. 😒 A zvlast na takéto "podujatie" 😖
kludne ak sa na to citis, babo je v brusku dobre chranene...ale mozno pojdes rovno odtial do porodky, takze tasku maj v kufri 😉
na dnesnu hadzanu vsak? chod ale maj v aute tasku do porodnice...hadzanarsky zapas bude urcite kludnejsi ako klasicky hokej v steelke......ak mas ale miesto v tej hornej casti, radsej sa na to vykasli...tam by som neriskovala, ze sa ti hlava zatoci, smyknes sa a podobne...
to neni zrovna dobry napad. Netusim o aky zapas ide, kazdopadne je to privelka koncentracia ludi na relativne malom priestore - bufet, wecko, vsade sory ludi, nemusime si hovorit ako sa radi strkaju. Navyse, nie kazdy je ohladuplny - kludne lezie s chripkou, riadne zasoplenym nosom ci kaslom medzi ludi a ma na haku kolko a akych ludi nakazi. Hlavne, ze sa pobavi. Takze zvaz nakolko je ten zapas pre teba zivotne dolezity, ze zariskujes kratko pred porodom. Radsej by som sla na dobru prechadzku. 🙂
... 😀 ...

toto by ma nikdy ani len nenapadlo..