icon

Splav rieky v poslednom mesiaci tehotenstva

mia885
23. aug 2013

Myslite ze je vhodne v tehotenstve v podstate na konci, absolvovat splav nejakej rieky? Ja by som sa len viezla 🙂)) priatel by velmi rad siel, myslite ze je to ok? Ja by som uz radsej neriskovala. Dakujem za rady

Strana
z2
sjuzi
23. aug 2013

Uz si tolko nosis svoj poklad v brusku, ze by bolo naozaj nezmyslom pred finale takto zariskovat!

siska53
23. aug 2013

Ja by som to uz neriskovala.. Moja odpoved je, ze to nie je dobry napad.

anos18
24. aug 2013

@mia885 A aku rieku chcete splavit? Pokial by to bolo nieco pokojne, co pochybujem, ze by si sa len viezla, tak to je ako clnkovanie. Ale ja som bola na splave Nitry (sice v aprili) a hoci sme sa nevykotili, ale cez pereje som bola taka zamocena, ze som sa musela 3x prezliekat a nakoniec som aj tak dostala zapal mechura. Takze ja by som tiez povedala, ze nie.

anos18
24. aug 2013

@fuska Ahoj, zasa nie je splav, ako splav. Bola som na takom splave, ze voda bola vyse kolena a pokojna, ledva sme s ponorom clna presli 🙂 Tam by jej nehrozilo absolutne nic.

bucino
24. aug 2013

Čudujem sa,že sem niekto napíše takúto sprostosť,splav v 9.mesiaci,absolútna nezodpovednosť!!!!!!

stanislavao
24. aug 2013

jasne, chodte na splav. budete mat "vynimocny" porod. pocitate s tym, ze mozete zacat hocikedy rodit?

zemruska
24. aug 2013

urcite neriskuj si vysoko tehotna, teraz sa moze kazdu chvilu cosi stat ....urcite je to adrenalin co ak ta chytia kontrakcie a zacnes rodit na vode ? tento rok si splavovanie odpust a buduci rok si ho radsej dopraj aj dvakrat 😉 😉 😉 😉

bluff
24. aug 2013

Dalsia vtipna tema. Dnes sa oplatilo otvorit kona. Haha

zuzi0911
24. aug 2013

neriskovala by som...radssej nech ide partner sam a ty si urob prechadzku

asocial
24. aug 2013

Myslim, ze ist na splav v tomto stadiu tehotenstva a vobec v tehotenstve je absolutna nezodpovednost..ine je clnkovat po jazere ako splavovat rieku...hmmm....to je moj nazor

zeleny_cajik
24. aug 2013

@mia885 Fuha, tak pre mna tehotenstvo az do vysokeho stadia nebolo prekazkou pre turistiku, cestovanie, sport (primerane), ale na splav by som v 9. mesiaci ozaj nesla. posledny mesiac tehotenstva je najvyssi cas pochopit a zvyknut si, ze zivot ako ste ho poznali konci a treba obetovat nieco z predchadzajuceho zivotneho styku a standardu (nemyslim financneho). A taky splav je este najmenej 😉

gooobi
24. aug 2013

myslim ze to uz naozaj nie je najlepsi napad 😀

lenyy
24. aug 2013

nemozem ti radit len poviem moj nazor: URCITE nie. za prve su tam aj otrasy pri splave co nieje vhodne nehovoriac o inych nastrahach.nesla by som.

danjelca
24. aug 2013

bože 😀 😀 akože fakt ti chýba adrenalín?ved vyčkaj mesiac budeš ho mať až až 😅

iwesska
24. aug 2013

Ked uz na splav v 9.mesiaci, tak nech je to aspon poriadny "odvaz", napr. taka divoka voda v Cunove 😀 😀 😀

Strana
z2