icon

Som v 6. týždni a špiním

acerka11
17. jún 2020

Ahojte....mala by som byť 6+0tt....zajtra ma čaká prvá kontrola a potvrdenie tehu u dr....dnes ráno som žacala hnedo špiniť....nič tragické ale viditeľné....nič ma vyslovene neboli...trochu ma omíňa v miestach vaječníka....je to moje 2 tehu po 5r....vtedy som to tiež mala (šla som na pohotovsť lebo k dr. som mala ešte ďaleko )...skôr ma zaujíma či by ste čakali do zajtra (keďže som objednaná na zajtra hneď ráno) alebo šli na pohotovosť dnes?....vďaka za každý názor

bubuku
17. jún 2020

@acerka11 ak sa necítiš zle, nič nebolí, myslím, že je to bežný jav ....buď v pohode....veľa štastia a krásne tehu ;)

monika2605
17. jún 2020

@acerka11 ja by som sla istota je gulomet dali by ti progeseron alebo duphaston

beatka25
17. jún 2020

@acerka11 ja som zazila toto iste od soboty vecera, ziadne bolesti, nezhorsovalo sa to, tak som sla v pondelok rano hned k doktorke a dala mi Duphaston

acerka11
autor
17. jún 2020

@beatka25 a už to prestalo?....mne to začalo rano....vyslovene hnedé a teraz aj trochu akokeby krvi.....och

andrejka1974
17. jún 2020

@acerka11 isla by som hned aj na pohotovost nech to dobre dopadne drzte sa

beatka25
17. jún 2020

@acerka11 fuuuu, tak to radsej chod na pohotovost. Ja zatial nemam od rana dnes nic, ale ja som nemala teda ani naznak krvi, len odtiene hnedej

millky
3. júl 2020

@acerka11 ako si dopadla?

acerka11
autor
3. júl 2020

@millky ahoj mala som vcera kontolu....mne to spinenie vtedy ustalo a prešlo za 2 dni.....dr na sone nic nevidel ale dal mi utros....vcera som bola na kontrole po 2 týždňoch....babatko je tam aj srdiečko....teraz som 7+4....na sone videl aj nejaku dutinku resp. maly hematom ale ze nič závažné....kvôli nemu ze by som mohla zas spinit ale nemusím....mam naďalej utros a kontrolu o 3 týždne....takže takto nejako 😉

millky
5. júl 2020

@acerka11 drzkaj sa teda 😊